Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani, simdi hocanin istemedigi oyuncular az cok bellidir, bunlarin maliyeti yuksek olanlarin satisa sunulmasi lazim ki bide talipleri cikip para versin, artik nereye giderlerse gitsin yeterki para versinler, yoksa hep zararli biz cikiyoruz..

hiç tanınmamış Adrianı bile 4e sattılar bizim Eboue-Dany-Chedjou üçlüsünden minimum 12-13 kazanmamız lazım ama Ardayı bile çok ucuza satmıştık fener hiç oynamayan ve kendi yetiştirmediği salihten 16 kazandı

Kesinlikle.

@Alpay Asma

Abi yeri değil ama buradan başka yerde de görünmezdi. Bir halt yedik de çözüm soracağım sana ve herkese. DÜn gece 23.00 gibi arkadaşlar çapırdı çıktım dışarı, beaber sahuru yapıp 3.30 gibi döndüm. Uykum gelmedi yarım saat, bir saat oturayım, tez yazayım, şuna bakayım, bunu halledeyim derken sabah oldu. Hatta öğlen 13.00 olmuş saat. Sonra kapattım pcyi yattım ama ağız tadıyla uyuyamıyorum. Şu an bitkisel hayatta gibiyim. Bu duruma iyi gelecek bir öneriniz var mı Allah aşkına?

Hani kural 3 seneligine alinmisti!!!! Hani simdi hangi akil +1 demis de bu hemen pat diye degisiyor, o +1 de tribunde anladigim kadariyla yani ne fark etti birsey anlamadim..

ya bjkden korkuyorsak oynamayalim bu sene. sampiyon ya galatasaray yada fenerbahce olacak, besiktas bana hic korkunc gelmiyor 10 mac oynasak onlarla suan 9 maci aliriz.

ben yenilcez demedim o maçı alırsak bjk yarış dışı kalır geçen yıl 4de 4 yaptılar bi çaktık toparlanamadılar şimdi 16.hafta devre arası hem o gazla gireriz hem de sadece fener kalmış olur.

@Alpay Asma

Abi yeri değil ama buradan başka yerde de görünmezdi. Bir halt yedik de çözüm soracağım sana ve herkese. DÜn gece 23.00 gibi arkadaşlar çapırdı çıktım dışarı, beaber sahuru yapıp 3.30 gibi döndüm. Uykum gelmedi yarım saat, bir saat oturayım, tez yazayım, şuna bakayım, bunu halledeyim derken sabah oldu. Hatta öğlen 13.00 olmuş saat. Sonra kapattım pcyi yattım ama ağız tadıyla uyuyamıyorum. Şu an bitkisel hayatta gibiyim. Bu duruma iyi gelecek bir öneriniz var mı Allah aşkına?

sicak bir dus ve iftara kadar bir uyku

@Alpay Asma

Yatmadan once sarmisakli yogurt yersen hicbir sorunun kalmaz..

★☆★

Saka gibi, ama 1 sene icinde zaten yeni TFF baskani seciyor, belki o Yabanci sinirlamasi degsitircek...

@Alpay Asma

Uykusuzluk problemini ben de çok çektiğim için iyi bilirim.

Stres'ten kaynaklı tamamen. Tez ile ilgili gece kafana takılan bir şey olmuş belli ki ve stres yapmışsın. Bana da çok olur özellikle önemli sınavlardan önce 0 uyku ile gittiğim oldu.

Tavsiyem, eğer herhangi bir alerjin yoksa tamamen bitkisel pasiferol diye bir ilaç var.

Stres kaynaklı uykusuzlukta birebir. Ama 1 günlük uykusuzluk içinde kullanmaya değmez.

1-2 gün ders, tez takma hiç kafana, uyuyamadım diye de dert etme.

Sepet gibiliği giderici ise şimdi yatıp 4 saat daha uyusan da gidermiyor, gece uykusu önemli çünkü.

@Alpay Asma

Uzun filmler izle, zaman daha çabuk geçer.

Ezel'in bölümleri YouTubeda

:D Yildirim Demirören suana kadar hayirli bisey yapmadi, yada ben hic görmedim, hala böyle devam ediyor. 6+3 olsa okay tamam diyecektimde, 5+3+1 ne gereksiz bisey ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt