Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerini bulan oyuncu satılır bu kadar basit o parayı iyi veya kötü kullanırsın orası yönetimin sorunu. Koca man utd Ronaldo'yu satıyor biz kimiz sneijder i satmıyoruz United'in yanında. Saçma sapan konuşmayın keşke 20 veren olsada satılsa kimse 20 vermez sneijder ne kadar iyi olursa olsun eskiye nazaran düşüşte olan bir futbolcu

ardayı kaça sattın yerine adam almak için kaç para harcadın ?

[attachment=11837:uploadfromtaptalk1405513319846.jpg]

bkz. olmayan stadla selfie çekmek.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1405513319846.webp
    uploadfromtaptalk1405513319846.webp
    41 KB · Görüntüleme: 302

Aaaa ne demek dolmadı...Riera Amrabat Yiğit Hajrovic hepsinden çok faydalandık şimdi satsak Ardanın 10 misli para çıkar ortaya.. Millet kulüp yönetmeyi fm'de oyuncu alıp satma sanıyor ha Avrupada onu yapıyorlar ama Türkiyede yerini dolduramaycağın için iyi topçu buldun mu SATMAYACAKSIN..

Sezon başından beridir söylüyorum bunu.

8-10 arası bir harcama yapacagız.Tarık veya Sener harici bir taransfer yapacaksak yabancı olarak o parayı gözümü kırpmadan veririm Ayew'e.Keske alsak.2-3 senedir istiyorum Ayew'i.25 yasında bir Ayew'in geri dönüsümüde olur.Her türlü karlı bir transfer olur.

Aaaa ne demek dolmadı...Riera Amrabat Yiğit Hajrovic hepsinden çok faydalandık şimdi satsak Ardanın 10 misli para çıkar ortaya.. Millet kulüp yönetmeyi fm'de oyuncu alıp satma sanıyor ha Avrupada onu yapıyorlar ama Türkiyede yerini dolduramaycağın için iyi topçu buldun mu SATMAYACAKSIN..

+bruma ve olcan aldın

soyadini yazarken cok dusundunmu

Arkadaslar facebook tan bakabilirsiniz resmime :) Çok fazla kişide yok dogrudur. Eskiden rahmetli dedem saracmis yani ayakkabici. Buarada ben 2008 den beri foruma uyeydim belki hatırlayan moderator arkadaşlarımız olabilir. Nevizade basliginda uygunsuz üslup ve konuşmaları şikayet etmiştim sonra tartisinca siteden çıktım. Ismi mide Aziz Kaan olarak deistirmistim. Bakabilirsiniz. 2 yıldır girmedim o profile. Yönetici arkadaşlar o dönemde beni Galatasaray'ın Efendileri gibi bir şeyle de bazı arkadaşlarımıza hala verilen bir nitelik ile onore etmişlerdi. Bir daha izah etmek zorunda kalmazsam sevinirim. Galatasarayliligindan şüphe edecek başka kişilere yogunlasabilirsiniz.

peki madem öyle şunu söyle manchester ronaldoyu sattıktan sonra ne başarısız var?

Bak başarısız olur veya olmaz bu yönetimin sorunu ben piyasanın işleyişinden bahsediyorum değerini bulan oyuncu her zaman satılmıştır ve satılır. Parayı iyi değerlendirmiyoruz diye adam satmayacaksak paraya ihtiyacımız yok demektir daha o seviyeye gelmedik. Bunu dünyada ancak bayern real barca ve psg yapabilir

8-10 arası bir harcama yapacagız.Tarık veya Sener harici bir taransfer yapacaksak yabancı olarak o parayı gözümü kırpmadan veririm Ayew'e.Keske alsak.2-3 senedir istiyorum Ayew'i.25 yasında bir Ayew'in geri dönüsümüde olur.Her türlü karlı bir transfer olur.

Şener ve Ayew bizim için yeterli olur.Fransa ligini takip etmeye çalışırım.Sakatlanmadan önce Hulk gibi oynuyordu.Acayip kuvvetliydi.Piyasasının düşmesi çok iyi oldu.Fırsatı kaçırmamak lazım.Bizim sol forvet için biçilmiş kaftan.Aslında bize bide stoper lazım.Agger tarzı.Ama stoper gelirse bu sefer Koray oynamaz.

Renkdaş Arda çok ucuza gitti ; şu an nerden baksan min. 30m€ ister atl. mdr. En azından 20 küsürlere okutsamız lazımdı.. gerçi dediğinde haklısın; Tulun gibi bir adamımız olduktan sonra o para da buharlaşır giderdi.. yok hayroviç yok şu bu... Snijder 20 veren varsa satılsın diyorum en başından beri doğrusu da bu bence lakin ne olacak o para orada sıkıntı var hemde kocaman..

Değerini bulan oyuncu satılır bu kadar basit o parayı iyi veya kötü kullanırsın orası yönetimin sorunu. Koca man utd Ronaldo'yu satıyor biz kimiz sneijder i satmıyoruz United'in yanında. Saçma sapan konuşmayın keşke 20 veren olsada satılsa kimse 20 vermez sneijder ne kadar iyi olursa olsun eskiye nazaran düşüşte olan bir futbolcu

Saçmasapan konuşmayın diyenin kendisi saçmasapan konuşuyor ne kadar ironik.Örnek saçma birkere.Ronaldo çok ekstrem bir durumdu 94 milyona gitti herif ki yerini de dolduramadı koskoca Manu.Atletico Madridmiş Benficaymış bu tarz fantastik romantik örnekleri de vermeyi bırakın Türkiye realitesi diye birşey var.Bunun örnekleri çokça yaşandı en yakını Keita mesela.Senin mantığına göre değerini buldu ve sattık sonuç ne oldu?20 milyona Sneijder klasında bir futbolcu alabilecek misin?Örnek dahi veremezsin bir tane şunu alırız diye.Top class futbolcu almak öyle basit iş değil Sneijder şans transferi tamamen.Geçeceksiniz bu değerini bulunca satılır klişelerini.Adam tek senede milyonlarca euro para kazandırdı klube yaptığı katkıyla.Biraz mantık.

Arkadaslar facebook tan bakabilirsiniz resmime :) Çok fazla kişide yok dogrudur. Eskiden rahmetli dedem saracmis yani ayakkabici. Buarada ben 2008 den beri foruma uyeydim belki hatırlayan moderator arkadaşlarımız olabilir. Nevizade basliginda uygunsuz üslup ve konuşmaları şikayet etmiştim sonra tartisinca siteden çıktım. Ismi mide Aziz Kaan olarak deistirmistim. Bakabilirsiniz. 2 yıldır girmedim o profile. Yönetici arkadaşlar o dönemde beni Galatasaray'ın Efendileri gibi bir şeyle de bazı arkadaşlarımıza hala verilen bir nitelik ile onore etmişlerdi. Bir daha izah etmek zorunda kalmazsam sevinirim. Galatasarayliligindan şüphe edecek başka kişilere yogunlasabilirsiniz.

Aziz Kaan senmisin.? Beni takip edenler arasında sende varmıymışsın.Ondan önce ki adın neydi.?

troll tanesi

kafana bir şey mi düştü

Ben şahsen emre nin yeteneklerine güvendiğimi belirtmek istedim sikeciler salihi oguzhani yere göğe sigdiramazken bizim emre yi hemen silmemiz ne kadar doğru bi de üstüne para verip alacağımız adam tarıkken bu arada troll falan haksızlık oldu sanki biraz:(

Besiktas 6 milyona Demba ba'yı alıyor,Eskisehir kcı b.klu Tarık icin 6 milyon istiyor.Hadi ordan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt