Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 yılda yapılan yanlış transferler

Amrabat-8.6 Milyon Euro

Chedjou-6.3 Milyon Euro

Dany-3.3 Mmilyon Euro

Alex Telles-6.15 Milyon Euro

Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro

Lucas Ontivero-2 Milyon Euro

Salih Dursun-2.75 Milyon Euro

Yiğit Gökoğlan-2.5 Milyon Euro

Burdisso-300.000 Euro

TOPLAM: 35.4 Milyon Euro

şu kadar transferler yerine

2011-2012 sezonu sonunda Alex-PSG'ye gitmeden önce Dany yerine.

STOPER-Chedjou +Dany+Burdisso= 9.9 Milyon Euro -> Alex 2012'de PSG öncesi bonservisi elinde idi.

BEK-Salih Dursun = 2.75 Milyon Euro -> Tarık Çamdal 2013-2014 devre arası etik muhabbeti yapmasak 0, anlaşsak maksimum 1.5-2 Milyon Euro

KANAT- Izet Hajrovic+ Yiğit+ Ontivero+Amrabat=16.6 Milyon Euro -> Geçen Sene başı Arda Turan 24 Milyon Euro

evet bu intiharı yapmayalım biz görüyoruz bunları biri sakatlansa en basitinden bunu düşünemicek kadar fasulye beyinliler heralde ne desek boş burda konuşuyoruz anca aysalın röportajlarından gına geldi koskoca Galatasarayı yönetiyosun farkına var nasılsa alırız almasakta kadro yeterli dedi

Valla İlk defa gönlüm huzurlu şekilde yönetime sitemde bulunuyorum içimden.

Abi bu kadar mı zor ya gitsinler yetersiz birini alsınlar onada razıyım.Bonservissiz Almeidaya bile bişey demeyceğim.Yav ne demek forvet hattının 2 Türk isimden oluşması ?

Cidden Büyük hata yapıyoruz BÜYÜK . Umarım Prandelli,Ekibi,Başkan farkındadır .

transferler çok geç kalındı çok önemli senede sanırım bunun sıkıntısı sponsor bulamamamız .Ancak yabancı fotvet alamazsak işimiz daha büyük sıkıntı umut burak iki forvetle ne yapabiliriz şu anki görünüşle işimiz iyi değil gönderemediğimiz yabancılarında akıbeti belli degil. Gönderemezsek yabancıda alamıyacagiz hep diyoruz alalım ama hiç eboue dany ile ilgili haber dahi cıkmıyo .Bunun haricinde bazı oyuncularımızda gecen senekı performans sergilerse işimiz daha kötü alex daha ıyı olmasını beklıyorum selçuk kendiine gelmesi lazım hamit yekta parlaması lazım burak umut üst düzey olması lazım ve yeni transfer olarak olcan ve bruma kanatlardan yardırması lazım koray defansı toparlaması lazım bu adamları suan ılkonbire koyuyoruz ama bakalım görecez inşallah şampiyon olabiliriz bu federasyona karşı.

burak, umut ile son yillarin en kötü forvet hattina sahibiz

40 yasinda olan bir hakan sükürü bile bunlara tercih ederim ben rezillik

Valla İlk defa gönlüm huzurlu şekilde yönetime sitemde bulunuyorum içimden.

Abi bu kadar mı zor ya gitsinler yetersiz birini alsınlar onada razıyım.Bonservissiz Almeidaya bile bişey demeyceğim.Yav ne demek forvet hattının 2 Türk isimden oluşması ?

Cidden Büyük hata yapıyoruz BÜYÜK . Umarım Prandelli,Ekibi,Başkan farkındadır .

farkında değil gibi konuşuyolar forvetin f si geçmedi daha bizim basın forvet diyip duruyo bizimkiler bakıcaz modunda hiç hayra alamet değil almeida haber bekliyomuş kimi alıyosa alsınlar o bile kurtarmaz bizi sağlam adam lazım llorente falan olsaydı keşke

farkında değil gibi konuşuyolar forvetin f si geçmedi daha bizim basın forvet diyip duruyo bizimkiler bakıcaz modunda hiç hayra alamet değil almeida haber bekliyomuş kimi alıyosa alsınlar o bile kurtarmaz bizi sağlam adam lazım llorente falan olsaydı keşke

Yok yav abi ne isimler önerdik şu forumdaki adamlardan biri komitenin başında olsa daha iş yapardık,ne isimler önerildi burda ama boş,havaya hepsi.

Almeida'yı tabikide istediğimden değilde büyük süpriz olmaz ise umut burak'la lige başlamaktan iyidir :D

Yav sinirden gülüyorum valla trabzondan örnek bile almıyoruz henrique'yi nelere sattılar bizimkileri geri yolluyolar beğenmedik diye

Söylenecek çok şey,yazılacak çizilecek çok şey var çok..

Ne hatalar gördü bu gözler ( transfer anlamında) ama bu yıl çok farklı , marka değerimizin yüksek olduğu dünyada tanınnırlığımızın yüksek olduğu şu son 2-3 yılda , Trabzon kadar olamayan(satış anlamında) transfer komitemize Bir büyük alkış,ayrıca amacımız provakatif eylem falan değil yanlış anlamayın ama yetti artık .

Şu yıl nöbette bu arşivde toplam 70 mesajım yoktur,geçmiş 3 yılda sayfaları geri gidiyordum kaçırdığım şeyleri okuyordum .

Yok yav abi ne isimler önerdik şu forumdaki adamlardan biri komitenin başında olsa daha iş yapardık,ne isimler önerildi burda ama boş,havaya hepsi.

Almeida'yı tabikide istediğimden değilde büyük süpriz olmaz ise umut burak'la lige başlamaktan iyidir :D

Yav sinirden gülüyorum valla trabzondan örnek bile almıyoruz henrique'yi nelere sattılar bizimkileri geri yolluyolar beğenmedik diye

malaga bas bas bağırıyo amrabat için fiyasko bence aldığımız adamlar chedjou,amrabat,ontivero,eboue bu sene bizde oynucak adamlar değil rierayı bile ıkına ıkına yolladık ben adam olcağını sanmıyorum Aysal en büyük hatayı yönetim kurulunu dağıtmakla yaptı orda gözümden düştü zaten işleyen bi sistemi neden bozuyosun

----------------------------------Onur Kıvrak-------------------------------------

-Bosingwa---------Belkalem-----Aykut---------------Ishak---------------

-------------------Bourceanu---------------Transfer-----------------------------

-Serdar----------------------------Özer--------------------Yusuf/Malouda----

-------------------------------------Cardozo--------------------------------------------

Orta sahaya iyi bir isim alırlarsa fena kadro değil.

Aldilar suan .d

Bazi arkadaslarin istediği forvet oyuncusu;

Top tutup, sirti dönük oynama özelliğine sahip olacak, servis yapacak.

Bireysel acidan güclü olacak.

Cok iyi pres yapacak.

Sezonluk 25 golü rahat bulacak.

Gol kacirmayacak.

Diğer oyunculari oyuna sokacak.

Clde fark yaratacak.

Ofsayta düsmeyecek.

Böyle bir forvet oyuncusu Real Madridte yok.

Elmanderi örnek göstermeyi biraksaniz iyi olur. Elmander asla Cl seviyesi bir takimda tek forvet oynayamaz. Elmander, 2 sene önceki takimda önemli bir oyuncuydu. O takim bozuldu, Elmander ertesi sezon kötü bir sezon gecirdi. Elmander, gecen yil Mancinin bireysel yeteneğe dayanan sisteminde asla basarili olamazdi.

Bu arada o takimda topu sadece Elmander tutmuyordu. Önde basmamizi sağlayan 5li merkezi yapi tutuyordu. Milanda yillarca İnzaghi oynadi. İnzaghiyle Milan ilerde top tutamiyor muydu? Ortasahayla önde basiyorlardi, tutuyorlardi. Juventusta oynadi. Juve top tutamiyor muydu? Gecen yilki 2.bölgede bekleyip, rakiplere cok fazla bos alan birakan, bireysel yeteneğe dayanan takimda ancak İbrahimovic gibi bir oyuncu ilerde top tutardi.

Dürüst oluyum, benim bu dünyada begendiğim tek forvet oyuncusu, Lewandowski. En komple forvet oyuncusu. Bende GSnin Clde fark yaratacak, modern bir forveti olmasini isterim. Fakat Ligdeki takimlarin forvetlerinin hic birini Burakla degismem. Gelecek yil, o oyuncularin hepsinden daha fazla katki verir. Tabiki GSnin farki özelliklere sahip, alternatif bir forvete ihtiyaci var. Örnegin Cardozoyu alternatif forvet olarak isterdim. Fakat bu sinirlamada problem yaratirdi. Bu yüzden, hem kanat hemde forvet oynayacak bir oyuncu almak zorundayiz. Ancak bu sekilde hem Brumadan hemde o oyuncudan maksimum verimi aliriz.

TSnin 2 yönlü en az bir 2 yönlü ortasaha oyuncusu, kaliteli bir stoper ve skora katki yapacak bir kanat oyuncusuna ihtiyaci var.

Söylenecek çok şey,yazılacak çizilecek çok şey var çok..

Ne hatalar gördü bu gözler ( transfer anlamında) ama bu yıl çok farklı , marka değerimizin yüksek olduğu dünyada tanınnırlığımızın yüksek olduğu şu son 2-3 yılda , Trabzon kadar olamayan(satış anlamında) transfer komitemize Bir büyük alkış,ayrıca amacımız provakatif eylem falan değil yanlış anlamayın ama yetti artık .

Şu yıl nöbette bu arşivde toplam 70 mesajım yoktur,geçmiş 3 yılda sayfaları geri gidiyordum kaçırdığım şeyleri okuyordum .

valla bende her zaman futbolcuların yanındayım ama bir gerçek var ki uımut ve burak bu yükü kaldıramaz drogba olunca rekabette oluyodu adamlar berklemi rakip olcak sonuçta bizi hiç sevindiremediler gittim yine 140 tl verip formamı aldım sponspor bile yok biz destek oluyoruz da adamlar taraftarı ruh gibi görüyo hiç bi etkileşim yok

TS simdi de Medjani almis. Iki Yabanci stoper almislar. + Cardozo + Ihsak. Birde Cardozonun yaninda bir Forvet daha almak istiyorlar. Ya Mitroglou yada Slimani.

valla bende her zaman futbolcuların yanındayım ama bir gerçek var ki uımut ve burak bu yükü kaldıramaz drogba olunca rekabette oluyodu adamlar berklemi rakip olcak sonuçta bizi hiç sevindiremediler gittim yine 140 tl verip formamı aldım sponspor bile yok biz destek oluyoruz da adamlar taraftarı ruh gibi görüyo hiç bi etkileşim yok

Valla aynen konuştuğumuz gibi her şey , yani umutsuzca umuyorum ki bi transfer yapalım iyi kötü,elimizdekileri çıkaralım.

Yoksa çok kötü işler çok.Nöbet ne hale geldi yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt