Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Konya'da fena kadro kurmadı. Forvet için uğraşılıyor, alınmasa dahi fena kadro değil. :)

Djalma----------Hleb----------Torje

------------Hasan Kabze-----------

Dialma cok iyi topcu konya icin. K'pasa'dayken cok begenirdim ama sota hic oynatmazdi. Sota'dan td olmaz oraso ayri mesele.

Hasan kabze bitmis artik o yuku tasiyamaz. Berk'i kiralayalim konya'ya :)

Hleb yaslandi temposu dustu. Forvet arkasini kaldiramaz. Daha cok merkezi orta sahada oynar. Konya cift forvete donmelidir basarili olmak istiyor ise.

3,5 + Umut Bulut bence gayet iyi Tarık icin... Bizim yönetim Umut'u niye vermiyor onu anlamıyorum...

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 4 dk.

Şu an için Şener Özbayraklı ihtimali çok düşük. Tarık Çamdal ise tamamen Eskişehir cephesinin yaklaşımına bağlı. 6M €'dan 5'e düştüler.

Bu gelişmelerin üzerine 2 sağ bek alternatifi daha gündeme geldi. 15 DK sonra bu isimleri yazacağım. Yarınki gazetelerde yer almaması için.

Sneijder giderse benim gönlümdeki isim SLB deki Gaitan. Sağ sol orta her yerde oynar. Şimdi Burak'ın yanına iyi bir pivot felan dedin mi 10 milyon Euro'dan başlar. Tek forvet oynayacağımız için 5+3 için Almeida gibi isimler geçiyor. Sneijder'in yerini Pirlo ile doldurma gibi bir mantık yok zaten. Honda 10 numara mevkinde oynayabilir. Japon pazarı olsun birçok artısı da düşünülebilir. Nakata'dan sonra gelmiş en yetenekli Japon futbolcu. Ben dinamik takım istiyorum. Ofansif orta saha dan ziyade kanatları güçlü bir Galatasaray görmek isterim. 10 numara pozisyonu boşalırsa Melo ve Selçuk daha öne oynar ve Fatih hocanın ilk senesi gibi gol asist bazında yüksek rakamlara tekrar ulaşabilirler.

renktaş Gaitan'ı alamayız 30-40 milyon € dan bahsediliyor.

Almeida gelirse kaleciyle karşı karşıya kalınca tv yi kapatırım artık.

honda bence freekick dışında sneijderin yanına yaklaşamaz.

japon piyasası olmayı versin.

melo ve Selçuk'un ileride oynaması konusunda ben keşke diyorum sadece keşkee...

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 4 dk.

Şu an için Şener Özbayraklı ihtimali çok düşük. Tarık Çamdal ise tamamen Eskişehir cephesinin yaklaşımına bağlı. 6M €'dan 5'e düştüler.

Bu gelişmelerin üzerine 2 sağ bek alternatifi daha gündeme geldi. 15 DK sonra bu isimleri yazacağım. Yarınki gazetelerde yer almaması için.

Eses kadro dışı olayından sonra biliyor ki tarık'ı çok istiyoruz. sadece bizi oyalıyorlar o para verilmez onlar da tarık'ı vermez.

Aslında Semih'i sağ bek çekip Koray'ı monteleyip ortaya bir stoper alsak fena olmaz

Can Özgür bir seneye hazır olur..İnanılmaz bir sağ bek , altyapımızda @Gökay Akpınar bilir.

valla olurda Pirlo gelirse afedersiniz ama takayım şenerine tarığına fenerin diegosuna bejekenin babasına nette yüksek sesle konuşuluyor şuanda.Allahım sen bize Pirlo Reisi parçalıyla izlemeyi nasibeyle

renktaş Gaitan'ı alamayız 30-40 milyon € dan bahsediliyor.

Almeida gelirse kaleciyle karşı karşıya kalınca tv yi kapatırım artık.

honda bence freekick dışında sneijderin yanına yaklaşamaz.

japon piyasası olmayı versin.

melo ve Selçuk'un ileride oynaması konusunda ben keşke diyorum sadece keşkee...

Ofansif orta sahan varsa Selçuk ve Melo'dan geçen senekinden çok daha fazlasını alamayız. İlla şayet giderse yeri dolacak diye bir kaide yok. Ben geri dörtlüyü sağlama bi alsak önceliğim bunda. Alex kaçtı Vidic kaçtı. +3 için Almeida iyi bir alternatif aslında Mevlüt için bile deli rakamlar telaffuz ediliyor kaldı ki Umut'a değimem.

Dialma cok iyi topcu konya icin. K'pasa'dayken cok begenirdim ama sota hic oynatmazdi. Sota'dan td olmaz oraso ayri mesele.

Hasan kabze bitmis artik o yuku tasiyamaz. Berk'i kiralayalim konya'ya :)

Hleb yaslandi temposu dustu. Forvet arkasini kaldiramaz. Daha cok merkezi orta sahada oynar. Konya cift forvete donmelidir basarili olmak istiyor ise.

Hleb geçen sene orda iyi performans gösterdi. Hasan Kabze profesyonel, zaten yerine yabancı düşünüyorlar. Hasan geçen sene kanat oynamıştı bu sistemde.

Burak bizim forvet yukunu tek basina tasiyabilecek bir topcu degil. Yerine ve/veya yanina bir adam lazim. Bu da yabancidan baskasi olamaz. Maalesef sneijder de bizim lige ve buragin arkasina uyan bir topcu degil. İkisinden birinden feragat etmemiz lazim. Burak'in yerine mutlaka cok iyi bir yabanci golcu lazim. Bu yuzden sneijder'in cok iyi bir bonservise satilmasina razi olurum.

Yabanci golcu + yabanci stoper + tarik camdal > sneijder

Belki bu sekilde takim gibi oynamayi becerebiliriz.

Eski nöbetler daha güzeldi. Hatirlayanlar onaylayacaktir :) Duyumcular da farkliydi. Sifre cözerdik filan :)

KAP yoktu, sabaha kadar beklerdik bazen "Aciklanabilir" diye, Elano gece 3-4 gibi aciklanmisti. Cildirmistik o transfere.

valla olurda Pirlo gelirse afedersiniz ama takayım şenerine tarığına fenerin diegosuna bejekenin babasına nette yüksek sesle konuşuluyor şuanda.Allahım sen bize Pirlo Reisi parçalıyla izlemeyi nasibeyle

ara pası atacak yer bırakmazlar renktaş ne kadar çirkef rakip diyemeyeceğimiz kadar düşük takımlar var biliyorsundur, ilk maçta emre tekmeyi atar, çakır kırmızıyı verir, demiören gönderilmeli der bir de kalkıp FT yakışmıyor der..

Sneijder'i satmak isteyenlere gülüyorum resmen

Yanlışlıkla filan Sneijder giderse bu sene zuüm olur bize

Ofansif orta sahan varsa Selçuk ve Melo'dan geçen senekinden çok daha fazlasını alamayız. İlla şayet giderse yeri dolacak diye bir kaide yok. Ben geri dörtlüyü sağlama bi alsak önceliğim bunda. Alex kaçtı Vidic kaçtı. +3 için Almeida iyi bir alternatif aslında Mevlüt için bile deli rakamlar telaffuz ediliyor kaldı ki Umut'a değimem.

Saygı duyuyorum renktaş ancak ben +3 de almeida olacağına +2 ve alt yapıdan toy birini tercih ederim:cay:

Diego transferini çok abartmamalıyız bence. Geçen sene değil ondan önceki sene Madrid bırakmadı neden çünkü verim aldı bu sene bıraktı neden birşey yapamadı. Kariyeri şuan paraşütsüz düşüşte. Ayrıca istikrarlı bir oyuncu değil.Demba Ba sakatlık sorunu yaşamazsa Newcastle da felan baya futbolcuydu. Sow'dan da daha değerliydi piyasada. Şuan ne alemde bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt