Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo ruhu olan bir isim.

Çok savaşçı, tekniği defansa göre harika, hamleli, uzun boylu ve topa sert.

12-13 bile verilir bu çocuğa.

Telles, Bruma gibi isimlerin de önünde bence.

Bslo64CIIAAtISI.jpg

psg nin monaconun arsenalin takip ettiği ve bonservis nedeniyle almadığı adamı bize kiralayacaklar?:confused:

Melo ruhu olan bir isim.

Çok savaşçı, tekniği defansa göre harika, hamleli, uzun boylu ve topa sert.

12-13 bile verilir bu çocuğa.

Telles, Bruma gibi isimlerin de önünde bence.

Doriayi Kiralasak hemde İyi oynarsa o zaman paraya kiyariz bence.Doriayi Botafogodaa izledim Oyun Stili R.Carlosa cok benziyor.Alirsak Bruma gibi telles gibi iyi oyuncu ama bana imkansiz gibi geliyor.Gelecegin t.Silvasi deniliyor.

brumaya 20 milyon € fiyat biçtik ve benfica kiralamak istiyor?

mantıklı mı doria haberine inanan arkadaşlar?

Doriayi Kiralasak hemde İyi oynarsa o zaman paraya kiyariz bence.Doriayi Botafogodaa izledim Oyun Stili R.Carlosa cok benziyor.Alirsak Bruma gibi telles gibi iyi oyuncu ama bana imkansiz gibi geliyor.Gelecegin t.Silvasi deniliyor.

Daha çok Lucio tarzı bir oyuncu bence Silva'dan çok.

Kemik gibi adam. Çok fena fark yaratır ligde.

Sat Ched'i Ruslara veya Katar'a 7-8 Milyon Euro'ya, ekle üzerene 7-8 daha bu adamı al.

Pişman olmazsın hayatta.

---Tarık--------------Semih----------------Doria------------------Telles------

tecrübesiz gibi duruyor ama çok dinamik ve hareketli oyunculardan oluşan bir defans hattı olur.

Tarık ile Telles tabi bu sene performansını arttırmak zorunda.

Bu arada ntvsporda bizim kaleci transferi ile ilgili haberde Sinan'ı Prandelli'nin istediğini söylediler .

Ligi tanimak espanyolun barcaya kafa tutmasidir hocam.. Bu iki takim avrupa kupasinda karsilassa espanyola ihtimal dahi vermezssin.. Her ligin kendi dinamikleri zorlu deplasmanlari, oyun sertligi, hakemleri farklidir hocam.. Bunu tanirsan avantajlisindir nokta

Espanyol Barca'yi taniyor da Barca Espanyol'u tanimiyor mu? Bir tek Espanyol mu biliyor La Liga'yi, Barca yabanci mi? Nasil mantik bu ya? :D

3 senedir fikstüre Bursa Eskişehir ile başlıyoruz 6-7 haftada fix bir derbi denk geliyor herhalde bu durumdan en çok etkilenenlerden biride Eskişehir adamlar üst üste büyük deplasmanlara gidiyor.

doria muhteşem olurdu ched ve dany kazmalarında daha kurtulamamışken doria haberlerinin gerçek olldugunu sanmıyorum malesef

Bu arada Sinan Bolat'ın yanında birde 1994 doğumlu Yusuf Mersin ile anlaşmışız Yusuf Mersin 16 yaşından beri Liverpool alt yapısında idi bu sene sözleşmesi bitti ama yenilemediler fiziği ve boyu ideal gibi Tafodan birşeyler öğrenirse belki parlar en azından Eray ve Ufuk gibi yıllarca yedek kaleci olmaz umudu ile birşeyler bekliyorum hiç izlemedim ama birşeyler olur belki İngiliz ve Alman alt yapıları genelde Türkiye'de uyum sağlama açısından zorluk çekmiyor inş. tutar diyelim hayırlı olsun.

Daha çok Lucio tarzı bir oyuncu bence Silva'dan çok.

Kemik gibi adam. Çok fena fark yaratır ligde.

Sat Ched'i Ruslara veya Katar'a 7-8 Milyon Euro'ya, ekle üzerene 7-8 daha bu adamı al.

Pişman olmazsın hayatta.

---Tarık--------------Semih----------------Doria------------------Telles------

tecrübesiz gibi duruyor ama çok dinamik ve hareketli oyunculardan oluşan bir defans hattı olur.

Tarık ile Telles tabi bu sene performansını arttırmak zorunda.

Adam katar ve rusya'ya gitmek istemiyorsa? Köle değil ki hacı bunlar veya fm oynamıyoruz. Bize söylemesi kolay geliyor ama işler böyle yürümüyor.

Ilk 17 haftanın tarihi ve saati açıklanacaktı yoksa ben mi yanlış okudum...

İnter hazır M'villa'yı almışken bizde Guarin'i alalım.Stoper almaya gerek bile kalmaz.

_________Guarin___________

____Melo________Selçuk____

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt