Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskisehir Baskani canli yayinda Galatasaray Erkan'i da sordu Tarik'la beraber dedi. Bakalim belli olur detaylar 1-2 gune herhalde.

Sonucta yerli kanat alternatifimiz de yok hoca istiyordur. Sadece Sinan Gumus'le olmaz.

Doğrusu eğer kaçırdığım birşey yoksa ben daha bizden konuyla ilgili bir demeç vs. duymadım ,

bugüne kadarki tüm tartışmalar açılan başlıklar hep satılmışspor kanadından gelen açıklamalar üzerinden döndü .

Biri 50 bin diğeri 100 bin avroluk adam bunlar ,

alt yapımdaki gence güvenip oynatma taraftarıyım ben , bu ülkede bizde oynayacak adam bu dönem için konuşursak yok ,

tek istisna olarak TS 'yi ayrı tutuyorum , bu sene aldığı adamlardan parlayan olursa parası neyse verip alalım .

Alt yapı konusunda kesinlikle katılıyorum, hatta 1-2 sayfa öncesinde de bu kn-onu hakkında bir kaç mesajım da var. Lakin biz bu oyuncular talipsek, almak istiyorlarsa bu ücret çok pahalı gelmedi bana. NŞA da bu kadar para etmezler ama bu ortamda iyi sayılır:)

Yine isimler uzerine takilip kaliyormusuz gibi geliyor bana.

Halbuki bir-iki kronik eksigimiz disinda gayet iyi bir kadromuz var.

Olay tamamen takim olabilmekte.

Bu gecen sene de boyleydi aslinda. Tam olarak takim olamadigimiz icin basari gelmedi.

Hep bireysel yeteneklerle ilerledik, o yetenekler sustugunda veya sanssiz oldugunda tokezledik.

Kadroya soyle bir bakalim isterseniz.

Muslera tartismasiz kalesindeki en iyi.

Veysel bence Turkiye standardinda gayet iyi bir bek. Onun onunde sadece g.gonul var.

Semih stoper olarak elinizde kim olursa gozu kapali koyabileceginiz bir oyuncu, Turkiye'de kime gitse banko oynar.

Telles de keza oyle, Turkiye'deki her takim oynatir.

Melo, Sneijder, Selcuk, Burak'i konusmaya gerek yok.

Olcan su anda en iyi yerli kanat, Bruma da cok yetenekli sadece biraz tecrubesiz, cok sure almasi gerekiyor.

Kronik eksigimiz solbekti, hala yerli alternatifi yok.

Sagbekte de yedegimiz yok.

Ortasahada bol miktarda alternatifimiz var, tek olay bence sure almalari, Yekta, Furkan, Umut g., kimde olsa 5m'dan acar kapiyi.

Sinan gumus de kanatta iyi alternatif olacaga benziyor.

Bence en onemli eksiklerimiz;

Yedek bek ve yedek golcu su anda, gerisi tamamen takim olabilmekte.

Peki Semih/Koray-Doria 2lisi sıkıntı olmaz mı?

Türkiyede olmaz. Doria genç ama üst seviyeli ve yaşına göre tercübeli baya. Ynılmıyorsam 3 senedir A takımda oynuyor ve brezilya milli takımınada cağrıldı çok genç yaşda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2fQPrZL6ma4[/media]

Burda henüz 18 yaşındaydı>>

doria botafogo - YouTube

Alt yapı konusunda kesinlikle katılıyorum, hatta 1-2 sayfa öncesinde de bu kn-onu hakkında bir kaç mesajım da var. Lakin biz bu oyuncular talipsek, almak istiyorlarsa bu ücret çok pahalı gelmedi bana. NŞA da bu kadar para etmezler ama bu ortamda iyi sayılır:)

Katılıyorum , temel olarak bahsettiğim stratejiden bağımsız eğer bu oyuncular düşünülüyorsa bahsedilen miktar normal sayılabilir , açıkcası ben ikisi için çok daha fazla isterler diye düşünüyordum ama ,

onlarda can derdinde , mutlak suretle futbolcu satışından kazanmaları gereken bir miktar var ve tesadüfi olarak 20 milyon TL , ,

ayrıca başkanları acil ihtiyacı kendi cebinden ve kendi kredibilitesi ile halletmiş yani başkanlarıda bu paraya mecbur ,

başkasınada satamıyorlar şu anda tek ciddi alıcı biziz bu yöndende sıkıştılar .

Gökhan Zan bitti zaten artık, geçtiğimiz sezon kaç maç oynadı sanki. Neyse geçtim onu.

Koray'ı neden aldık güvenmeyeceksek ? Semih var Balta var, Chedjou satılırsa stoper alınacak diyorlar.

En azından 4 stoperle gireceğiz işte sezona, az değil.

Yok ben koray'a guveniyorum da daha onun hakkında yorum yapamayız daha cok tecrübesiz oyuncu.

Sercan balkes

Engin rize

Zan kasimpasa

Yigit antalya

Cecu rennes

Dany st ettiene

Ontivero kiralik antep

Eboue mechul

Sabri mechul

Sercan balkes

Engin rize

Zan kasimpasa

Yigit antalya

Cecu rennes

Dany st ettiene

Ontivero kiralik antep

Eboue mechul

Sabri mechul

Eboue yi araplara yolaya bilirsin ancak. 2.2 milyon€ net kimse vermez ona avrupada. Bizden hariç :(

Vergilerden dolayı ordaki kulüpler ona 3.5 cifarında vermelileri gerekir

Eboue yi araplara yolaya bilirsin ancak. 2.2 milyon€ net kimse vermez ona avrupada. Bizden hariç :(

Vergilerden dolayı ordaki kulüpler ona 3.5 cifarında vermelileri gerekir

Riera gibi olur sonu . Para verir gondeririz . Isin garibi eboue tariktan iki gomlek ustun ama oynamiyor adam kosunca yorulup kendini yere birakiyor .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt