- 3 Temmuz 2012
- 139.929
- 88.188
- 5.338
Şu emir sarıgülün twitlerini paylaşmayın sallıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmıyorum adama ama bu yüzden pirlo ve honda ismi geçmeye başlamış(Barış Yurd...)
Şener'in serbest kalma bedeli var sanırım ve az bi bedel.
Bizim Konya'da fena kadro kurmadı. Forvet için uğraşılıyor, alınmasa dahi fena kadro değil.
Djalma----------Hleb----------Torje
------------Hasan Kabze-----------
İlk mesajda yazan kuralı hatırlatıyorum.
Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.
Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.
Djalma geldi mi ki? Porto bırakmıyordu en son.
Şu emir sarıgülün twitleri yasaklayın
Pirlo ile Sneijder alakasız olur. Honda olablir ama Milan geçen sezon transfer etti. Ne kadar oynadı Milan'da ne yaptı pek bilgim yok. İyi oyuncu ama.
Emir Sarıgül'ün twiti değil onlar fake twitler.Gereken uyarı yapılıyor.
Emir sarıgülün gercek hesabı o![]()
Lan öyle twit yok işte
renktaş ben şunu bir türlü anlamadım.
biz durup oynayan takım mı kuracağız koşup duran dinamik takım mı?
2. ise sneijder niye gidiyor hadi gitti diyelim ne pirlo ne honda o stile uygun oyuncu değil.
1. ise forvette burakla nasıl yapacağız?
5) Sabri kardeşimin belirtilen eksik noktaları en kısa sürede tamamlayıp takımla çalışmalara başlayacağını ümit ediyorum.
Olm buna bir şey diyemeyiz.Biz Emir Sarıgül attı diye yazılan fake twitleri diyoruz.Kulüp üyesinin burda yazdığını paylaşabilirler sorun yok fake olmadığı sürece.Sen de akıllı takıl sahte duyumculuk yapma
Bu Barış Yurduseven dombilisi kadar sallayan yoktur herhalde.