Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yo kısaca açıklamaya çalıştım, yabancı sınırına göre değerlendirirsek zaten hiç gelmesin..........

pirlonun tartışılıcak bir konu gelsin glmesin diyebilinicek bır futbolcu olmadıgnıı sende bılıyorusun eminim bundan........ SEN BU CÜMLEYE DE Mİ KATILMIYORSUN PEKİ ?

Real madrid bunu beğendi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

kanatlar alex telles-olcan şekilde olursa daha iyi kapatılabilir, olcan'ın bek oynamışlığı da var en azından. ancak dediğim gibi melo-pirlo-selçuk üçlüsü uyumlu bir üçlü olmaz. üç tane ayağına top bekleyen ağır oyuncuyla orta saha kurgusunu oluşturamazsın.

Buna ne dersiniz?

1044017_Galatasaray_SK.jpg

+3'de; Alex, Amrabat, Chedjou falan olur gonderilemezlerse.

Kadro görünürde güzel hücum hattı muazzam defans hattı bi o kadar yetersiz.. Lakin Koray ve Hakan' dan kalitelisini yıllardır bulup yerleştiremememiz ne kadar üzücü... Koray ne olur bilmem de ilk 11 için yeterli değil maalesef..

pirlonun tartışılıcak bir konu gelsin glmesin diyebilinicek bır futbolcu olmadıgnıı sende bılıyorusun eminim bundan........ SEN BU CÜMLEYE DE Mİ KATILMIYORSUN PEKİ ?

pirlo'nun kendisinin tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum........ ancak realiteye bakmak lazım. takımın taktik teknik olarak kadro yapısı olarak uyumu da önemli.

Sneijder gitsin yerine pirlo gelsin bari.

Sneijderin oynadığı oyuna ayak uydura bilecek bir kadro yapımız yok zaten.

( hızlı hedefe yönelik ve mümkünse tek passla)

Buna ne dersiniz?

1044017_Galatasaray_SK.jpg

+3'de; Alex, Amrabat, Chedjou falan olur gonderilemezlerse.

Muthis olmus, eger rakiplerimiz topu bize birakir, "alin oynayin" derse cok iyi is yapariz. Yalniz bence Semih, Koray falan da gereksiz. Onlarin yerine de soyle top teknigi yuksek golcu birilerini koysak tam olur bu kadro.

koray için kampı takip eden bütün gazeteci yorumcu vs hepsi çok olumlu konuştu. hazırlık maçlarında da görmek lazım ama ben çok umutluyum. fizik olarak da gayet iyi. ayağı da iyi bir oyuncu o açıdan bize katkısı beklediğimizden daha fazla olabilir.

pirlo'nun kendisinin tartışmaya kapalı olduğunu düşünüyorum........ ancak realiteye bakmak lazım. takımın taktik teknik olarak kadro yapısı olarak uyumu da önemli.

realiteye göre taktik teknik ve kadro yapısı olarak her transfer bir riskdir zaten riskin olmadıgı bir transfer zaten yok tutar tutmaz onu bilmezsin oynamadan ama asıl olan bir realite var ki pirlodan bahsediyoruz görüşlerine saygı duyuyorum ama pirlo lu bir galatasaray sneijderli bir galatasaray takımı çok fazla pozisyona sokar çok fazla ayagında top tutar ve cok fazla oyunun hakımı olur ama yine soyluyorum görüşüne saygı duyuyorum senınde haklı olabilecğin benım düşüncelerimden farklı ve gözden kaçırdıgım seyler illakı olabilir saygılar...

Koray daha 3 full maç bile oynamadi bence ilk 11e yazmak erken olur.

Bi yerden baslamak lazim. Sivas macinda iyi buldum kendisini. Hazirlik maclarinda daha net gorecegiz. Klopp'un referansi da iyiymis. Yeterliyse Prandelli illa da sans verecektir.

Bir de Balta 3'lu tandemin solunda muthis oynadi gectigimiz sezon bana gore.

realiteye göre taktik teknik ve kadro yapısı olarak her transfer bir riskdir zaten riskin olmadıgı bir transfer zaten yok tutar tutmaz onu bilmezsin oynamadan ama asıl olan bir realite var ki pirlodan bahsediyoruz görüşlerine saygı duyuyorum ama pirlo lu bir galatasaray sneijderli bir galatasaray takımı çok fazla pozisyona sokar çok fazla ayagında top tutar ve cok fazla oyunun hakımı olur ama yine soyluyorum görüşüne saygı duyuyorum senınde haklı olabilecğin benım düşüncelerimden farklı ve gözden kaçırdıgım seyler illakı olabilir saygılar...

.........

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 4 Min.

Türkiye Kupası statüsü değiştirildi. 32 takım, 4'erli 8 grupta oynuyor. Grup maçları çift devreli lig usulü. Grupta ilk 2 takım tur atlıyor.

ulan sanki çok bi rahat fikstürümüz var , bide bunu sıkıştırıyorlar araya.. Lig + avrupa + bu boldladığım maçlar.. bu tüpçünün allah cezasını versin ki, avrupada ismi geçmeyen şikecileri, bizim fikstürümüzü daha da bir sıkıştırarak, ligde rahatlatmak için yapılmamışsa ben de hiçbir şey bilmiyorum....

Muthis olmus, eger rakiplerimiz topu bize birakir, "alin oynayin" derse cok iyi is yapariz. Yalniz bence Semih, Koray falan da gereksiz. Onlarin yerine de soyle top teknigi yuksek golcu birilerini koysak tam olur bu kadro.

Iyi guldurdun palyaco, tebrik ederim.

Biz 4-5 stoperle cikip hezimete ugradigimiz Steaua maclarini da gorduk. Cok defans oyuncusu oynatip iyi defans yaparsin veya cok forvet oynatip iyi hucum yaparsin diye bir mantik yok. Mesele takim olabilmekte. Onu yapamazsan zaten gecen sezon oldugu gibi armut toplamakla yetinirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt