- 10 Nisan 2013
- 59.058
- 42.576
- 3.943
Emir sarıgüle mi kalmış sabri prandelli düşünsün. GSCİMBOM yönetimi olarak yönetime fezleke verip istifasını isteyin
Susda uslu uslu takıl hadi işim var :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emir sarıgüle mi kalmış sabri prandelli düşünsün. GSCİMBOM yönetimi olarak yönetime fezleke verip istifasını isteyin
Bizim Konya'da fena kadro kurmadı. Forvet için uğraşılıyor, alınmasa dahi fena kadro değil.
Djalma----------Hleb----------Torje
------------Hasan Kabze-----------
Susda uslu uslu takıl hadi işim var :d
Sneijder giderse benim gönlümdeki isim SLB deki Gaitan. Sağ sol orta her yerde oynar. Şimdi Burak'ın yanına iyi bir pivot felan dedin mi 10 milyon Euro'dan başlar. Tek forvet oynayacağımız için 5+3 için Almeida gibi isimler geçiyor. Sneijder'in yerini Pirlo ile doldurma gibi bir mantık yok zaten. Honda 10 numara mevkinde oynayabilir. Japon pazarı olsun birçok artısı da düşünülebilir. Nakata'dan sonra gelmiş en yetenekli Japon futbolcu. Ben dinamik takım istiyorum. Ofansif orta saha dan ziyade kanatları güçlü bir Galatasaray görmek isterim. 10 numara pozisyonu boşalırsa Melo ve Selçuk daha öne oynar ve Fatih hocanın ilk senesi gibi gol asist bazında yüksek rakamlara tekrar ulaşabilirler.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 4 dk.
Şu an için Şener Özbayraklı ihtimali çok düşük. Tarık Çamdal ise tamamen Eskişehir cephesinin yaklaşımına bağlı. 6M €'dan 5'e düştüler.
Bu gelişmelerin üzerine 2 sağ bek alternatifi daha gündeme geldi. 15 DK sonra bu isimleri yazacağım. Yarınki gazetelerde yer almaması için.
osvaldo bitmiş desek atılırmıyız
renktaş Gaitan'ı alamayız 30-40 milyon € dan bahsediliyor.
Almeida gelirse kaleciyle karşı karşıya kalınca tv yi kapatırım artık.
honda bence freekick dışında sneijderin yanına yaklaşamaz.
japon piyasası olmayı versin.
melo ve Selçuk'un ileride oynaması konusunda ben keşke diyorum sadece keşkee...
Dialma cok iyi topcu konya icin. K'pasa'dayken cok begenirdim ama sota hic oynatmazdi. Sota'dan td olmaz oraso ayri mesele.
Hasan kabze bitmis artik o yuku tasiyamaz. Berk'i kiralayalim konya'ya
Hleb yaslandi temposu dustu. Forvet arkasini kaldiramaz. Daha cok merkezi orta sahada oynar. Konya cift forvete donmelidir basarili olmak istiyor ise.
valla olurda Pirlo gelirse afedersiniz ama takayım şenerine tarığına fenerin diegosuna bejekenin babasına nette yüksek sesle konuşuluyor şuanda.Allahım sen bize Pirlo Reisi parçalıyla izlemeyi nasibeyle
Ofansif orta sahan varsa Selçuk ve Melo'dan geçen senekinden çok daha fazlasını alamayız. İlla şayet giderse yeri dolacak diye bir kaide yok. Ben geri dörtlüyü sağlama bi alsak önceliğim bunda. Alex kaçtı Vidic kaçtı. +3 için Almeida iyi bir alternatif aslında Mevlüt için bile deli rakamlar telaffuz ediliyor kaldı ki Umut'a değimem.
valla olurda Pirlo gelirse afedersiniz ama takayım şenerine tarığına fenerin diegosuna bejekenin babasına nette yüksek sesle konuşuluyor şuanda.Allahım sen bize Pirlo Reisi parçalıyla izlemeyi nasibeyle