Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milanin Sportif direktörü ve scoutlarindan birisi Campbellin menajeriyle görüsmüs. Görüsme olumlu gecmis.İtalyan basininda heryerde var.

bu forumda kuralları kim belirliyorsa kim cezaları veriyorsa biraz adil olsun abi.

Adam(adam derken yani lafın gelişi)sırf tahrik etmek küfür yemek için gelip alıntı yapıyor yorum yazıyor sonra küfür edince cezayı biz yiyoruz.

VİCDANLI OLUN....

kayseride beğeniyordum ben geçen yıl karabüktede iyiydi bizde adam akıllı hiç oynamadı ft aldı direk a2'ye şutladı elemanı denemedi bile mancini de zaten genç oyuncu fobisi vardı prandelli kadroya sokucak gibi iyi bir alternatif işte yetenekli eleman size kalsa herkes çöp..

nasil iyiydi abi. bir herifin kapasitesi bellidir. ben kayseridede izliyordum hiç bir işigini göremedim. nasil girip oynar bu herif. prandelli bile öyle aman aman süre vermiyor. hocalar illa dogru yapiyor denemez ama bu herif rotasyonda bile 11 oynamayacagini biliyoruz. bu herif iyiyse bile nasil gelişir. oturdugu yerde gelişir diyorsan bişey demem. ben illa hepsi star olsun demem. yekta mesela. bence artisi daha fazla benim için. hepsine çöp demiyorum. bu çocugada çöp demiyorum. bizim ayarimizda oyuncu degil. ilerde görürüz nerde oldugunu.

bu herif karabükte bile 31 maçin 23 ünde 11 oynamiş.

Kamp iptal ise skandal bir hazırlık dönemi geçirdik demektir. Yardım maçı olmasa tüm maçlar köy takımlarına karşı.. 4 maçla yeni sezona mı gireceğiz?? Transfer de yok zaten!

Bana kalırsa Türkiye'den hiçbir topçuyu almam.Alayı vasat bile değil.Ama işte sınırlama var,mecbur alıyorsun.

belli bir cazibesi olan herifi alirsin. mesela olcan gibi. müthiş oyuncumu. tabi hayir. ama bu sinirlamada bize uygun oyuncudur. belli bir artisi vardir. yasinde bunu göremiyorum. digerlerindede.

Wenger satılık değil ve kiralıkda değil diye demeç vermedimi 2 gün önce?

Wengerle görüsüp, Wengeri ikna etmeye calisacaklari da söyleniyor.

Bu arada Wenger, Vieira ve Henry icinde satilik olmadiklarini söylemisti. Bir hafta icerisinde 2side Arsenalden ayrildilar.Wenger ve böyle bir cok örnek var. Cesc, Cole, Glichy vs. Wenger hepsinin satilik olmadiğini ve kalacaklarini söyledi, kisa süre sonra hepsi de ayrildi.

nasil iyiydi abi. bir herifin kapasitesi bellidir. ben kayseridede izliyordum hiç bir işigini göremedim. nasil girip oynar bu herif. prandelli bile öyle aman aman süre vermiyor. hocalar illa dogru yapiyor denemez ama bu herif rotasyonda bile 11 oynamayacagini biliyoruz. bu herif iyiyse bile nasil gelişir. oturdugu yerde gelişir diyorsan bişey demem. ben illa hepsi star olsun demem. yekta mesela. bence artisi daha fazla benim için. hepsine çöp demiyorum. bu çocugada çöp demiyorum. bizim ayarimizda oyuncu degil. ilerde görürüz nerde oldugunu.

bu herif karabükte bile 31 maçin 23 ünde 11 oynamiş.

karabükte gayet iyiydi karabük'ün efsane çıkışının baş mimarlarından geçen yıl herşey istatislik değil oyun içinde gayet başarılıydı aldığı dakikalarda, salih dursun yaptın adamı katılmıyorum

Galatasaray'da kamp değişikliği.. Kulüp 2. kampı iptal etti.

Sarı kırmızılılar 17 Ağustos'ta Belçika'ya 2 günlüğüne gidecek ve Charleroi ile hazırlık maçı yapacak.

Onun dışında ise tüm antrenmanlar Florya'da.

kaynak:3puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt