Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sanogo yu gorunce moralim bozuluyor adamla karsilikli mac yaptik ayni konumdaydik o zamanlar tabi :D simdi o benficaya gollerini diziyor ben akp izmir mitingini izliyorum.

Zaten almamız düşük bir ihtimaldi. Şimdi o ihtimalde kalmadı Campbell için. Gerçi benim transfer beklentimde yok yönetimden. Saçma sapan adamları takıma dolduracaklar ne de olsa. Transfer taraftarı değilim fakat senin forvetinde Burak ve Umut var lan. Biraz endişe duy biraz rahatsız ol. Futboldan anlamayan yönetim tarzı böyle bir şey sanırım. Yazık, çok yazık. iyice Gaz'a basmamız gereken dönemde dip yapmak için çabalıyoruz.

Brumayı beğendiğim isim olmama rahmen keşke ona verilen para bu campbelle şimdi vere bilseydik.

Gelişimi tamamlamış hemen hemen.

1 gol 1 asist.

Alacağımız yabancı forvet kesinlikle pivot ve top kontrol becerisi olan tarzda olmalı. Kanat takviyesi ise yerli olabilir. Yasin, adem, jimmy gibi bir takviye yeterli olur. Hatta bu tarz bir takviye yapılmasa da olur bence. Sinan ve aydın kullanılabilir. Bruma ve amrabat var dönüşümlü oynayacak. Olcan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt