Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BsqdIjCCQAEeI24.png

nuri yine formdasın güldürdün :D

bam üçlüsü gayet iyiydi haklısın en azından şampiyonluk umudumuz yoktu strese girmiyoduk

sneijderi gönderip eskiye dönelim mustafa sarp futbolu bırakmamış hala

Burdan bunu anlıyor olmanız çok enteresan. Sneijder satılsin o parayla Luisao, Gaitan gelsin mesela ;)

ee işte planlama yapamıyo yönetim kardeşim anlamıyomusunuz ?

20m sattık diyelim planlama yapamadın gitti para

İyi de arkadaş , planlama yapamıyoruz diye oyuncu filan satmayalaım hiç.. hep alalım hep alalım... neden ceza yedik ; planlama eksikliğinden zaten.. bu konuda sıkıntı yönetimde.. Yıldızları topla takımına, ver her birine 4er 5er m€ ; sonra? Bir takımın esas geliri ,ne stadyum gelirleri ,ne forma satışları ,ne de reklamlar... esas gelir oyuncu satışları ve yönetim de bunun tabii ki farkında.. ama planlamayı yanlış yaparsan oyuncu alım satımlarında uzun vadede başarı beklemek hayal olur.. kısa vadeli başarı gelir evet ona lafım yok... Tulun Bey'e bırakmışlar şunu getir bunu götür oh.. ya arkadaş Td'nin istediği topçuları alın bari...

Sneijder'in az paralara satılması hata olur zaten de satılmaz , büyük topçu .. 20 milyonu veren varsa da , planlamayı da doğru yapacaksan , 2 dk durdurmam..

Türkler kadar geleceği gören bir millet daha yoktur.Türkiye'ye kim gelse bi kaç yıl sonraya bi fiyat etiketi çıkarırız.Bruma geldi 2 sene sonra 30'a satarız dedik.Sneijder geldi,kendini gösterdi hemen fiyatı biçtik.Enteresan bir milletiz.

2001den beri 10 numara arıyoruz bulmuşuz birini satalım satalım

alım satıma bu kadar meraklıysanız gençlerbirliği ya da kayserisporu tutmanızı tavsiye ederim

özellikle mali konuları düşünüp sıkılanlar gençlerbirliğini tutsunlar adamlar 1 lira borcu yok

Değerini bulan oyuncu satılır bu kadar basit o parayı iyi veya kötü kullanırsın orası yönetimin sorunu. Koca man utd Ronaldo'yu satıyor biz kimiz sneijder i satmıyoruz United'in yanında. Saçma sapan konuşmayın keşke 20 veren olsada satılsa kimse 20 vermez sneijder ne kadar iyi olursa olsun eskiye nazaran düşüşte olan bir futbolcu

Andre Ayew'i alalım.Tek atımlık kursunumuz varsa Ayew icin kullanalım.

yine bir sneijder tartışması GİDECEK Mİ ? KALACAK MI ?:hang::hang::hang::hang::hang::hang::hang::hang:

Türkler kadar geleceği gören bir millet daha yoktur.Türkiye'ye kim gelse bi kaç yıl sonraya bi fiyat etiketi çıkarırız.Bruma geldi 2 sene sonra 30'a satarız dedik.Sneijder geldi,kendini gösterdi hemen fiyatı biçtik.Enteresan bir milletiz.

Bruma'nın başına geçen seneki gibi bir talihsizlik gelmezse onu takımda tutamayiz zaten. Ben 5 yıl boyunca Bruma Resitali izlemeye hazırım. İnşallah..

Galatasaray menfaatlerini düşünmek sadece burda ilk 11 yapıp üzerine konuşmak kadar basit olmamalı bence. Aksi taktirde daha çok Riberyler Hajrovicler gider ;)

Dostum senin bahsettiğin mantalite maalesef Türkiye'de yok. Bu yabancı sınırı olduğu sürece de olmaz. Markovic, Gaitan diyorsun. Adamlar alıyor. Sınır olmadığı için rahat rahat oynatıyor. Biz Bruma gibi bir yeteneği alıyoruz. 11 de oynatabilmek için bir yerimizi yırtıyoruz. Oynatsak bile senin gibiler çıkıp "Bruma'ya 10m çok fazla" diyor. Bak bakalım Markovici kaça almış Benfica. Ben yardımcı olayım 8.5m pound.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt