Burak Aktop
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2013
- 2.839
- 0
- 726
hamitte kesik yemiş satabilirsiniz onayı çıkmış 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskisehir Baskani canli yayinda Galatasaray Erkan'i da sordu Tarik'la beraber dedi. Bakalim belli olur detaylar 1-2 gune herhalde.
Sonucta yerli kanat alternatifimiz de yok hoca istiyordur. Sadece Sinan Gumus'le olmaz.
Biri 50 bin diğeri 100 bin avroluk adam bunlar ,
alt yapımdaki gence güvenip oynatma taraftarıyım ben , bu ülkede bizde oynayacak adam bu dönem için konuşursak yok ,
tek istisna olarak TS 'yi ayrı tutuyorum , bu sene aldığı adamlardan parlayan olursa parası neyse verip alalım .
hamitte kesik yemiş satabilirsiniz onayı çıkmış![]()
hamitte kesik yemiş satabilirsiniz onayı çıkmış![]()
Peki Semih/Koray-Doria 2lisi sıkıntı olmaz mı?
Alt yapı konusunda kesinlikle katılıyorum, hatta 1-2 sayfa öncesinde de bu kn-onu hakkında bir kaç mesajım da var. Lakin biz bu oyuncular talipsek, almak istiyorlarsa bu ücret çok pahalı gelmedi bana. NŞA da bu kadar para etmezler ama bu ortamda iyi sayılır![]()
ne yapacan recebi
Gökhan Zan bitti zaten artık, geçtiğimiz sezon kaç maç oynadı sanki. Neyse geçtim onu.
Koray'ı neden aldık güvenmeyeceksek ? Semih var Balta var, Chedjou satılırsa stoper alınacak diyorlar.
En azından 4 stoperle gireceğiz işte sezona, az değil.
lan recepin avukati misin sen
konusmak istiyom iste
lan recepin avukati misin sen
konusmak istiyom iste
İçerden çıkana kadar avukatıyım
Beraber 2g1cupa mi bakacaksiniz?![]()
kendisi nerden ulasabillirz
Sercan balkes
Engin rize
Zan kasimpasa
Yigit antalya
Cecu rennes
Dany st ettiene
Ontivero kiralik antep
Eboue mechul
Sabri mechul
Eboue yi araplara yolaya bilirsin ancak. 2.2 milyon€ net kimse vermez ona avrupada. Bizden hariç
Vergilerden dolayı ordaki kulüpler ona 3.5 cifarında vermelileri gerekir