Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan bi sus Allahini seversin gelip insani deli etme..

Ben Galatasaray da Benfica ve Porto modeli görmek istiyorum. Manchester City, Paris Saint Germain modeli değil. Tercihlere saygı duymak gerekir. Benfica da Gaitan diye bir oyuncu var bakın yıllık ne kadar alıyor. Yeni Gaitan lari bulup takıma kazandırmali. Markovic Oblak nerden buluyorlar bu adamları ?

+3 icin ideal Amrabat. Otursun iste. Malaga´da özgüven depoladi. Buraya da yansir insallah.

Bu ülkede yabancı sınırı varken hala bazı modellerin örnek verilmesi oldukça ilginç !

Yıllık + 3 e bölünen imza parası bir yılda primler bonuslar hariç net 4,5 Milyon Euro doğru mu yanlış mı ? Egzejere etmeyelim.

bu mantıkla selçuk inanla burak yılmazda 4m euro alıyo

4mluk ne oynuyolar acaba ?

bahsettiğin futbolcu sneijder şuan başka bi klüpte(dk'dan sonra) olsa hayal bile edemeyeceğin adam

Ben Galatasaray da Benfica ve Porto modeli görmek istiyorum. Manchester City, Paris Saint Germain modeli değil. Tercihlere saygı duymak gerekir. Benfica da Gaitan diye bir oyuncu var bakın yıllık ne kadar alıyor. Yeni Gaitan lari bulup takıma kazandırmali. Markovic Oblak nerden buluyorlar bu adamları ?

Adamlar anasi ve babasini bastan genetik olarak veri kaydi yapiorlar.

Daha sonra 8 yasina kadar danone ile besleyip.yokluk cekmesi icin latin amerikanin amazonlarina birakiyorlar.

Sonra-si malum iste

Bize sağlam bir forvet gerekiyor. Umarım Prandellinin planlarında vardır.

ulan sanki muslera-sneijder-melo-drogba gibi adamlar geldikten sonra borc yuklesmis gibi konusan tipler var, zapata,servet,BAM,culio,stancu oynarken borc 500m dolardi,ortada ne sampiyonluk ne bir basari nede cl vardi,o gunleri ozleyen ne cok futbol cahili var forumda

Arkadaş sen ne üslup fakiri bir adamsın.. Düşündüğünü yazamaz mı söyleyemez mi adam.. Velhasıl kelam bende aynı düşüncedeyim ; sen kimsin ki cahil olarak adledebiliyorsun beni... Zaten bi sen ve senin gibi düşünenler haklı sana göre.. Sneijder'in kalitesi belli kimse yeteneğine laf etmiyor, edemez de zaten.. 20 milyonu verirlerse satılmalı evet.. yaşına göre değerini bulmuş geçmiş bir rakam 20 milyon.. değerini geçen oyuncuyu satacaksın büyüyebilmek için !!!! Başarı 1 oyuncuya endeksli gelmez hiçbir zaman....

Atl.Mdr. Falcao'yu sattı da ne oldu? Hem kulübe dünyanın parasını kazandırıldı hem de yeri doldurudu.. Takım oyunuyla geldi başarı ; bireysel gelmedi... Al işte Luiz'i de sattılar Chelsea'ye.. Ne olacak ölüp bitecekler mi?

Sen de yap doğru planlama sen de başarılar kazan; Bam'lı günlerin mi gelmesi lazım illa 1 oyuncu güzel rakamlara satılırsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt