Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İleride top tutan, defans ile savaşan, hava toplarında üstün bir santrafor almamız gerekiyor. Böyle bir santrafor ile forvet arkası oyuncular ile Selcuk-Melo'da bol gol bulacaktır.

Burak ileride top tutamıyor, dolayısıyla ileriye giden top otomatik olarak geri geliyor, böyle oluncada 2011-2012'de bol gol atan Melo-Selcuk sürekli müdafa yapmak zorunda kalıyor.

......Melo.....Selcuk.......

..Olcan.....Sneijder.....Bruma...

Bu kadar sağlam bir 5'lin var ama önlerinde Burak ve tarzı adamlar oynadıktan sonra bu 5'li hücum yapacagına müdafa yapar.

Sunlarin onunde abartmiyorum 3 4 sene önceki nobre bile olsa ucardik. Cok degil ya 2 3 saniye tutsalar ilerde topu.olacak.boyle forvet almazsak 4.yildiz hikaye olur.

Hesabi yapamayan onlar.hic.kontenjana olmayan paraya suc atmasinlar.

3 senede 2 teknik direktör sonucu oluşan bi birikim bu. Fatih Terim istedi aldılar, Mancini istedi aldılar, şimdi de Prandelli'nin istediklerini alacaklar. Hocanın istediği adamlar alınmayınca da bu sefer ona laf ediyorsunuz. Bi karar verin artık.

3 senede 2 teknik direktör sonucu oluşan bi birikim bu. Fatih Terim istedi aldılar, Mancini istedi aldılar, şimdi de Prandelli'nin istediklerini alacaklar. Hocanın istediği adamlar alınmayınca da bu sefer ona laf ediyorsunuz. Bi karar verin artık.

Hesabi yapacaklar dedim.sen beni anlamadin sanirim.hesaptan.kastim zaten senin de bahsettigin mevzu. ;)

Hesabi yapacaklar dedim.sen beni anlamadin sanirim.hesaptan.kastim zaten senin de bahsettigin mevzu. ;)

E tamam işte, diğer hocaların aldırdığı ve Prandelli'nin beğenmediği adamları yollayıp yerine yenisini alacaklar. Hesabı bu şekilde yapmışlar. Fatih Terim'in ilk geldiği sezon yaptığı gibi. Ama Prandelli takımı şu anda Fatih Terim kadar takip ederek gelmediği için futbolcular hakkında ikinci kampta karar verecek. Ayrıca Prandelli transfer delisi bi adam da değil bizim taraftar gibi. Elindekiyle en iyisini yapmaya çalışan bi adam, ki bence başarılı olacak da.

Bir forvet ve bir stoper de mutlaka alınacaktır bu takıma zaten. Dany, Ontivero vs adamların gitmesini bekliyoruz sadece.

7 milyon euro 2 oyuncu için fazla değil.Alalım artık neyi bekliyoruz.Alperi de öyle yaptılar alın işte o bölgede adam gibi başka türk oyuncu yok.Gökhan inler var o da zaten gelmez buraya.çöplere para harcarken iyi anasını satayım.Bu sene söz konusu 4.yıldız.Napıp edip almamız lazım böyle oyuncuları.

Erkanı almayalım bir işe yaramayacak bide maaş ödemeyelim

İkisine 7 dense Tarık 5 bile daha mantıklı

E tamam işte, diğer hocaların aldırdığı ve Prandelli'nin beğenmediği adamları yollayıp yerine yenisini alacaklar. Hesabı bu şekilde yapmışlar. Fatih Terim'in ilk geldiği sezon yaptığı gibi. Ama Prandelli takımı şu anda Fatih Terim kadar takip ederek gelmediği için futbolcular hakkında ikinci kampta karar verecek. Ayrıca Prandelli transfer delisi bi adam da değil bizim taraftar gibi. Elindekiyle en iyisini yapmaya çalışan bi adam, ki bence başarılı olacak da.

Bir forvet ve bir stoper de mutlaka alınacaktır bu takıma zaten. Dany, Ontivero vs adamların gitmesini bekliyoruz sadece.

Ben sana su kadarini soyliyim. "Forvete burak varken 1.kalite adam almaya gerek yok" demeleri olasiligi o kadar fazla ki. Burakla umuta yedek bi.forvet alacaklar.parayi stopere harciyacaklar.sonradan pişman olaolacaklar.ins dediğim gibi olmaz.

Tarık+Erkan'ı alsak elimiz çok rahatlar ayrıca daha önce söylediğim gibi Erkan'ın bize çok katkı sağlayacağını, tam ihtiyacımız olan oyunculardan olduğunu düşünüyorum

Doriayi 3 senedir biliyorum. İnter 3 yildir izliyor. Avrupada büyük takimlarin hemen hepsi Doriayi izliyor. Doria world class potansiyele sahip bir oyuncu. Fakat Doria yetistirmelik bir oyuncu ve Avrupa futbolu icin hazir degil. Daha önce Brezilyadan Avrupaya ilk gelipte,savunma yapmasini bilen bir Brezilyali defans tanimadim. Stoperde T.Silva olur. Doriayi alirsin, rotasyonda, birlikte oynatarak yetistirirsin. Fakat FM ve bir kac dakikalik utube videolarini izleyenler, Dorianin bizim defansa seviye atlatacağini düsünüyorlar. Futbol bilgisine güvendiğim Brezilyalilarda benimle ayni sekilde düsünüyorlar. Bruma ve Telles gelmeden önceki mesajlari da hatirliyorum da, nedense pek sasirmiyorum artik.

Belli bir kesim var, Terimin ayrilmasindan sonra, yönetime sallamak icin firsat ariyorlar. 10 mesajlarindan 8i hemen hemen ayni ve yönetime salliyorlar. Aysal yönetimi geldiğinde, loca ve isim hakki gelirleri bile 2014e kadar harcanmisti. Altyapinin isi bostu. Kasa bombostu. Yapilmasi gereken yatirimlar yapilmamisti.

Ligi 8.bitirmis, Avrupada olmayan, enkaz bir kadro vardi. Engellemeleri de unutmayalim. Yabanci sinirlamasi, Cl TV havuzu gelirinin 10 milyon euro azaltilmasi(3 senede 30 milyon euro kayip sadece buradan var), SPK, Kesilen Turkiye Ligi gelirleri vs. Ocak ayinda, 20 milyon euroluk Mancini transferi var. Bu transfer döneminde en az 20 milyon euro harcanmasini bekliyorum. 1 yil icin 40 milyon euro. Türk futbol tarihinde transferde 40 milyon euro harcayan bir takim oldu mu?

Doriayi al. Forvet al. Sneijder, Muslera ve Melo. Yerleri garanti 5 yabanci. Oynamayan oyuncu geri gider, psikolojik acidan da bitirirsin. Cok ciddi süre almadiktan sonra trübünde oturmus, benchte oturmus bir farki yok. Birbirlerinin ikamesi olan oyuncular olsa, 2 oyuncuyu 1 pozisyon icin rotasyonda kullanirsin, bir sekilde halledersin. Gecen sene bu hatayi yaptik, yerleri garanti olan yabancilar haricinde yabancilardan hic verim alamadik. Bruma ve Telles varken, ilk11e yabanci stoper ve forveti ancak FMde alip, orada verim alirsin.

Ben sana su kadarini soyliyim. "Forvete burak varken 1.kalite adam almaya gerek yok" demeleri olasiligi o kadar fazla ki. Burakla umuta yedek bi.forvet alacaklar.parayi stopere harciyacaklar.sonradan pişman olaolacaklar.ins dediğim gibi olmaz.

Forvetin santrafor özellikli olması şart mı? Kanatta oynayıp skora katkı verecek birisi alınır, Burak'ın geçen sene oynatılmaya çalışıldığı gibi. Bruma'da böyle bir adamla beraber daha da pişer.

Forvetin santrafor özellikli olması şart mı? Kanatta oynayıp skora katkı verecek birisi alınır, Burak'ın geçen sene oynatılmaya çalışıldığı gibi. Bruma'da böyle bir adamla beraber daha da pişer.

Bence suanki galatasaray kadrosuna 11ine santrfor ozellikli forvet evet sart.hem de sart oglu sart.

Kim gelirse gelsin yabanci sınırlaması yuzunden Burak'i kesemez o yuzden skorer ozelligi olan kanat oyuncusu bize daha çok şart.

★★★》☆

Tarık+Erkan'ı alsak elimiz çok rahatlar ayrıca daha önce söylediğim gibi Erkan'ın bize çok katkı sağlayacağını, tam ihtiyacımız olan oyunculardan olduğunu düşünüyorum

Tarık'ın bize fayda sağlayacagını düsünmüyorum. Neden derseniz, fizik olarak zayıf, birebir posizyonlarda üstünlük falan kuramaz. defans yapmasını zaten bilmiyor. ofansif özellikleri fena degil ama bize öncelikle Bruma'nın arkasını toplayacak bir bek lazım.

Erkan'da Engin'den fazlasını veremez. Eskisehir'deki istatistikleride belli zaten. Büyük maclarda döktüren Anadolu maclarında yatan bir oyuncu. Asla büyük takım oyuncusu olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt