- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Bir ay kaldi sezon baslayacak icin, sponsor yok, transferler bitmedi ve hala takimin eksikleri cok. Bir ayimiz var daha, hayirlisi artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide kimi alirsak alalim, taraftar icin yetersiz kalacak. Turkiye Liginde fark yaratacak. Clde varlik gösteremeyecek. Modern bir forveti zaten bizim lige getirmek cok zor. Burak bizim ligde o yabanci oyunculardan daha fazla katki veriyor. Benim söylemek istediğim o. Muslerayi satip, Onuru alip, yabanci hakkina da modern bir forvet alacaksak, okeyim.
Napolinin oyun plani bizim icin mükemmel bir örnek. Burak yeterki, prese katilip, faul yapmadan top kapabilsin. Önde basacaksin, dikine oynanan kanatlarla oyunu genisletip, Buraktan maksimum verim almaya calisacaksin.
Inan kıraç : ünal aysalı secilmesi gerekir, 100 milyon dollar ile geleçek.
SEÇILDIKTEN (!!!) sonra aysal
Yohooo, ben öyle bir şey demedim.
Yorum yapmayada gerek duymuyorum. Biat etmeye özenenler gitsin fenerli olsun.
Biat olayı orda tam Teşekkürlü uygulunmakda. Bol bol yalarsınız.
Canaydın, Adnan Polat döneminden sonra Galatasaraylı oldun galiba sen?
100 milyon verecek yalanı ile secilmiş birisi vermelidir.
Sponsor yolu ile verir . Yöntemleri var.
Yahu forvet lazım tamam da, yabancı sınırı da elimizi kolumuzu bağlıyor işte. Piyasada yerli solbek mi var? Kaleci mi var? Kimi kesip yabancı santrafor oynatacaksın? 3m€ verdiğin Burak yedek mi oturacak?
Lan ne diyon sen Delikanli, önce Mesajlarimi oku. 10-15 Milyon bile yeter dedim.
Böyle cimri bir baskan görmedim daha....Keske bir gün Saglam bir Baskan gelse.. Fener yillik is Adamlarindan en az 50-60 milyon aliyor.
Hayalimdaki Baskan: Cem Uzan..
Keske o Baskanimiz olsa, ama mümkün degil maalesef.
emenike ne zaman takım oyununa katkı vermiş ki adam paso şut çekiyor ama galatasaraın geçen senki leş sezonunda bile buraktan az gol attı
sana ömür boyu ban verseler de rahatlasak artık.
Benzema gelse anca keser bizi o derece beklemedeyiz şuan..
Sent from my iPhone using Tapatalk
sen git u15 macini izle, futbol dan birsey anlamayan biri daha gelmis, git u15, u14 maclarini izle
İşine gelmeyince fotoğraf paylaşmayla olmuyor paşam bu işler. Aysal'a cimri başkan diyen adam net kötü niyetlidir bunun başka açılaması yok. Galatasaray tarihinde ne zaman gördünüz yarı sezonda 20m€ transfere harcandığını? Cem Uzan'mış. Cem Uzan'ın eğer bi çıkarı olmasa babasına su bile vermez.
Unal Aysali yakindan taniyan Unal aysala cok cimri diyorlar, Unal Aysal 100 milyon dolar verirmi? Vermez. 100 milyon dolar sirf transferede verilmez, her sene 100 milyon HIC verilmez. Kadromuz iyi, bi sag bek ve forvet lazim ciddi ciddi, geresi cokda önemli degil. Ama hakiketden forvet gelmezse bu takima cok uzuuuuun bir sezon gecirirz.
bi sus artık be,boş.