Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almedia, son kontratini yapmayi düsünüyor. İmza parasi, yüksek maas derken cok pahali bir transfer olur. ilk 11 icin düsünüleceğini sanmiyorum. Düsük maaliyetli olsa, yedek icin isterdim ama Almedia bizim icin cok lüks. Prandellininde isteyeceğini hic sanmiyorum.

Almeida... Bilemedim.

Nasıl kadroyla çıkmayı planlıyoruz gelirse diyelim?

Çift forvetmi yoksa burak kanatmı yine?

Burakı kanat düşünen hocanın lizansını yırtmak gerekiyor ya neyse.

Geçen sezon fena değildi almeida. En iyi döneminden uzak halen maalesef (bremen dönemi)

Sınayder olduğu sürece 4-4-2 oynanmaz ya 2 milyona olcan yedek oturacak ua da Almeida 2 milyon oyro'ya yedek oturacak.

demba çok iyi yazık olur 6 milyon a transfer olursa niye almadık deriz izleyince

5+3 ün yedek gerekirse oynayacak forveti bonservissiz Samaras mı? yoksa Almeida mı?

Aynı fiyata gelirler hemen hemen aynı tip santraforlaryaş farkları 1 , Samaras takımı yönlendirir , lider olur, takıma göre de yönlenir.Çok daha yeteneklidir, son vuruşları iyidir

Almrida sadece takıma göre yönlenir.

Karar verin hangisi daha çok katkı sağlar

Bence Nuri bu takima çok faydali olur.

Selçuk-Nuri-Melo'lu orta saha bizi daha çok güçlü yapar ve defansdaki zayif noktalari azaltir.

Bu sefer kesin galba :D

Kamp+G%25C3%25BCnl%25C3%25BC%25C4%259F%25C3%25BC+15+Temmuz+Sal%25C4%25B1++-+4

Şu emre çolagın maç bası aldıgı parayı ben bir senede hemen hemen alıcam büyük ihtimal, dünyaya bir göktaşı çarparsa büyük keyifle izlerim.

Beşiktaş Chelsea'nin Senegalli forveti Demba Ba'yı 4 yıllığına renklerine bağladı.

Almedia ile yollarını ayırdıktan sonra forvet arayışına giren Beşiktaş, Demba Ba’da karar kıldı. Bir süredir Chelsea kulübüyle temasta olan siyah-beyazlı yönetim, Senegalli golcü için kulübü ile el sıkıştı. Demba Ba'nın 6 milyon euro'luk bonservis bedeli için taksitlendirme yoluna gidildi.

Beşiktaş yönetiminin ilerleyen saatlerde Demba Ba'nın transferini resmi siteden duyurması

Beşiktaş, Demba Ba'yı renklerine kattı! - Milliyet Haber

takımdaki haava hoşuma gitti , ama şöyle bi kadroya bakınca yetersiz olduğu izlenimine varıyorum

H.O diyebilir miyiz?

[attachment=11786:Untitled.png]

Ekli dosyalar

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 315
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt