- 16 Haziran 2010
- 204.877
- 157.258
- 6.838
SPORX.COM @sporx 4 Min.
SON DAKİKA! SPORX ÖZEL - TFF'den yeni bir yabancı sınırlaması düzenlemesi daha! Az sonra Sporx'te!..
hadi bakalim
Yok artik, tamamen icine ederler demedi demeyin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SPORX.COM @sporx 4 Min.
SON DAKİKA! SPORX ÖZEL - TFF'den yeni bir yabancı sınırlaması düzenlemesi daha! Az sonra Sporx'te!..
hadi bakalim
Yani, simdi hocanin istemedigi oyuncular az cok bellidir, bunlarin maliyeti yuksek olanlarin satisa sunulmasi lazim ki bide talipleri cikip para versin, artik nereye giderlerse gitsin yeterki para versinler, yoksa hep zararli biz cikiyoruz..
hiç tanınmamış Adrianı bile 4e sattılar bizim Eboue-Dany-Chedjou üçlüsünden minimum 12-13 kazanmamız lazım ama Ardayı bile çok ucuza satmıştık fener hiç oynamayan ve kendi yetiştirmediği salihten 16 kazandı
15 olmalı. Hataya yer yok. Bu arada Bursa seyircisiz ilk hafta
ya bjkden korkuyorsak oynamayalim bu sene. sampiyon ya galatasaray yada fenerbahce olacak, besiktas bana hic korkunc gelmiyor 10 mac oynasak onlarla suan 9 maci aliriz.
@Alpay Asma
Abi yeri değil ama buradan başka yerde de görünmezdi. Bir halt yedik de çözüm soracağım sana ve herkese. DÜn gece 23.00 gibi arkadaşlar çapırdı çıktım dışarı, beaber sahuru yapıp 3.30 gibi döndüm. Uykum gelmedi yarım saat, bir saat oturayım, tez yazayım, şuna bakayım, bunu halledeyim derken sabah oldu. Hatta öğlen 13.00 olmuş saat. Sonra kapattım pcyi yattım ama ağız tadıyla uyuyamıyorum. Şu an bitkisel hayatta gibiyim. Bu duruma iyi gelecek bir öneriniz var mı Allah aşkına?
@Alpay Asma
Abi yeri değil ama buradan başka yerde de görünmezdi. Bir halt yedik de çözüm soracağım sana ve herkese. DÜn gece 23.00 gibi arkadaşlar çapırdı çıktım dışarı, beaber sahuru yapıp 3.30 gibi döndüm. Uykum gelmedi yarım saat, bir saat oturayım, tez yazayım, şuna bakayım, bunu halledeyim derken sabah oldu. Hatta öğlen 13.00 olmuş saat. Sonra kapattım pcyi yattım ama ağız tadıyla uyuyamıyorum. Şu an bitkisel hayatta gibiyim. Bu duruma iyi gelecek bir öneriniz var mı Allah aşkına?
@Alpay Asma
SPORX.COM @sporx 4 Min.
hadi bakalim
Saka gibi, ama 1 sene icinde zaten yeni TFF baskani seciyor, belki o Yabanci sinirlamasi degsitircek...
@Alpay Asma