Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık+Erkan'ı alsak elimiz çok rahatlar ayrıca daha önce söylediğim gibi Erkan'ın bize çok katkı sağlayacağını, tam ihtiyacımız olan oyunculardan olduğunu düşünüyorum

Tarık'ın bize fayda sağlayacagını düsünmüyorum. Neden derseniz, fizik olarak zayıf, birebir posizyonlarda üstünlük falan kuramaz. defans yapmasını zaten bilmiyor. ofansif özellikleri fena degil ama bize öncelikle Bruma'nın arkasını toplayacak bir bek lazım.

Erkan'da Engin'den fazlasını veremez. Eskisehir'deki istatistikleride belli zaten. Büyük maclarda döktüren Anadolu maclarında yatan bir oyuncu. Asla büyük takım oyuncusu olamaz.

Adam gelmiş 30 yaşına bu yaştan sonra takım oyunu oynamayı öğrenebilir mi ben zannetmiyorum

bir çalım at sağa çek kaleye vur bütün bildiği bu

Melo Sneijder felan döver bunu

Bizim takımda herkes 30 yaşında zaten.Yaşı sorun olmaz.Takım oyunu 2 yıldır oynamıyoruz zaten.Ki es es maçlarında hallaç pamuğu gibi dağıtıyordu bizim kanatları.hele fener maçlarını izle.yani bu adamı isveç milli takımına çağırıyolar.zaten takımda adam eksilten 1 tane oyuncu yokken ilaç olur.

Bizim takımda herkes 30 yaşında zaten.Yaşı sorun olmaz.Takım oyunu 2 yıldır oynamıyoruz zaten.Ki es es maçlarında hallaç pamuğu gibi dağıtıyordu bizim kanatları.hele fener maçlarını izle.yani bu adamı isveç milli takımına çağırıyolar.zaten takımda adam eksilten 1 tane oyuncu yokken ilaç olur.

Kafamıza göre takılıyoruz o da gelsin takılsın diyorsun :D

Bizim sağ defansı hallaç pamuğu gibi atmak iyi oyuncu kıstası olmamalı bence

Kafamıza göre takılıyoruz o da gelsin takılsın diyorsun :D

Bizim sağ defansı hallaç pamuğu gibi atmak iyi oyuncu kıstası olmamalı bence

Ama dikkat edersen fener maçlarında da dedim.Hatta aç izle kadıköydeki fener es es maçlarını.Gör nasıl ayı volkan yusufluyor.Gerçekten bence faydalı olur.Yahu hepsini geçtim hamitten amrabattan iyi oynar en azından

Erkan'i cok begenmem, yasida az degil ki belki daha iyi olur diyebilelim ama hoca istiyorsa Erkan + Tarik icin istenen 7 M € cok değil.

★★★》☆

Eskisehirin baskani kendini zeki saniyor. Pazartesiden sonra gelen tekliflere kapaliymis . Almyin su adamlari ya . Kongrede tarikla erkandan gelecek paralari gelire yazmislar bile

Kaliteli bir denge stoperi almadiktan sonra savunmaya yapilacak transferin pek katkisi olacağini düsünmüyorum. Astori yada Agger gibi bir oyuncu alabiliyorsak, bende stoper isterdim. Astori Romaya gitti. Aggerde büyük ihtimalle Barcelonaya 15 milyon euroya gidecek. Paletta gibi bir hamle stoperine 10 milyon euro harcanayacağina, Chedjounun takimda kalmasi daha mantikli.

Bu hirdavatlarin tarikin yanında erkani da vermeye çalışmalarının sebebi kesin tarika bonservisten % 25 vermek zorunda olmaları. Paket yapıp tarikin bonservisini düşük gösterip 300-500 kar yapma peşindeler. Porto sıtayla.

Wellitonu alamamis eskisehir denen klup . Adamin soyledgi de su . Bu yonetimle olmaz . Ulan Gs adam iki gunde anladi eskisehiri siz hala topcu pesindesiniz . Almayin bunlardan kimseyi sirtlan bunlar

kuşlara capslik foto çıktı

BuBdzeNIEAEJ9of.jpg:large

Yerli transferin ya Avrupadan yada TSden yapilmasini tercih ederim. Basari orani Anadolu takimlarindan yapilan yerli transferlere göre inanilmaz yüksek. Türk futbolunda cok fazla abartilan, büyük bonservis rakamlari konusulan oyuncularin hangileri su anda takimlarinda ilk11 oynuyor?

İleride top tutan, defans ile savaşan, hava toplarında üstün bir santrafor almamız gerekiyor. Böyle bir santrafor ile forvet arkası oyuncular ile Selcuk-Melo'da bol gol bulacaktır.

Burak ileride top tutamıyor, dolayısıyla ileriye giden top otomatik olarak geri geliyor, böyle oluncada 2011-2012'de bol gol atan Melo-Selcuk sürekli müdafa yapmak zorunda kalıyor.

......Melo.....Selcuk.......

..Olcan.....Sneijder.....Bruma...

Bu kadar sağlam bir 5'lin var ama önlerinde Burak ve tarzı adamlar oynadıktan sonra bu 5'li hücum yapacagına müdafa yapar.

Melo ve Selçuk un skor üretememesinin öncelikli nedeni Elmander in yokluğu ki Elmander genellikle en öndeki forvetin bir arkasında oynuyordu ve top rakipteyken orta sahaya müthiş direnç katıyordu, o sezonki Elmandersiz maçlar kabus gibiydi hatırlarsan...Yazdığın formatta Sneijder asla Elmander in bu katkısını veremez, Selçuk-Melo da bu yüzden rakip kaleye o denli yakın oynayamaz...2011-2012 sezonu ile kıyaslamalarda bu durumu gözardı etmek yanıltıcı oluyor...

Burak yerine ilerde top tutup servis yapabilen -Nonda tipi- bir santrforumuz olsa elbette çok daha iyi olur, Sneijder ve kanatların etkinliği artar ama Selçuk-Melo dan yine de 2011-2012 hücum katkısı beklenemez...

Olcan-Bruma-Campbell (Çok isterim) gibi oyuncularla kanat ağırlıklı atakları çok fazla izleyeceğimizi umuyorum, çokta memnun olurum...2011-2012 de oynanan oyun tarzından (Topu getirip getirip, ceza yayı civarında araya kısa pas denemeleri) çok daha keyiflidir ayrıca kanat organizasyonlarıyla oyunu genişletmek...Benim asıl endişem işin defans tarafında, Ujfalusi ve Eboue nin yeri halihazırda boş maalesef; rakiplerimizde 3 yıl öncesine göre kıyaslanmayacak kadar iyi durumda...

7m euro tarık ve erkanı birlikte alacaksa kötü bi rakam değil bence. Tarık zaten bize şarttı. Ekranda arabamın aksine dar alanda oynayabilen çalım yeteri yüksek bir oyuncu. Sadece aşırı bencilliği var onuda prandelli kulağını çekerek halleder bence

TS Cardozo ve İshak'la da görüşmelere başladı..

Biz ise sinek avlıyoruz aylardır..

Trabzonun transfer komitesi bize gelsin arkadaş.Bu nedir ya.İshakı kaçırmamalıydık.Neden almıyolar bizimkiler akıl alır gibi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt