- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Milanin Sportif direktörü ve scoutlarindan birisi Campbellin menajeriyle görüsmüs. Görüsme olumlu gecmis.İtalyan basininda heryerde var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hannover Koray Günter'i istiyormuş
tapatalk
Bütün anrenmanlar floryada olacakmış.
Kamp iptal. Bence sorun olmaz, hata floryayı ezberlemiş olur teknik heyet.
Derwall yorumu yapan kim?
Hapis cezası verilmeli öyle yoruma.
Yada yoğun bakıma en azından yolanmalı
kayseride beğeniyordum ben geçen yıl karabüktede iyiydi bizde adam akıllı hiç oynamadı ft aldı direk a2'ye şutladı elemanı denemedi bile mancini de zaten genç oyuncu fobisi vardı prandelli kadroya sokucak gibi iyi bir alternatif işte yetenekli eleman size kalsa herkes çöp..
Bütün anrenmanlar floryada olacakmış.
Kamp iptal. Bence sorun olmaz, hata floryayı ezberlemiş olur teknik heyet.
Milanin Sportif direktörü ve scoutlarindan birisi Campbellin menajeriyle görüsmüs. Görüsme olumlu gecmis.İtalyan basininda heryerde var.
Kesin mi bu bilgi?
Yani 2.bir kamp dönemi olmayacak mı?
Wenger satılık değil ve kiralıkda değil diye demeç vermedimi 2 gün önce?
Bana kalırsa Türkiye'den hiçbir topçuyu almam.Alayı vasat bile değil.Ama işte sınırlama var,mecbur alıyorsun.
Wenger satılık değil ve kiralıkda değil diye demeç vermedimi 2 gün önce?
Kamp'a gidecek bütçemiz bile yok desem acaba çok mu abartmış olurum abi![]()
nasil iyiydi abi. bir herifin kapasitesi bellidir. ben kayseridede izliyordum hiç bir işigini göremedim. nasil girip oynar bu herif. prandelli bile öyle aman aman süre vermiyor. hocalar illa dogru yapiyor denemez ama bu herif rotasyonda bile 11 oynamayacagini biliyoruz. bu herif iyiyse bile nasil gelişir. oturdugu yerde gelişir diyorsan bişey demem. ben illa hepsi star olsun demem. yekta mesela. bence artisi daha fazla benim için. hepsine çöp demiyorum. bu çocugada çöp demiyorum. bizim ayarimizda oyuncu degil. ilerde görürüz nerde oldugunu.
bu herif karabükte bile 31 maçin 23 ünde 11 oynamiş.
Kamp iptal ise skandal bir hazırlık dönemi geçirdik demektir. Yardım maçı olmasa tüm maçlar köy takımlarına karşı.. 4 maçla yeni sezona mı gireceğiz?? Transfer de yok zaten!