Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
883668.gif

koptum aksjfbkajssfş

Niasse neden düşünülmez? Almeida'yı alacağına şu adamı alın kaybetmezsiniz birşey..max ver 3m al adamı, akhisar gibi takım satar bu paraya, tok satıcı olamadılar henüz..

------

Takip et

Aziz Üstel‏@aziz_ustell

Şİmdi bir telefon: Tarık'a karşılık 2.5 m dolar+ Emre Çolak

Biri işletiyor Üstel'i ama hayırlısı bakalım..

Bu Aziz hiç bir tane transferi tutturdu mu şimdiye kadar? :D

I am the one who knocks!

Emre'den çoğu kez nefret etmişimdir fakat nedense adı geçince bir kötü oldum.

Gitmesini istemem veya gidecekse bu takım yabancı olmalı.

Emre iki sezon önce FB maçında ilk 11 başladığı zaman oynadığı futbolla beni mest etmişti... Mest ettiği yerde bıraktı daha da dönmedi o günden sonra. Bu sezon son şansı olabilir , umarım Prandelli ondan maksimum verimi almayı bilecektir

Sent from my iPad using Tapatalk

Kampın yıldızı Emre Çolak ? Sol ayağıyla, altyapıdan gelen kalecilere iki gol attı diye mi ?

Hemen kandırıyor da, sonuç belli zaten. Aydın da kampın yıldızı olur 2 gün sonra.

Emre'yi verdiysek üzülmem açıkçası.

Emre i verdiysek geri satin alma opsiyonu koysunlar.. R. Madrid in yaptigi gibi..

3,5 milyon euro+Emre,Umut,Yekta'dan birini istiyormus Eskisehir bizden.Emre'yi vermeyi kabul etmisiz sanırım.Bence hata.Emre gidiyorsa yurt dısından bir takıma gitmeli.Yekta'yı verin gitsin.30 yasına gelmis,o bölgede bir sürü oyuncumuz var.Gencler var.Emre'yi Eskisehir'e vermek dogru olmaz.

3,5 milyon euro+Emre,Umut,Yekta'dan birini istiyormus Eskisehir bizden.Emre'yi vermeyi kabul etmisiz sanırım.Bence hata.Emre gidiyorsa yurt dısından bir takıma gitmeli.Yekta'yı verin gitsin.30 yasına gelmis,o bölgede bir sürü oyuncumuz var.Gencler var.Emre'yi Eskisehir'e vermek dogru olmaz.

Yekta için Mancini nin Parandelli 'ye olumlu rapor verdiğini düşünüyorum , o yüzden Yekta takımda kalır gibime geliyor

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt