Eren Alp Çetin
Sarı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 632
- 0
- 976
6'da şikeciler..
Şu 6 hafta 13 puan yapmamız lazım minimum..
15 olmalı. Hataya yer yok. Bu arada Bursa seyircisiz ilk hafta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6'da şikeciler..
Şu 6 hafta 13 puan yapmamız lazım minimum..
Bu arada Sinan Bolat'ın yanında birde 1994 doğumlu Yusuf Mersin ile anlaşmışız Yusuf Mersin 16 yaşından beri Liverpool alt yapısında idi bu sene sözleşmesi bitti ama yenilemediler fiziği ve boyu ideal gibi Tafodan birşeyler öğrenirse belki parlar en azından Eray ve Ufuk gibi yıllarca yedek kaleci olmaz umudu ile birşeyler bekliyorum hiç izlemedim ama birşeyler olur belki İngiliz ve Alman alt yapıları genelde Türkiye'de uyum sağlama açısından zorluk çekmiyor inş. tutar diyelim hayırlı olsun.
Kaynak webaslan ama dogru mu bilmiyorum Dogruysa Alinmasi harika olur.
Daha çok Lucio tarzı bir oyuncu bence Silva'dan çok.
Kemik gibi adam. Çok fena fark yaratır ligde.
Sat Ched'i Ruslara veya Katar'a 7-8 Milyon Euro'ya, ekle üzerene 7-8 daha bu adamı al.
Pişman olmazsın hayatta.
---Tarık--------------Semih----------------Doria------------------Telles------
tecrübesiz gibi duruyor ama çok dinamik ve hareketli oyunculardan oluşan bir defans hattı olur.
Tarık ile Telles tabi bu sene performansını arttırmak zorunda.
gelsin mi renktaş ?![]()
bursaspor cezasini bitirmedimi daha? bitirmediyse aslinda süper bir fikstür cektik bence
İlk maç seyircisiz renktaş.
Bizdeki sorun bizim oyuncu satislarindan para kazanamamiz, soyle bir kac gereksiz adami gonderip 10 milyon euro alsak, o parayi da gidip 1 tane saglam adama yatirsak iyi olurda, benim korkum gereksiz adamlari gonderirken para kazanmayi birak, bide ustune para veririz sonra..
bursaspor cezasini bitirmedimi daha? bitirmediyse aslinda süper bir fikstür cektik bence
3.hafta bjk maçları bile seyircisiz ama seyirciliyken bile 5 attık onlara bence kötü fikstür son haftalar baya zor 16.hafta devre arası ve biz bjk ile deplasmandayız o maçı alırsak devre arasına baya hava ile gireriz bjkde baya kaos başlar geçen yılki gibi toparlanamazlar
SPORX.COM @sporx 4 Min.
SON DAKİKA! SPORX ÖZEL - TFF'den yeni bir yabancı sınırlaması düzenlemesi daha! Az sonra Sporx'te!..
hadi bakalim
Aynen. Trabzonspor bile iyi paralara sattı oyuncuları. Hiç bize Katar'dan falan da teklif gelmiyor. En azından Eboue isim yapmış bir oyuncu. Ona bile teklif yok görünürde.
Aynen. Trabzonspor bile iyi paralara sattı oyuncuları. Hiç bize Katar'dan falan da teklif gelmiyor. En azından Eboue isim yapmış bir oyuncu. Ona bile teklif yok görünürde.