Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yasin yetenekli alt yapısıda iyi ama hiç güven vermiyor bana...

Yabancı kanat forvet alınmayacaksa (Alınmalı), Yasin değil de Erkan tercih edilmeli bence, Eskişehirin tek hücum silahı gibiydi neredeyse, bencil davranmaya mecbur kalıyordu birazda, hocası öyle oynamasını istiyordu belki de; bizdeki muhtemel bol hücum opsiyonu içinde ciddi katkısı olabilir, Engin in ilk sezonki performansının çok üstüne çıkması muhtemeldir, 2 yıl kapasitesinin üst sınırında oynar, sonrası Allah kerim...Eskişehir paraya sıkışık, başkanları yelkenleri suya indirmiş görünüyor, makul bir bedelle alınması iyi olur...Tabi mesela Campbell alınabilse bence de gerek yok...

furkan daha 23-24 yaşında nasıl anadolu topçusu oluyor anlamadım sanki 29 yaşında gelen m.sarp türevi oyunculardan bahsediyoruz selçuk bile 26'sında parladı o zamana kadar anadolu topçusuydu sizin tabirinizle, yeteneğe bakıcaksın furkanın kumaşı iyi beğeniyorum ben umutta da biraz çelişkiye düştüm bir türlü formayı alamıyor enteresan bizmi abartıyoruz acaba ilginç...

Engin de TS'den kovulmuştu geldiği sezon şampiyonlukta kilit adamlardan biri oldu önyargılı olmamak lazım Yasin için

tapatalk

Bu Erkan Zengin ağır çöp. Yaşı da var.. Ahım şahım top oynamıyor. Başakcıoğlu, Mallı, Töre varken o malı almak yanlış.

furkan daha 23-24 yaşında nasıl anadolu topçusu oluyor anlamadım sanki 29 yaşında gelen m.sarp türevi oyunculardan bahsediyoruz selçuk bile 26'sında parladı o zamana kadar anadolu topçusuydu sizin tabirinizle, yeteneğe bakıcaksın furkanın kumaşı iyi beğeniyorum ben umutta da biraz çelişkiye düştüm bir türlü formayı alamıyor enteresan bizmi abartıyoruz acaba ilginç...

aga hepsi selçuk olur diye bekleyelim ozaman. yatarak selçukmu olacak bu herif. selçuk trabzonda düzenli oynadi. belli bir kalitesi vardi. bu çocugun neyini gördünüz böyle begeniyorsunuz harbi anlatirsaniz sevinirim.

Tarık'ı tek alamıyor muyuz adamlar yemin etmiş Erkan'la paketlemeye.

Tarık+Yasin gelsin

tapatalk

Beyaz tvdeki yorumcular yüzünden futbol bilgim eksiye düştü resmen.

Biri Derwall Türk futboluna bir şey katmadı der diğeri BJK'nin şampiyonluk şansı GS'den yüksek der.

Bunlar futboldan anlıyorsa ben de astronotum.

tapatalk

Furkan'ı,Anadolu topçuus diye gönderip,diğer bir Anadolu topçusu(Erkan ve Yasin) alacaz.Boşuna para harcamış olacaz kısacası.

onlarda alinmasin halit emmi. bize artisi olan oyuncu gelsin. bu herifler bize ne verir. yedegimiz durur 1-2 sene süs gibi dururlar. tariginda gelip hele solda arti deger olcagini sanmiyorum. sagda olabilir. ama tarigin soldada oynasa bir mantigi var. yabanci siniri yüzünden. ligde ben emre tosunu denerim. olmazsa olmaz. veysele gelince birde madrid maçinda izleyelim. iyi oyunu görebiliriz inşallah.

aga hepsi selçuk olur diye bekleyelim ozaman. yatarak selçukmu olacak bu herif. selçuk trabzonda düzenli oynadi. belli bir kalitesi vardi. bu çocugun neyini gördünüz böyle begeniyorsunuz harbi anlatirsaniz sevinirim.

kayseride beğeniyordum ben geçen yıl karabüktede iyiydi bizde adam akıllı hiç oynamadı ft aldı direk a2'ye şutladı elemanı denemedi bile mancini de zaten genç oyuncu fobisi vardı prandelli kadroya sokucak gibi iyi bir alternatif işte yetenekli eleman size kalsa herkes çöp..

onlarda alinmasin halit emmi. bize artisi olan oyuncu gelsin. bu herifler bize ne verir. yedegimiz durur 1-2 sene süs gibi dururlar. tariginda gelip hele solda arti deger olcagini sanmiyorum. sagda olabilir. ama tarigin soldada oynasa bir mantigi var. yabanci siniri yüzünden. ligde ben emre tosunu denerim. olmazsa olmaz. veysele gelince birde madrid maçinda izleyelim. iyi oyunu görebiliriz inşallah.

Bana kalırsa Türkiye'den hiçbir topçuyu almam.Alayı vasat bile değil.Ama işte sınırlama var,mecbur alıyorsun.

Zakaria Bakkali zu Atletico

tapatalk

Beyaz tvdeki yorumcular yüzünden futbol bilgim eksiye düştü resmen.

Biri Derwall Türk futboluna bir şey katmadı der diğeri BJK'nin şampiyonluk şansı GS'den yüksek der.

Bunlar futboldan anlıyorsa ben de astronotum.

tapatalk

Derwall yorumu yapan kim?

Hapis cezası verilmeli öyle yoruma.

Yada yoğun bakıma en azından yolanmalı

Hannover Koray Günter'i istiyormuş

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt