- 10 Nisan 2013
- 59.068
- 42.613
- 3.943
EsEs, Tarik icin 3.5 milyon euro + Emre C./Umut/Yekta (birini) istiyormus sporx'e göre
Bulut olan mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EsEs, Tarik icin 3.5 milyon euro + Emre C./Umut/Yekta (birini) istiyormus sporx'e göre

Galatasaray'ın kadrosu ve ihtiyaçları ile alakali yorum yapmam gerekirse bana göre 4 tane kaliteli transfer şart takıma bunun için de kaynağın bir kısmı Sneijder ile sağlanacaksa kabulumdür. Bana göre stoper, sağ bek, sol bek ve forvet oyuncu şart. Forvete Burak için bir alternatif yeterli gel gelelim geride 3 banko oyuncuya ihtiyaç var. Telles var diceksiniz kendisi bana göre yetenekli fakat defansif açıdan bitik Eboue nin bile daha gerisinde. Umarım sezon başında defansif açıdan kendini geliştirir yoksa sol bek Allah a emanet. Stoper ve sağ bek zaten Allah in emri. Ismi geçen Tarık ta defansif açıdan yetersiz. Şener bi seviye daha iyi sanki. Tarık ta ofansta Şener den daha iyi. Bana sorarsanız 2 side yetersiz. Hamit in ismi sağ bekle geçiyor Dünya Kupası elemeleri ilk maç Hollanda ile 2-0 yenildiğimiz maçta Robben orayı otoban yapmıştı. Üst düzey Lig maçlarında yada hızlı oyunculara karşı Hamit bire birde komik durumlara düşebilir. Kısaca göbeğe Silva -Luiz de yapsan solda Telles sağda Hamit olursa defans gene Allah a emanet derim. Forvete gelince Almeida devamlılığı soru işareti olmasa kabulumdur. Sonuçta yedek olacak.
Hosbuldum arkadaşlar çok teşekkür ederim. Fatih Terim her ne olursa olsun Gs üzerindeki emekleri tartisilmaz. Yani 30 yıl sonra belkide kimse Ünal Aysal dan bahsetmeyecek fakat Fatih Terim her daim Gs denildiğinde akla gelen ilk 10 isim içerisinde mutlaka kendine bir yer bulacaktır diye düşünüyorum. Ünal Aysal a gelince Fatih Terim den sonra akordu bozdu diye düşünüyorum. Umarım bu sezon beni yaniltir.
Hani Prandelli 3 orta saha oyuncusuyla oynamak istedigini dedi ya? Kadromuza bakilirsa bu türlü futbolla başarili olacagimiz pek gözükmüyor. Orta saha da kilit isimler Melo ve Selçuk. Melo +30 oyuncu, her sezon 30 maç oynayacak futbolcu degil üstelik bir kaç kirmizi kart filanda yer muhtemelen her sezon gibi. Selçuk'un durumu belli: egoyu sismis 1,5 sezondur formsuz olan yerli orta saha oyuncumuz, bazi maçlarda 90 dakika birsey yapmadigini da unutmamak lazim. Kaldi 1 yer. Selçuk ve Melodan sonra en kaliteli isim Yekta. Ne kadar savasçi olsada ofansif anlamda çok yetersiz. Hamit de abartmamak lazim çünkü Galatasarayda Schalkeye attigi güzel gol hariç pek katki saglayamadi ve uzun süre sakatliktan sonra geri dönecek (veya döndü).
TLDR: 3lü orta saha şuanki kadroyla zor başarili olur.
Melo 30 mac oynayacak topcu degilden sonrasini okumadim, 30 degil 50 mac oynayacak oyuncu, 1 kere sakatlanmadi geldiginden beri, kart her oyncu gorur
Her sene formsuz olan oyunculari gözden cikaracaksak isimiz var. Transfer yapmaktan ziyade baska bir cözüm olmali.
Bazi oyuncularimiz var ki, kaliteleri ortada. Sadece bu kaliteyi ortaya koymalari gerekiyor. Gecen sene bu eksikti uzun süre.
Dolayisiyla Semih, Telles, Hamit, Melo, Selcuk, Olcan, Bruma, Sneijder, Burak gibi isimlerden verim almaya calismaliyiz.
Bunu basarirsak, zaten ortada bir sikinti kalmaz.
SA Almeida bugün kapa düşer sanırım.