- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
bursayı da artık yenelim deplasmanda bi zahmet.ligde kaç senedir yenemiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı sanki fifa oynuyorsun tek bacaklı adam gibi sol taraf komple tellese emanet diyorsun.
Avantaj dezavantaj yok. Her maç final bizim için. 4. yıldız yolunda hayırlısı olsun.
Herkes 4-3-3'e kafayi takmis ortaya Melo-Selcuk-Sneijder fantezi kadrolari yaziyorlar ama gecen sene Melo-Selcuk ligin en mucadele gucu zayif orta sahalarindan biriydi. Bu yuzden Mancini mac basi rakipten top kapma sayisi Melo'dan bile yuksek olan Ceyhun'u falan oynatiyordu, ama o da ofansif olarak bizi bozuyordu teknigi kotu oldugu ve cok pas hatasi yaptigi icin. O yuzden sonra Yekta'yi oynatmaya basladi, Yekta savunmada daha az top kazaniyordu ama hucumda biraz daha etkiliydi.
Simdi buraya orta ucluye Melo-Selcuk-Sneijder yaziyorsunuz, boyle bir orta saha dagilir ligde, her takim bizi ezer. Hani cocuklar 11 hucum oyuncusundan kadro yaparlar ya, o mantigin bir adim gerisi. Bir de "yabanci stoper oynatiriz, Telles yedek kalir, Tarik'i aliriz o sol bek oynar" diyenler var. Tarik da defansif olarak Telles'ten zayif. Yani hem gecen seneden zayif bir orta sahamiz olacak, hem gecen seneden zayif bir defansimiz, evlere senlik.
Anlaşılan Almeida isminden rahatsız olan bir tek ben varım. Kadroya bile yazmışsınız.
tokatlarız orası ayrıda komplo teorisi var neden hep tff ile savaşmak zorundayız baştan yapıyolar pisliğini bu herifler nasıl yüzsüzce hala o makamda duruyo adalet sadece isim olarak var bu ülkede
Maalesef doğru. Ama biz başarılı oldukça onlar tükürdüğünü yalar.
geçen senekiyle alakamız yok bu sene çok daha fazla istiyoruz 4.yıldızı ondan dolayı tff çamurluğunu yapsın ben güveniyorum aslanlara
şikeciler trabzonla oynadığı hafta trabzon cezalı mı ?
şikeciler trabzonla oynadığı hafta trabzon cezalı mı ?
6. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe
Aktionen
FolgenDeniz Türüç@DenizTurucc
Na er goed over nagedacht te hebben, heb ik besloten om nog een jaar bij deze prachtige club te blijven!! #GoAheadEagles #Galatasaray
Sanirim bizim teklfimiz redetti..1 Yil daha kalacak Go Ahead Aagles Deventer'te....
Hollandali gurbetcilerimiz daha daha iyi bilir
Ulan harbi harbi Eskişehir, Sivas , Bursa'yı koymuşlar ard arda. Fener derbileri 8 haftada bitiriyor.
sırası ne şimdi bunların ilk 6 hafta hacı?