Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma sol ayaklı stoper şart veya kariyeri boyunca sol stoper oynayan bir adam lazım.Semih'in gelişimi için çok önemli bu konu...

Sinan'dan bu sene fayda görmeyiz. Bruma iyi hoş ta perrormansi bu sene nasıl olur tam belli degil dönüşümlu oynar. Campbell, Podolski tarzi iki mevkide de oynayabilen birisi lazim bize

★★★》☆

Bruma hazırlık maçlarında iyiydi hatta muhteşemdi. Sinan gümüşü de çok beğendim. Bu adamlar oynamazsa kendini nasıl geliştirecek? Ha bire onu al bunu al nereye kadar.

Bruma hazırlık maçlarında iyiydi hatta muhteşemdi. Sinan gümüşü de çok beğendim. Bu adamlar oynamazsa kendini nasıl geliştirecek? Ha bire onu al bunu al nereye kadar.

Üstelik Sinan Gümüş boş zamanlarında bile fitness çalışıyormuş .Burada arkadaşlar yönetime epey sövmüştü Sİnan'ı aldığı için ama epey işimize yarar bence...

Ayrıca pivot özellikli bir straforda lazım.Bizim ligte bu tip adamlar iş yapar kapanan savunmaları karşı.Bence kanat forvetten daha çok bu tip bir adama ihtiyacımız var.Burak bu pivota yardımcı forvet olarak destek vermeli Sneijder ile birlikte.

Şu Juve'de ki sarışın oğlan efsane olurdu ama çok zor bee. Gerçi alırken bonservis ödemediler birde piyasası Juve'de hep düştü.Kiralasak sonra Melo gibi alırız :)

Bruma iyi zaten onu bende biliyorum bu senede oynar ama 90 dakika cikaramayabilir. Sinan da iyi bir oyuncuya benziyor sans bulsun ama direk 11 oyuncusuda degil sonucta az az oynayarak gelistirecek kendini. Takimin ofansif anlamda sıkıntısı var gecen sene gol atmakta sikinti çektik ben bir skorer kanat oyuncusu alinsin isterdim.

★★★》☆

Bruma iyi zaten onu bende biliyorum bu senede oynar ama 90 dakika cikaramayabilir. Sinan da iyi bir oyuncuya benziyor sans bulsun ama direk 11 oyuncusuda degil sonucta az az oynayarak gelistirecek kendini. Takimin ofansif anlamda sıkıntısı var gecen sene gol atmakta sikinti çektik ben bir skorer kanat oyuncusu alinsin isterdim.

★★★》☆

Elimizdeki yabancıları gönderebilsek transfer yapacağız da kimsenin henüz gittiği yok...

ibrahim seten gibi balonlar bile transfer haberi yazmıyor :(

Kenar forvet ve forvet oynayabilecek, yaratici ve bitirici, 3.bölgede fark yaratacak bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Benchten gelip oyunu degistirebilecek oyuncu ihtiyacimizi da cözeriz. Brumayla birlikte oynayabilir. Bazen birisi benchte baslar, diğeri macin gidisatina göre oyuna girer. En azindan daha fazla opsiyona sahip oluruz. Eğer böyle bir oyuncu gelirse, Amrabat bizim icin lüks olur.TSnin yerinde olsam, Amrabati kacirmazdim.

Seni sicak carpmis birader.aksini soyleyene saygi duyarim dedim zaten.ama sadece saygi:) ayrica 2 transferle favori oluruz dedim.ligi kapatiriz demedim.sen hic.iyi.degilsin.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) sıcağın kimi çarptığı belli oluyor. Bi forvet bi defansla şampiyonluğu garantiliyenler soğuk bir duş alsın :)

★★★》☆

Valla ben yönetime artık kızmıyorum. Adamlar gitti bruma gibi yaş grupları arasında dünyanın belkide en iyisi olan bi oyuncuyu aldı gitti olcan dediniz olcanı aldı gitti Hamit dediniz onu aldı genç yetenekli gurbetçi dediniz Sinan'ı aldı amrabat için nöbet tuttunuz onu aldı halen kanat forvet lazım bunlar yeterli değil diyorsunuz.Yönetimin yerinde olsam çıldırırdım heralde. Bu taraftara hiçbişeyi beğendiremessin. Sözüm sana değil yanlış anlama taraftarın geneli böyle. Kimi yabancı santrfor ister öteki kanat forvet öbürü yabancı stoper şart der diğeri meloya alternatif ister bu adamlar ne yapsın. Şaşırdılar artık hiç transfer yapmayalım en iyisi dediler

2 tane bomba transfer yapsan da, hic yapmasan da, savasan ve isteyen kazanir.

Eger her maci final olarak görürsek, ölümüne savasirsak, bu kadroyla da sampiyon oluruz.

CL´de bi halt yapamayiz ama, onu da söyleyelim. Cünkü bu sene kesinlikle güclenmedik. Hatta Drogba gibi bir markayi kaybettik.

Ayrıca pivot özellikli bir straforda lazım.Bizim ligte bu tip adamlar iş yapar kapanan savunmaları karşı.Bence kanat forvetten daha çok bu tip bir adama ihtiyacımız var.Burak bu pivota yardımcı forvet olarak destek vermeli Sneijder ile birlikte.

Şu Juve'de ki sarışın oğlan efsane olurdu ama çok zor bee. Gerçi alırken bonservis ödemediler birde piyasası Juve'de hep düştü.Kiralasak sonra Melo gibi alırız :)

20m ödedler ona yoksa ödemedilermi hatırlayamadımo_O

Baktiginiz zaman, gecen sezon bi Kopenhag maci, sahada Eboue´ler, Drogba´lar vs.

Bu seneye bakiyorsun, elinde Veysel var, Burak var. Nerden bakarsaniz bakin, asla güclenmedik biz.

Bir Galatasarayliya söylemek yakismaz ama CL´de bu kadroyu paramparca ederler. Gercekci olmak lazim.

Olcan geldi diye Chelsea mi olduk? Baskan 2 kaliteli yabanci almadigi sürece, "CL´de hedefimiz su bu" demesin.

Baktiginiz zaman, gecen sezon bi Kopenhag maci, sahada Eboue´ler, Drogba´lar vs.

Bu seneye bakiyorsun, elinde Veysel var, Burak var. Nerden bakarsaniz bakin, asla güclenmedik biz.

Bir Galatasarayliya söylemek yakismaz ama CL´de bu kadroyu paramparca ederler. Gercekci olmak lazim.

Olcan geldi diye Chelsea mi olduk? Baskan 2 kaliteli yabanci almadigi sürece, "CL´de hedefimiz su bu" demesin.

Yabancı kuralıyla CL hedefimiz yok dedi ya başgan

Tarık Çamdal a en fazla şu kadar eder bu kadar eder muhabbeti saçma Tff resmen bu külüplere yol vermiş normalde transfer etmiyeceğimiz Tarık Çamdal şuanda bu kadar konuşuluyorsa bunun adı çaresizlik ya Tarık ya da Şener i almamız lazım.Aslında bizim aradığımız adam Ozan Tufan ama gündeme bile gelmedi.

Hiç düşünmüyor kimse ya şikecilerin yerinde olsaydık? Adamlar kuyt gibi kazmaya tapıyorlar. Bekir'e Selçuk'a Mehmet Topal'a topuza futbolcu muamelesi yapıyorlar. Yıldızı caner olan bir takım gerisini düşünün artık. Ve daha da garibi adamlar takımlarını yeterli sanıyor :) Feneri düşünüp halinize şükredin :)

Valla ben yönetime artık kızmıyorum. Adamlar gitti bruma gibi yaş grupları arasında dünyanın belkide en iyisi olan bi oyuncuyu aldı gitti olcan dediniz olcanı aldı gitti Hamit dediniz onu aldı genç yetenekli gurbetçi dediniz Sinan'ı aldı amrabat için nöbet tuttunuz onu aldı halen kanat forvet lazım bunlar yeterli değil diyorsunuz.Yönetimin yerinde olsam çıldırırdım heralde. Bu taraftara hiçbişeyi beğendiremessin. Sözüm sana değil yanlış anlama taraftarın geneli böyle. Kimi yabancı santrfor ister öteki kanat forvet öbürü yabancı stoper şart der diğeri meloya alternatif ister bu adamlar ne yapsın. Şaşırdılar artık hiç transfer yapmayalım en iyisi dediler

Bu anlattiklarina katiliyorum ama eksik mevkilerimiz oldugunun gercegini de degistirmiyor bu yazdiklarin. Genc oyuncu alma politikası bence de basarili birsey. Sürekli transfer yapılsın diyen biriside değilim ama bu takimin bana göre en büyük sorunu hucum oyuncularinin beceri sorunuydu(Sneijder haric) biz bu sene şampiyonluğu defans yuzunden değil atamadigimiz goller yüzünden kacirdik. Burak kacirdiklarinin yarisini atsaydi simdi 4.yildizi takmistik.

Burak bu takimda oynayacagina gore onun arkasini golcü ozelligi olan oyuncularla doldurmak lazım. Olcan, Sneijder ve Bruma bu anlamda iyi oyuncular ama Bruma ya bir anda bu kadar yuk bildirmek iyi olmayabilir. Dönüşümlu oynayabilecegi bir oyuncumuz daha olsa iyi olmaz mi, Bruma 2.yari girer yorulmuş defansa karsi daha etkili olur:) yedek kulübesinde hamle gücümüz artar fenami.

★★★》☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt