Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.992
- 10.809
- 2.838
[media]https://www.youtube.com/watch?v=O9iNrpmPbsY[/media]
Melo isi biliyor, Tatil'de calistim falan diyor cakal seni![]()
chedjouya bak artiz
biliyor tabi yollanacağını
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=O9iNrpmPbsY[/media]
Melo isi biliyor, Tatil'de calistim falan diyor cakal seni![]()
yo kısaca açıklamaya çalıştım, yabancı sınırına göre değerlendirirsek zaten hiç gelmesin..........
Real madrid bunu beğendi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Buna ne dersiniz?
![]()
+3'de; Alex, Amrabat, Chedjou falan olur gonderilemezlerse.
pirlonun tartışılıcak bir konu gelsin glmesin diyebilinicek bır futbolcu olmadıgnıı sende bılıyorusun eminim bundan........ SEN BU CÜMLEYE DE Mİ KATILMIYORSUN PEKİ ?
Buna ne dersiniz?
![]()
chedjouya bak artiz
biliyor tabi yollanacağını
Çeptalk
Real madrid bunu beğendi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Buna ne dersiniz?
![]()
pirlo'nun kendisinin tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum........ ancak realiteye bakmak lazım. takımın taktik teknik olarak kadro yapısı olarak uyumu da önemli.
Koray daha 3 full maç bile oynamadi bence ilk 11e yazmak erken olur.
realiteye göre taktik teknik ve kadro yapısı olarak her transfer bir riskdir zaten riskin olmadıgı bir transfer zaten yok tutar tutmaz onu bilmezsin oynamadan ama asıl olan bir realite var ki pirlodan bahsediyoruz görüşlerine saygı duyuyorum ama pirlo lu bir galatasaray sneijderli bir galatasaray takımı çok fazla pozisyona sokar çok fazla ayagında top tutar ve cok fazla oyunun hakımı olur ama yine soyluyorum görüşüne saygı duyuyorum senınde haklı olabilecğin benım düşüncelerimden farklı ve gözden kaçırdıgım seyler illakı olabilir saygılar...
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 4 Min.
Türkiye Kupası statüsü değiştirildi. 32 takım, 4'erli 8 grupta oynuyor. Grup maçları çift devreli lig usulü. Grupta ilk 2 takım tur atlıyor.
Muthis olmus, eger rakiplerimiz topu bize birakir, "alin oynayin" derse cok iyi is yapariz. Yalniz bence Semih, Koray falan da gereksiz. Onlarin yerine de soyle top teknigi yuksek golcu birilerini koysak tam olur bu kadro.