Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Cardozo ne yapmış geçen sene bakmak lazım.adam bitmiş okye dönüyor
Bu tip santraforlarin, özelliklede ilk geldikleri sezon ölüsü bile is yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cardozo ne yapmış geçen sene bakmak lazım.adam bitmiş okye dönüyor
evet bu intiharı yapmayalım biz görüyoruz bunları biri sakatlansa en basitinden bunu düşünemicek kadar fasulye beyinliler heralde ne desek boş burda konuşuyoruz anca aysalın röportajlarından gına geldi koskoca Galatasarayı yönetiyosun farkına var nasılsa alırız almasakta kadro yeterli dedi
trabzon mitroglu nu da alacak diyenler var
Valla İlk defa gönlüm huzurlu şekilde yönetime sitemde bulunuyorum içimden.
Abi bu kadar mı zor ya gitsinler yetersiz birini alsınlar onada razıyım.Bonservissiz Almeidaya bile bişey demeyceğim.Yav ne demek forvet hattının 2 Türk isimden oluşması ?
Cidden Büyük hata yapıyoruz BÜYÜK . Umarım Prandelli,Ekibi,Başkan farkındadır .
Keşke alsalar bizimkiler uykudan uyanır belli
Sent from my iPhone using Tapatalk
farkında değil gibi konuşuyolar forvetin f si geçmedi daha bizim basın forvet diyip duruyo bizimkiler bakıcaz modunda hiç hayra alamet değil almeida haber bekliyomuş kimi alıyosa alsınlar o bile kurtarmaz bizi sağlam adam lazım llorente falan olsaydı keşke
Yok yav abi ne isimler önerdik şu forumdaki adamlardan biri komitenin başında olsa daha iş yapardık,ne isimler önerildi burda ama boş,havaya hepsi.
Almeida'yı tabikide istediğimden değilde büyük süpriz olmaz ise umut burak'la lige başlamaktan iyidir
Yav sinirden gülüyorum valla trabzondan örnek bile almıyoruz henrique'yi nelere sattılar bizimkileri geri yolluyolar beğenmedik diye
----------------------------------Onur Kıvrak-------------------------------------
-Bosingwa---------Belkalem-----Aykut---------------Ishak---------------
-------------------Bourceanu---------------Transfer-----------------------------
-Serdar----------------------------Özer--------------------Yusuf/Malouda----
-------------------------------------Cardozo--------------------------------------------
Orta sahaya iyi bir isim alırlarsa fena kadro değil.
Kimi aldılar.![]()
Söylenecek çok şey,yazılacak çizilecek çok şey var çok..
Ne hatalar gördü bu gözler ( transfer anlamında) ama bu yıl çok farklı , marka değerimizin yüksek olduğu dünyada tanınnırlığımızın yüksek olduğu şu son 2-3 yılda , Trabzon kadar olamayan(satış anlamında) transfer komitemize Bir büyük alkış,ayrıca amacımız provakatif eylem falan değil yanlış anlamayın ama yetti artık .
Şu yıl nöbette bu arşivde toplam 70 mesajım yoktur,geçmiş 3 yılda sayfaları geri gidiyordum kaçırdığım şeyleri okuyordum .
Medjani monacodan
valla bende her zaman futbolcuların yanındayım ama bir gerçek var ki uımut ve burak bu yükü kaldıramaz drogba olunca rekabette oluyodu adamlar berklemi rakip olcak sonuçta bizi hiç sevindiremediler gittim yine 140 tl verip formamı aldım sponspor bile yok biz destek oluyoruz da adamlar taraftarı ruh gibi görüyo hiç bi etkileşim yok