Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.613
- 11.469
- 1.838
Bu takıma sol ayaklı stoper şart veya kariyeri boyunca sol stoper oynayan bir adam lazım.Semih'in gelişimi için çok önemli bu konu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan'dan bu sene fayda görmeyiz. Bruma iyi hoş ta perrormansi bu sene nasıl olur tam belli degil dönüşümlu oynar. Campbell, Podolski tarzi iki mevkide de oynayabilen birisi lazim bize
★★★》☆
Bruma hazırlık maçlarında iyiydi hatta muhteşemdi. Sinan gümüşü de çok beğendim. Bu adamlar oynamazsa kendini nasıl geliştirecek? Ha bire onu al bunu al nereye kadar.
Bruma hazırlık maçlarında iyiydi hatta muhteşemdi. Sinan gümüşü de çok beğendim. Bu adamlar oynamazsa kendini nasıl geliştirecek? Ha bire onu al bunu al nereye kadar.
Bruma iyi zaten onu bende biliyorum bu senede oynar ama 90 dakika cikaramayabilir. Sinan da iyi bir oyuncuya benziyor sans bulsun ama direk 11 oyuncusuda degil sonucta az az oynayarak gelistirecek kendini. Takimin ofansif anlamda sıkıntısı var gecen sene gol atmakta sikinti çektik ben bir skorer kanat oyuncusu alinsin isterdim.
★★★》☆
Seni sicak carpmis birader.aksini soyleyene saygi duyarim dedim zaten.ama sadece saygiayrica 2 transferle favori oluruz dedim.ligi kapatiriz demedim.sen hic.iyi.degilsin.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bruma iyi zaten onu bende biliyorum bu senede oynar ama 90 dakika cikaramayabilir. Sinan da iyi bir oyuncuya benziyor sans bulsun ama direk 11 oyuncusuda degil sonucta az az oynayarak gelistirecek kendini. Takimin ofansif anlamda sıkıntısı var gecen sene gol atmakta sikinti çektik ben bir skorer kanat oyuncusu alinsin isterdim.
★★★》☆
Ayrıca pivot özellikli bir straforda lazım.Bizim ligte bu tip adamlar iş yapar kapanan savunmaları karşı.Bence kanat forvetten daha çok bu tip bir adama ihtiyacımız var.Burak bu pivota yardımcı forvet olarak destek vermeli Sneijder ile birlikte.
Şu Juve'de ki sarışın oğlan efsane olurdu ama çok zor bee. Gerçi alırken bonservis ödemediler birde piyasası Juve'de hep düştü.Kiralasak sonra Melo gibi alırız![]()
20m ödedler ona
Baktiginiz zaman, gecen sezon bi Kopenhag maci, sahada Eboue´ler, Drogba´lar vs.
Bu seneye bakiyorsun, elinde Veysel var, Burak var. Nerden bakarsaniz bakin, asla güclenmedik biz.
Bir Galatasarayliya söylemek yakismaz ama CL´de bu kadroyu paramparca ederler. Gercekci olmak lazim.
Olcan geldi diye Chelsea mi olduk? Baskan 2 kaliteli yabanci almadigi sürece, "CL´de hedefimiz su bu" demesin.
Ben öyle bilmiyorum.Önceden anlaştılar sözleşmesi bittiği için diye biliyorum hatta A.Club'te yarım sezon oynatmadılar diye hatırlıyorum.
Valla ben yönetime artık kızmıyorum. Adamlar gitti bruma gibi yaş grupları arasında dünyanın belkide en iyisi olan bi oyuncuyu aldı gitti olcan dediniz olcanı aldı gitti Hamit dediniz onu aldı genç yetenekli gurbetçi dediniz Sinan'ı aldı amrabat için nöbet tuttunuz onu aldı halen kanat forvet lazım bunlar yeterli değil diyorsunuz.Yönetimin yerinde olsam çıldırırdım heralde. Bu taraftara hiçbişeyi beğendiremessin. Sözüm sana değil yanlış anlama taraftarın geneli böyle. Kimi yabancı santrfor ister öteki kanat forvet öbürü yabancı stoper şart der diğeri meloya alternatif ister bu adamlar ne yapsın. Şaşırdılar artık hiç transfer yapmayalım en iyisi dediler
Hayır 20 ye aldılar, arkadaş doğru diyor.
I am the one who knocks!