Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener de bir Yönetici falan tek basina Sow almis ve Fenerbahceye hediye etmis. Bizde Baskan bile kendi cebinden para vermiyor, keske bir Seyh falan gelse.

Ama Türkiye'de mümkün degil sanirim...

Emenike-Burak

İkisini kıyas bile etmem

Ba yeni geldi bir sakin olun arkadaş

Tamam uzun maratonda 1 forvet şart

Ama Emenike falan deyip üzmeyin kendinizi

Bu kaç haftaların transfersiz gecmesinin sonucu renktas açık açık sorunlarımız varken bizim yonetim buna karşı birsey yapmaması cok sinir

bozucu

Aslinda Aysal artik kendi cebinden para vermesi lazim, o kadar Para var adamin, ulan 10-15 Milyon bile yeter...ama adam vermiyor...Benim o kadar para olsa her yil 100 Milyon verirdim, ama nerde........

Galatasaray sayesinde çok daha zengin oldu. Bu her büyük kulüp başkanı için geçerli.

Bedava aysal reklamı yapmakda. Yılda en az 50 milyon extra kazanadıysa bu reklamdan dolayı bilmiyorum bende bir şey.

Iyi bol kazanclar amcada hani bize? Yani armaya ? :DD

Colcuk cocuk dolmus. Forumun kalitesi gittikce neden azaldigi belli oluyor. Nöbet in adeta icine ediyorlar. Hayatinda 5 kurus para göremeyen cocuk cikmis baskan her sene 100 milyon versin diyor.

Iste forumun en son durumu bu. Akli olmayan konusuyor.

Aslinda Aysal artik kendi cebinden para vermesi lazim, o kadar Para var adamin, ulan 10-15 Milyon bile yeter...ama adam vermiyor...Benim o kadar para olsa her yil 100 Milyon verirdim, ama nerde........

This.

Adam pahaliya oyuncu alamazsa bile en azından kendi cebinden altyapı facility filan yapabilir, dünyanın her yerine scout gönderebilir

Besiktasin, Trabzonun forvet hatti bizden daha iyi. Feneri saymiyorum bile, bunlar baska bir level...

Bizde Burak-Bulut

Onlarda:

CARDOZO!!

BA!!TOSUN!!

.

.

.

EMENIKE-SOW!!! [WEBO]

Verzieh dich, größter Lappen hier im Forum... Futbol'dan hic bir sey anlamiyor ve baskalarina laf atiyor...Te Allahim...

sıkıntı yok arada laf atıp kaçıyor istese karşılar cebinden kimsede bişey demez bi forvet alabilir mesela ayrıca cl de yarışmak için harcama yapmamız gerekiyor yoksa kuru kuru salavat gel yanıma yat

Bu kaç haftaların transfersiz gecmesinin sonucu renktas açık açık sorunlarımız varken bizim yonetim buna karşı birsey yapmaması cok sinir

bozucu

Doğru 1 tane en az Burak ayarında bir golcü gelmeli

Fakat Emenike filan üzerinden gidersek yanlış

belirsizlik can sıkıcı doğru

her ne kadar Eboue Dany Ontivero kadro dışı da olsalar

hala 10 yabancımız var

hamle şansı bırakmıyor bu isimler

sirf burak ve umutu savunacagim diye bu kadar kasmana gerek yok

demba ba, sow veya emenikeyi bizim forvet hattina koy acik ara ligi aliriz

Cok ilginc. Birisi forvet sorunu olan ve forveti Torres olan takimda 4.tercih. Bizden giden Drogba o takimda 2.tercih durumunda. Diğeri Avrupa Liginde bile varlik gösteremiyor. fb gecen yil devre arasinda ilerde top tutamasindan dolayi Weboyu transfer etti. Emenike diğerlerine göre daha fazla özelliği olan bir oyuncu.

Bir baska ilginc olan, Fiorentinasindan Laziosuna, Avrupanin en iyi scoutlarina sahip takimlardan sadece 2si, Buraki almaya calistilar. Lazio 3 senedir istiyor. Gecen yil, 15 milyon eurodan fazla bir rakami vereceklerdi. Buraka da 2.3 milyon euro net maas. Lazio gibi bir takim icin cok büyük rakamlar bunlar. Burak gecen yil gitmeliydi, ancak o zaman bizim icin ne kadar önemli olduğu anlasilirdi.

Bizi acik ara sampiyon yapacak olan Sowa sadece Katardan teklif geliyor. Burada gectiğimiz yil cok begenilen Fernandeste Rusya Ligine gitti. Sanirim Avrupalilar sizin kadar futboldan anlamiyor. Sow burada abartildiğinin yarisi oyuncu olsa hayali olan Premier Ligde oynuyor olurdu.

Neyse uzatmaya gerek yok.

beş para etmez adamlar dünya yüküyle para veriyolar (ontivero,hajroviç) sırf parlatıp satmak için adam daha parlamadan satmaya kalkarsan kimse almaz tabi ontiveroyu ben daha önce tanımıyodum şahsen kim ki o

Sneijder'i gönderip santrafor alalım ozaman? Diğer takımların forvetleri bizden iyiymiş. Hangisinin forvetin arkasında oynayan Sneijder'i var? Muslera'yı da gönderip stoper alırız. diğer takımların hep yerli çünkü kalecileri. İşimiz gücümüz sidik yarıştırmak çünkü takım geneline bakan yok.

Colcuk cocuk dolmus. Forumun kalitesi gittikce neden azaldigi belli oluyor. Nöbet in adeta icine ediyorlar. Hayatinda 5 kurus para göremeyen cocuk cikmis baskan her sene 100 milyon versin diyor.

Iste forumun en son durumu bu. Akli olmayan konusuyor.

Forumdan cik artik olm, dein Internet-Limit ist voll mrk. Hadi.

Sneijder'i gönderip santrafor alalım ozaman? Diğer takımların forvetleri bizden iyiymiş. Hangisinin forvetin arkasında oynayan Sneijder'i var? Muslera'yı da gönderip stoper alırız. diğer takımların hep yerli çünkü kalecileri. İşimiz gücümüz sidik yarıştırmak çünkü takım geneline bakan yok.

Birak allah askinda. Kime anlatiyorsun? Baksana, baskan her sene 100 milyon versin diyenler var, para fabrikasi sanki.

Cardozoyu ister misin evladım

Sakat yaşlı ağır kalsın

Gomis gelsin

Aradığımız forvet değil

Rakip alınca da fena halde şişiriyoruz

Bir yerde sorun var ama nerde!

Ontervieoya 2 Milyon € vermisler, böyle bir Rezilik yok gercekten. 2 Milyona iyi bir yetenek alabillirsin ama 20'e kadar profeyonel olmayan, arjantin de bile Yetenek olarak görülmeyen adam'a 2 Milyon veriyorsun. Mancinin adamlari iyi komisyon almislar..

sen takim oyunu oynamak istiyorsan forvetin de buna uyacak bos bos ofsaytta bekleyip takimin dengesini bozmayacak

ulan adamin takim oyununa zerre kadar katkisi yok bi de üstüne takimin ataklarini mundar ediyor

rezil adam rezil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt