Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hosbuldum arkadaşlar çok teşekkür ederim. Fatih Terim her ne olursa olsun Gs üzerindeki emekleri tartisilmaz. Yani 30 yıl sonra belkide kimse Ünal Aysal dan bahsetmeyecek fakat Fatih Terim her daim Gs denildiğinde akla gelen ilk 10 isim içerisinde mutlaka kendine bir yer bulacaktır diye düşünüyorum. Ünal Aysal a gelince Fatih Terim den sonra akordu bozdu diye düşünüyorum. Umarım bu sezon beni yaniltir.

Beyler bugün hiç giremedim ve bir haber gördüm yabancı kuralı 5+3+1 olmuş bence bu karara karşı çıkmalıyız maksat ortalık karışsın biz 6+3 veya başka tür şeyler isterken kimse sesiniz soluğunu çıkarmaz ve biz önceden böyle kararlaştırdık kesin karar böyle olucaktır denilmişti şimdi ne oldu kimden emir alındıda bu kural fol yok yumurta yokken değişti kesinlikle zaman aşımına uğramadan itiraz etmeliyiz eğer bir değişiklik olucaksa kulüpler toplanıp çoğunluğun dediği olmalıdır.

Galatasaray'ın kadrosu ve ihtiyaçları ile alakali yorum yapmam gerekirse bana göre 4 tane kaliteli transfer şart takıma bunun için de kaynağın bir kısmı Sneijder ile sağlanacaksa kabulumdür. Bana göre stoper, sağ bek, sol bek ve forvet oyuncu şart. Forvete Burak için bir alternatif yeterli gel gelelim geride 3 banko oyuncuya ihtiyaç var. Telles var diceksiniz kendisi bana göre yetenekli fakat defansif açıdan bitik Eboue nin bile daha gerisinde. Umarım sezon başında defansif açıdan kendini geliştirir yoksa sol bek Allah a emanet. Stoper ve sağ bek zaten Allah in emri. Ismi geçen Tarık ta defansif açıdan yetersiz. Şener bi seviye daha iyi sanki. Tarık ta ofansta Şener den daha iyi. Bana sorarsanız 2 side yetersiz. Hamit in ismi sağ bekle geçiyor Dünya Kupası elemeleri ilk maç Hollanda ile 2-0 yenildiğimiz maçta Robben orayı otoban yapmıştı. Üst düzey Lig maçlarında yada hızlı oyunculara karşı Hamit bire birde komik durumlara düşebilir. Kısaca göbeğe Silva -Luiz de yapsan solda Telles sağda Hamit olursa defans gene Allah a emanet derim. Forvete gelince Almeida devamlılığı soru işareti olmasa kabulumdur. Sonuçta yedek olacak.

Burada Tarik diyenlerin Tarigi bizim maçtan fazla izlemedigine eminim. Hatta Ahmet ilhani görseler onuda begenirler. Hizli kosuyor ya. Tam Fatih Terim kafasi. Bundesliga 2 ve 3'te bunlardan itin önüne dök. Yok ama illa gidip anadolu takimlaridan toplayacaz çöpü.

Tarik o kadarda kotu bir oyuncu degil. Bu sene olcanin gelisiyle selcuk ve buraktan bir patlama bekliyorum zaten. bruma desen keza yine oyle. e takimdaki diger genclerde bu arkadasliklardan ve atmosferden etkilenip en iyisini vrricektir her zaman sahada yani bu cok onemli bi konu Sonra boyle oyuncular feneve gidince uzuluyosunuz. ah yavrum keske gitmeseydi diye

Değerli GSCimbom Üyeleri,

GSCimbom.com forumunun diğer taraftar forumlarından farklılığı, etkin Türkçe kullanımına verdiği önem, bu konuda mesafe kat etme arzusudur.

Hali hazırda pek çok taraftar forumuna göre oldukça iyi seviyede olmamıza rağmen, bu konuda, daha alınacak çok yolumuz olduğunu biliyoruz. Bu alanda göstereceğimiz her çabanın da, siz üyelerimize forumda daha kaliteli zaman geçirme şansı sağlayacağını düşünüyoruz.

Bu sebeple, özellikle transfer sezonlarının ardından düşüş gösteren, etkin Türkçe kullanımını yeniden canlandırmak, bu konuda farkındalık uyandırmak ve sizlerden elinizden gelen desteği sağlamanızı istiyoruz.

Gösterilecek bu çaba, forumda bizden önce bulunanlardan aldığımız bir miras değil, aksine bizden yaş olarak daha genç kardeşlerimize olan borcumuz olarak algılanmalıdır. Onların ileride etkin ve özenli Türkçe kullanımlarını sağlamak bizlerin elindedir. Bu sebeple herbir üyemiz, üzerine düşen bu görevi en iyi şekilde yapmaya özen göstermelidir.

Yapılacak aksiyonu zorlaştırmamak ve kademeli iyileştirmeler şeklinde gerçekleştirebilmek için, öncelikle;

- Gereksiz jargon (reyiz vb.), argo, küfür algılanabilecek kısaltmalar, anlamsız sıfatlar kullanılmamasına,
- Noktalama işaretlerine özen gösterilmesini, herbir noktalama işaretinden sonra 1 boşluk bırakmaya,
- Cümlelere büyük harfle başlanılmasına,
- Türkçemizde bulunmayan harflerin kullanılmamasına, Türkçemizde karşılığı bulunan kelimelerin seçimine

sizlerden daha fazla özen göstermenizi talep edeceğiz. Bu konuda elimizden geldiğince, mesaj sahiplerine pozitif geri bildirimler vererek aynı algı düzeyinin oluşmasını sağlamaya çalışacağız. Bunları yaparken bir yandan, yurtdışında yaşayan ve gerek Türkçesi iyi olmayan yada Türkçe klavye kullanamayan üyelerimize de gerekli hoşgörüyü göstereceğiz. Eğlence forumlarında (GSCimbom Cafe) bu konuda daha az seçici olmaya çalışabiliriz ancak oradaki seviyeyi de el birliğiyle artırmak, hepimizin ortak çabası olmalıdır.

Bu konuda gerekli özeni ve çabayı gösteren üyelerimize, hazırlatacağımız elektronik bir sertifika dağıtmayı planlıyoruz.

Sizlerden anlayış ve destek göreceğimize, GSCimbom 'un adını bu konuda daha iyi yerlere getireceğinize eminim.

GSCimbom Yönetimi

:dispirited:[attachment=11825:upload_2014-7-16_6-42-19.jpeg]
14.jpg
images
NEWS_108779.jpg
alberto-gilardino-cesare-prandelli-stephan-el-sharaawy-mario-balotelli.jpeg
:dispirited:
Mario-Balotelli-Cesare-Prandelli.jpg
prandelli-balotelli-epa-258.jpg

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-16_6-42-19.webp
    upload_2014-7-16_6-42-19.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 397
Galatasaray'ın kadrosu ve ihtiyaçları ile alakali yorum yapmam gerekirse bana göre 4 tane kaliteli transfer şart takıma bunun için de kaynağın bir kısmı Sneijder ile sağlanacaksa kabulumdür. Bana göre stoper, sağ bek, sol bek ve forvet oyuncu şart. Forvete Burak için bir alternatif yeterli gel gelelim geride 3 banko oyuncuya ihtiyaç var. Telles var diceksiniz kendisi bana göre yetenekli fakat defansif açıdan bitik Eboue nin bile daha gerisinde. Umarım sezon başında defansif açıdan kendini geliştirir yoksa sol bek Allah a emanet. Stoper ve sağ bek zaten Allah in emri. Ismi geçen Tarık ta defansif açıdan yetersiz. Şener bi seviye daha iyi sanki. Tarık ta ofansta Şener den daha iyi. Bana sorarsanız 2 side yetersiz. Hamit in ismi sağ bekle geçiyor Dünya Kupası elemeleri ilk maç Hollanda ile 2-0 yenildiğimiz maçta Robben orayı otoban yapmıştı. Üst düzey Lig maçlarında yada hızlı oyunculara karşı Hamit bire birde komik durumlara düşebilir. Kısaca göbeğe Silva -Luiz de yapsan solda Telles sağda Hamit olursa defans gene Allah a emanet derim. Forvete gelince Almeida devamlılığı soru işareti olmasa kabulumdur. Sonuçta yedek olacak.

Silva ve Luiz'in de ne kadar berbat oynadiklarini gorduk Dunya Kupasi'nda. :)

Turk olarak en iyi sag bekler Gokhan Gonul (ama o da bozdu 2 yildir), Sener ve Tarik bence. Yani el mahkum bunlardan birini alacaksin bu yabanci sinirinda. Bu federasyonun gitmesi icin dua edecegiz. Sol beke Ishak alinip, stopere de yerli olarak Ugur Demirok alinabilir. Boylece yabanci forvet icin kontenjan acilmis olur. Sadece Burak ile gitmez forvet hatti. Mutlaka bir transfer gerekli.

Hosbuldum arkadaşlar çok teşekkür ederim. Fatih Terim her ne olursa olsun Gs üzerindeki emekleri tartisilmaz. Yani 30 yıl sonra belkide kimse Ünal Aysal dan bahsetmeyecek fakat Fatih Terim her daim Gs denildiğinde akla gelen ilk 10 isim içerisinde mutlaka kendine bir yer bulacaktır diye düşünüyorum. Ünal Aysal a gelince Fatih Terim den sonra akordu bozdu diye düşünüyorum. Umarım bu sezon beni yaniltir.

Üye olup bu önemli açıklamaları yaptığın için çok teşekkür ederim.

Dünya barışı hakkında da bir kaç açıklama yapmanı bekliyorum.

Melo 30 mac oynayacak topcu degilden sonrasini okumadim, 30 degil 50 mac oynayacak oyuncu, 1 kere sakatlanmadi geldiginden beri, kart her oyncu gorur

Hani Prandelli 3 orta saha oyuncusuyla oynamak istedigini dedi ya? Kadromuza bakilirsa bu türlü futbolla başarili olacagimiz pek gözükmüyor. Orta saha da kilit isimler Melo ve Selçuk. Melo +30 oyuncu, her sezon 30 maç oynayacak futbolcu degil üstelik bir kaç kirmizi kart filanda yer muhtemelen her sezon gibi. Selçuk'un durumu belli: egoyu sismis 1,5 sezondur formsuz olan yerli orta saha oyuncumuz, bazi maçlarda 90 dakika birsey yapmadigini da unutmamak lazim. Kaldi 1 yer. Selçuk ve Melodan sonra en kaliteli isim Yekta. Ne kadar savasçi olsada ofansif anlamda çok yetersiz. Hamit de abartmamak lazim çünkü Galatasarayda Schalkeye attigi güzel gol hariç pek katki saglayamadi ve uzun süre sakatliktan sonra geri dönecek (veya döndü).

TLDR: 3lü orta saha şuanki kadroyla zor başarili olur.

Melo 30 mac oynayacak topcu degilden sonrasini okumadim, 30 degil 50 mac oynayacak oyuncu, 1 kere sakatlanmadi geldiginden beri, kart her oyncu gorur

Direk gömmüşün sende bizi hamit teknik bi kere melo takımın en iyi futbolcusu orta sahada oynuyo yedigi kirmizilar abarti degil ayrica selcuk bu sene daha iyi olcak manciniyle çöktü adam sadece

SA Almeida bugün kapa düşer sanırım.

Her sene formsuz olan oyunculari gözden cikaracaksak isimiz var. Transfer yapmaktan ziyade baska bir cözüm olmali.

Bazi oyuncularimiz var ki, kaliteleri ortada. Sadece bu kaliteyi ortaya koymalari gerekiyor. Gecen sene bu eksikti uzun süre.

Dolayisiyla Semih, Telles, Hamit, Melo, Selcuk, Olcan, Bruma, Sneijder, Burak gibi isimlerden verim almaya calismaliyiz.

Bunu basarirsak, zaten ortada bir sikinti kalmaz.

Her sene formsuz olan oyunculari gözden cikaracaksak isimiz var. Transfer yapmaktan ziyade baska bir cözüm olmali.

Bazi oyuncularimiz var ki, kaliteleri ortada. Sadece bu kaliteyi ortaya koymalari gerekiyor. Gecen sene bu eksikti uzun süre.

Dolayisiyla Semih, Telles, Hamit, Melo, Selcuk, Olcan, Bruma, Sneijder, Burak gibi isimlerden verim almaya calismaliyiz.

Bunu basarirsak, zaten ortada bir sikinti kalmaz.

Aynen katılıyorum her formsuz oyuncuyu gönderirsek işimiz Allaha kalır selçuk, Burak, Melo bu adamlar Türkiye de bölgelerinin en iyileri, millet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ki 2 seneden beri Burağı göndermeye çalışıyorlar hemde 5+3 gibi yabancı kontenjanının olduğu bir ülkede Burak selçuk gibi adamları doğru düzgün yerlerinde oynatacak bir teknik direktör gelsin bakalım nasıl oynuyorlar.

Ayrıca emre çolak gitsin diyenlere de şaşıyorum bu adamın performansı kötü yada istikarsız olabilir fakat bu adam daha 23 yaşında hocalar üzerine düşse birşeyler öğretseler (Ardayı düşünün o bile A.Madride gittiğinde ben hiçbirşey öğrenmemişim diyordu) bu adamda iyi bir oyuncu olabilir ayrıca bu adamı biz hep kanatta oynattık bana göre en büyük hatayıda orda yaptık bu adam kanatta oynayacak bir adam değil 4-2-3-1 in 3 lüsünün ortasında oynaması lazım bence, genç yetenekleri bir kalemde hemen silmemek lazım sakın Avrupada 23 yaşındaki futbolcu genç sayılmaz falan demeyin. bizi Avrupayla kıyaslamayın oradaki altyapı eğitiminin yarısını bile almıyor bu futbolcular yani hala eğitime ihtiyaçları var buda bu adamların suçu değil tamamen sistemin yetersizliği Altyapıya önem verilmemesidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt