Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatimda bu kadar kural degisen bir ülke görmedim ne bu kardesim cocuk oyuncagimi bu, bir 5+3 sonra yok 1 + daha ,ya serbest birakin yada hic +1 daha falan demeyin.

Itiraz edince kural degisiyormus, Yildirim Demiroren kendi aciklamisti, Tahkim derhal bozarmis, hemen yapsin bizimkiler, ben ne anladim tribundeki adamdan, biz planimizi buna gore kurduk

:D

belki de Sabri yerine yabancı bir amigo aldık, bizim için uğraşıyorlardır.

Niye bu kadar fesat düşünüyorsunuz?

arkadaslar bisey soracam size, diyelimki fenerbahce seneye chle gidebilcekler, tff sizce o yabanci sayisini kaldirirmi? bu kadar belli ederlermi

tbf sırf emir için yeni kanun çıkardı kimseden ses çıkmadı etseler ne olacak 2 gün konuşulur biter siz sınırsız istemiyor muydunuz derler uyuturlar

Sanırım Diego'yla, mevcut yabancıları nedeniyle resmi sözleşme imzalamamışlar, KAP'ta, "sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır" demişler, imzalanmıştır demiyor.

+1 muhabbeti de ilaç olacak işte bunun için onlara.

Ne istiyorsa yaptırıyorlar valla federasyona, ne güzel iş valla. whatsapp'tan mesajı çakıyordur, anında işlem.

Onun yabancilarla alakasi olamaz. Biz Telles'le falan imzalamistik, sonra digerlerinin yollanmasini bekledik lisans cikarana kadar. Yani diger yabancilar sozlesmeye engel degil, yalnizca lisans cikarmak icin engel.

Eger hakikaten sadece on sozlesme gibi bir sey imzaladilarsa 17 Temmuz'la alakali olabilir.

bi kaç güne 5+3+1(tribün)+2(stat dışı) yapıp 11'e tamamlarlar

Onun yabancilarla alakasi olamaz. Biz Telles'le falan imzalamistik, sonra digerlerinin yollanmasini bekledik lisans cikarana kadar. Yani diger yabancilar sozlesmeye engel degil, yalnizca lisans cikarmak icin engel.

Eger hakikaten sadece on sozlesme gibi bir sey imzaladilarsa 17 Temmuz'la alakali olabilir.

O da doğru. Var yine garip birşeyler dönüyor, ben inanmıyorum 17 Temmuz'dan birşey çıkacağına.

Ne çeviriyorlar acaba yine.

Bu +1 bizede yarıyor işte neden itiraz edelimki. Eboue e zorla para verip göndereceğine at a2 ye yatsın orda..

Bizimde elimizi rahatlatır bence.

Hepiniz sağolun arakdaşlar. Kendime alnet ede ede bir hal oldum. Uykusuzluktan daha beter birşey olamazmış arkadaş. Susuzluğa bile dayanıyoruz ama bu nasıl birşey. Durduk yerde burnum sızlayıp akmaya başladı, boynumu tutamıyorum. TFF'ye giydireceğim ama dağarcığımdaki hakaretleri bile hatırlayamadım. İşlemci yavaş çalışıyor.

Ramazan ayin da dua edelim de Tupcu belasindan kurtulalim oyle yada boyle :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt