fatih kaan güllü
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2014
- 404
- 0
- 586
evet... üstünü örtmüş iyi geceler öpücüüü bile vermiş...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet... üstünü örtmüş iyi geceler öpücüüü bile vermiş...![]()
Umuta 1.8 kim verir ki?
Onu bi şekilde halledicez artık. Gerekirse bonservisini düşük tutucaz. Umut'un maaş yükünden bi şekilde kurtulmak gerek.
bursa umut bulutu istemiyor muydu
Geçen sene attığımız gol sayısı çok düşük. En az gol yiyen olmamıza rağmen çok az gol attık. Ama tam tersi çok pozisyon bulmuşuz. Burak' ın yerinde başkası olsa o pozisyonlar ile 25-30 gol atardı ki bu da en kötü bazı mağlubiyetlerimizin galibiyet olması
Bence forvet transferi şart bak Campbell demiyorum Burak ile mücadeleye girecek forvet şart hocam
bak buna katılırım... bu da benim başından beri stoper transferi şart diyen arkadaşlara söylediğim şey... az gol yemekten öte en az gol pozisyonu veren takımız... ancak geçen seneden farkımız bu sene kanatlarla oynayabilecek olmamız... geçen sene 11 beraberliğin 5 tanesi 0-0... o maçların 3 tanesi galiba iç saha... yanlış hatırlıyor olabilirim... 1 gol fazla atsak bugün 4cü yıldızı takmıştık... ama geçen sene tüm gol yükü drogba ve burağın üzerindeydi... kanatlar yoktu... ceza sahasına 1 kişiyle girebiliyorduk...
sonuçta aynı noktadayız... isimler her zaman tartışılabilir![]()
Eskişehir gibi santrafor özürlüsü bir takıma Umut'u veremiyorsak yazık.
Eskişehir gibi santrafor özürlüsü bir takıma Umut'u veremiyorsak yazık.
Umut'un aldığı garanti para 1,8 avro , kim verecek bu parayı bu ülkede ?
Eleştirilebilirmi muhakkak ama özellikle TS 'nin elinden çıkardığı adamlarla kıyas yapılıyorki anlamam mümkün değil ,
Dany ve amrabat 1 küsür avro , Ched ve Ebouede 2,2 gibi bir rakam alıyor , Ontiyi bilmiyorum ,
aldıkları paralar bu seviyedeyken , TS de aldığının en az 2 katına transfer olan adamlar üzerinden kıyas gereksiz geliyor bana !
Oynatmıycaz git desek yemez mi![]()
Empati yap sonra cevap ver![]()
ORHAN YILDIRIM (OrhanbjkOrhan) sur Twitter
Bunun hakkında gereken yapılsın.Ölüm üzerinden bile kulüpcülük yapılıyor ya Allah bin belasını versin bu ve bunun gibi serefsizlerin.
Bunun hakkında gereken yapılsın.Ölüm üzerinden bile kulüpcülük yapılıyor ya Allah bin belasını versin bu ve bunun gibi serefsizlerin.