Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Bulutsa eğer bir dk. düşünmeden verelim ..Gündoğansa 1dk. düşünüp verelim

Tarık nedir kimdir ki Emre + para ya alacakmisiz eğer böyle bir transfer olacaksa yönetimde kim varsa defolup gitsin... Emrenin sağ bacağı etmez tarık ...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Emre yi beğenmeyen büyük Galatasaray Taraftarı emin olun Emre eskişehirspor da su haliyle oynasaydı 10 milyon fiyat cekerlerdi az akıllı olun

Yabancı sınırı yüzünden Tarık'lar , İshak'lar en az 3 € !!! Ahh tüpçü ahh

Sent from my iPad using Tapatalk

Yabancı sınırı yüzünden Tarık'lar , İshak'lar en az 3 € !!! Ahh tüpçü ahh

Almayalim ıshak kim tarık kim. Ne özellikleri varmiski bizdeki lerden daha iyiler. Geciniz bu boş topculara bu kadar para verecek olanlar net gerizekalidir

tarik nedir ya bir tane bile ozelligi olmayan topcu, 2-3 kosu yapti diye istenilen paraya bak

Emre'yi ne kadar çok eleştirdiğimi bilenler vardır, ama Ocak ve Şubat ayından sakatlandığı döneme kadar güzel top oynadı bence.

Almayalim ıshak kim tarık kim. Ne özellikleri varmiski bizdeki lerden daha iyiler. Geciniz bu boş topculara bu kadar para verecek olanlar net gerizekalidir

Ben de aynı fikirdeyim kesinlikle . Bana kalsa bu sene ligde Hamit ve Veysel' i değerlendirsek kafidir özellikle lig maratonu için .. Bu benim görüşüm katılmayanlar olabilir tabii

çok pisman oluruz. Tarik gibi 4-5 senede bir tane asisti olmayan bir oyuncu için Emre +3.5 €.

Riera'ya üste para verip gönderip, hajrovici getirmek gibi olur bu transfer. Prandelli asla Tarigi 11'de oynatmaz. günü gelince uplarsiniz

Forumda emreye sürekli giydiren futbol cahilleri Türkiye de yaşı 23 ve aşağısı Emreden daha yetenekli veya oyun görüşü ve ya daha çok mücadele eden kim var mevkisinde yazsinlarda tartışalım..

emreyi bende beğenmiyorum ama tarık gibi birine 3+emre intihar olur sağbeksiz kalalım daha iyi yazık tek özelliği hız ve dripling tam bir bal yapmayan arı emre hiç değilse şlinginde kullanılacak 4 altyapı oyuncusundan biri olur ve zaman zaman sneijder yerine kullanılır

Genc bir oyuncu verebilirsin problem yok, yeterki geri satin alma opsiyonu koysunlar, lazim oldugunda geri aliriz boylece..

Forumda emreye sürekli giydiren futbol cahilleri Türkiye de yaşı 23 ve aşağısı Emreden daha yetenekli veya oyun görüşü ve ya daha çok mücadele eden kim var mevkisinde yazsinlarda tartışalım..

renktaş zaten kimse emrenin özelliklerini tartışmıyor ama nerdeyse 4-5 yıldır aynı sonu Aydın gibi olacak ama takasta kullanılması hata o kesin

Emre' nin gitmesini bende bu sezonluk istemiyorum.. Ama sorunuza ithafen geçen sene elimizden kaçırıp karşı tarafa imza atan Potuk var mesela ..

3 yıl önceki fenerbahçe TARAFTARI gibi olduk. Türk oyuncular (bizdeki) lesh dışarıda kim varsa vuhhh çok iyi

Aziz Üstel'e inanmayin lütfen..24 Saat salliyor.

Ba müthis transfer BJK icin.

Emre Eskisehir'de bir senede 3 gol 5 asist yapsa seneye gidersin 7 milyondan acarlar kapıyı.Anadolu kulüplerine özellikle cakal kulüplere böyle kozlar verilmemeli.Aslında 2 milyona gidip Sener'i alacaktın.O da kactı.Kim ilgileniyor bizim yerli transferlerle acaba.Rezalet isliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt