Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu emir sarıgülün twitlerini paylaşmayın sallıyor

İlk mesajda yazan kuralı hatırlatıyorum.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Şener'in serbest kalma bedeli var sanırım ve az bi bedel.

Iyi geceler gencler. Forumda surekli bu muhabbet oluyor ( serbest kalma maddesi var mi?) . Bildiginiz gibi bossman kurali geregi bonservis yok artik. Bu sebeple sozlesme yapilirken ( diger bütün sözleşmelerde olduğu gibi ...) taraflardan birisi sozlesmeyi haksiz ve/veya suresinden once feshederse cezai sart konulur. Her sozlesmede bu madde vardir. Dolayisi ile bu serbest kalma maddesi degil cezai sarttir. Ve sozlesmenin olmassa olmazidir..saygilar..

İlk mesajda yazan kuralı hatırlatıyorum.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Şu emir sarıgülün twitleri yasaklayın

Pirlo ile Sneijder alakasız olur. Honda olablir ama Milan geçen sezon transfer etti. Ne kadar oynadı Milan'da ne yaptı pek bilgim yok. İyi oyuncu ama.

renktaş ben şunu bir türlü anlamadım.

biz durup oynayan takım mı kuracağız koşup duran dinamik takım mı?

2. ise sneijder niye gidiyor hadi gitti diyelim ne pirlo ne honda o stile uygun oyuncu değil.

1. ise forvette burakla nasıl yapacağız?

9) dan sonra birakti Sarigül

renktaş ben şunu bir türlü anlamadım.

biz durup oynayan takım mı kuracağız koşup duran dinamik takım mı?

2. ise sneijder niye gidiyor hadi gitti diyelim ne pirlo ne honda o stile uygun oyuncu değil.

1. ise forvette burakla nasıl yapacağız?

Sneijder giderse benim gönlümdeki isim SLB deki Gaitan. Sağ sol orta her yerde oynar. Şimdi Burak'ın yanına iyi bir pivot felan dedin mi 10 milyon Euro'dan başlar. Tek forvet oynayacağımız için 5+3 için Almeida gibi isimler geçiyor. Sneijder'in yerini Pirlo ile doldurma gibi bir mantık yok zaten. Honda 10 numara mevkinde oynayabilir. Japon pazarı olsun birçok artısı da düşünülebilir. Nakata'dan sonra gelmiş en yetenekli Japon futbolcu. Ben dinamik takım istiyorum. Ofansif orta saha dan ziyade kanatları güçlü bir Galatasaray görmek isterim. 10 numara pozisyonu boşalırsa Melo ve Selçuk daha öne oynar ve Fatih hocanın ilk senesi gibi gol asist bazında yüksek rakamlara tekrar ulaşabilirler.

5) Sabri kardeşimin belirtilen eksik noktaları en kısa sürede tamamlayıp takımla çalışmalara başlayacağını ümit ediyorum.

Olm buna bir şey diyemeyiz.Biz Emir Sarıgül attı diye yazılan fake twitleri diyoruz.Kulüp üyesinin burda yazdığını paylaşabilirler sorun yok fake olmadığı sürece.Sen de akıllı takıl sahte duyumculuk yapma

Pirlo Başbakan gelsin.Görek reisi parçalıyla.Kaptanlık verilsin.Formasını almayan ağır şikecidir

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 3 dk.

Şener Özbayraklı konusu da araştırıldı ancak Şener menajerine "Kulübümden izinsiz ayrılamam. Önce kulüpler anlaşmalı." demiş. Bu yüzden Şener Özbayraklı konusunda da Bursaspor ile görüşülecek. 5M ₺'den daha yüksek bir rakam yada takas önerilecek. Eğer Bursaspor kabul etmezse ki şu anda oyuncuyu satmayı düşünmüyorlarmış oyuncu kulübünde kalacak.

Şener'i ikna et yeter..Sonuçta para kazandırarak gidiyor.

Yalnız karakterli herifmiş he. Bizde Bursa'ya yollayacak takas oyuncu çok

Emir Sarıgül Galatasaray yöneticisi değil mi, neden yasaklanıyormuş

Adam ne güzel 1den 9 a kadar yazmış.

Olm buna bir şey diyemeyiz.Biz Emir Sarıgül attı diye yazılan fake twitleri diyoruz.Kulüp üyesinin burda yazdığını paylaşabilirler sorun yok fake olmadığı sürece.Sen de akıllı takıl sahte duyumculuk yapma

Emir sarıgüle mi kalmış sabri prandelli düşünsün. GSCİMBOM yönetimi olarak yönetime fezleke verip istifasını isteyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt