Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Welbeck i 1 sene kiralayalım :)

-----------welbeck---------

Olcan------wes------bruma

Ligde de burak sağda oynar ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naniyle Milan ilgileniyor. Taraftarlari bizde ilk11 oynayamaz, 2 senedir ortalarda yok, bitik, Taarabttan bile kötü diye istemiyor.

Sag bek disinda transfer beklemiyorum acikcasi.

Chedjou giderse yerine bi stoper Alinabilir ama gidecegini pek sanmiyorum.

Ontivero Cagliariye yakinmis. Bizle 5-7 milyon euro arasi satin alma opsiyonuyla kiralik olarak anlasmaya yakinlarmis. Non Eu oyuncularindan birinin Bolognaya satilmasini bekliyorlar.

Sahi Emir Sarıgül'ün ne gibi bir artısı varda Galatasaray gibi büyük bir camia da yönetici.? Hadi Sedat Doğan gibi adamların vizyonu,misyonu var.Avukat adam.Peki Emir Sarıgül kim.? Babası zorla bizi Seyrantepe'ye iteledi bunu da yönetime soktu.Torpilli beyzade.

Burak yılmaz + Umut Bulut toplamı garanti maaş 4.500.000 Euro + maç başılarda yaklaşık 1.500.000 euro

yaklaşık bu 2 yeteneksiz oyuncunun bize maliyeti yılda 6 milyon euro ondan sonra vay efendim mali tablo neden böyle

Serena_Williams7665_tbf.jpg

Forvete koyarsak en az 15 golü var :D

Cagliari, Galatasaray'ın genç oyuncusu Lucas Ontivero'yu satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı. (Tutto Cagliari)

don muhabbeti açılmış Pirlo Reis gelsin 15 gün boyunca aynı donu kullanır 16. gün o donu kafama geçiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt