Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene attığımız gol sayısı çok düşük. En az gol yiyen olmamıza rağmen çok az gol attık. Ama tam tersi çok pozisyon bulmuşuz. Burak' ın yerinde başkası olsa o pozisyonlar ile 25-30 gol atardı ki bu da en kötü bazı mağlubiyetlerimizin galibiyet olması :)

Bence forvet transferi şart bak Campbell demiyorum Burak ile mücadeleye girecek forvet şart hocam

bak buna katılırım... bu da benim başından beri stoper transferi şart diyen arkadaşlara söylediğim şey... az gol yemekten öte en az gol pozisyonu veren takımız... ancak geçen seneden farkımız bu sene kanatlarla oynayabilecek olmamız... geçen sene 11 beraberliğin 5 tanesi 0-0... o maçların 3 tanesi galiba iç saha... yanlış hatırlıyor olabilirim... 1 gol fazla atsak bugün 4cü yıldızı takmıştık... ama geçen sene tüm gol yükü drogba ve burağın üzerindeydi... kanatlar yoktu... ceza sahasına 1 kişiyle girebiliyorduk...

sonuçta aynı noktadayız... isimler her zaman tartışılabilir :)

bak buna katılırım... bu da benim başından beri stoper transferi şart diyen arkadaşlara söylediğim şey... az gol yemekten öte en az gol pozisyonu veren takımız... ancak geçen seneden farkımız bu sene kanatlarla oynayabilecek olmamız... geçen sene 11 beraberliğin 5 tanesi 0-0... o maçların 3 tanesi galiba iç saha... yanlış hatırlıyor olabilirim... 1 gol fazla atsak bugün 4cü yıldızı takmıştık... ama geçen sene tüm gol yükü drogba ve burağın üzerindeydi... kanatlar yoktu... ceza sahasına 1 kişiyle girebiliyorduk...

sonuçta aynı noktadayız... isimler her zaman tartışılabilir :)

işte benim bu yolda Burak gibi kırılgan adamlara güvenim yok Bruma, Olcan, Sneijder, Melo, Selçuk tamam ama o diğeri Burak olmamalı :D

Umut'un aldığı garanti para 1,8 avro , kim verecek bu parayı bu ülkede ?

Eleştirilebilirmi muhakkak ama özellikle TS 'nin elinden çıkardığı adamlarla kıyas yapılıyorki anlamam mümkün değil ,

Dany ve amrabat 1 küsür avro , Ched ve Ebouede 2,2 gibi bir rakam alıyor , Ontiyi bilmiyorum ,

aldıkları paralar bu seviyedeyken , TS de aldığının en az 2 katına transfer olan adamlar üzerinden kıyas gereksiz geliyor bana !

Dikkat edersen ''Az zararla'' demiştim, bunlardan kar edilme ihtimali zaten yok, Trabzonun gönderdiği oyuncularla kıyaslayan da ben değilim...Amrabat için talepler geldi, 3m e gibi bir rakam teklif edildiyse gönder gitsin mesela, Malaga da biraz göze girmese o para da hayal olurdu...Gönderilmesi en zor oyuncu Chedjou zaten, yıllık kazancı nedeniyle, Mevlüt e karşılık teklif edilebilir, Fransa da hala belli bir piyasası vardır, Dany ye başka kulüp bulmak daha kolay...Ontivero yu göndermek problem olmaz, Eboue de başının çaresine bakar, üste para vermezsek iyidir...Ama -Zararla da olsa- hiç birini gönderememek kötü, sonuç olarak...

Avrupada ilk 50 takıma bakılsa bizim kadar az oyuncu satışından gelir elde eden başka takım varmıdır merak ediyorum.Yılda ortalama 3-4 milyon eurodur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt