Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon euro+engin =Tarık

Uygundur bence 5+3 varken.

@GSfutbolakademi

TRANSFER - Geçtiğimiz iki yılı kiralık olarak geçiren oyuncularımızdan Serkan GÖKSU (@SerkanGoksu20) Altınordu SK ne transfer oldu.

bu çocuğu takip edin. ceyhun a milyonlar verirken onun kıymetini bilmediler.

yav arkadaş tarık+ oyuncu vereceğimize direk Şeneri neden düşünmüyoruz.. Tarık'ın istatistiklerine bakın şöyle bir , bu sezon ne 1 golü var ne de asisti.. kazıklanıyoruz sanırım..

@GSfutbolakademi

TRANSFER - Geçtiğimiz iki yılı kiralık olarak geçiren oyuncularımızdan Serkan GÖKSU (@SerkanGoksu20) Altınordu SK ne transfer oldu.

bu çocuğu takip edin. ceyhun a milyonlar verirken onun kıymetini bilmediler.

gökay bey birhan ön libero mevkii oyuncusu sanırım onun için görüşleriniz nelerdir a takım kadrosuna girebilir mi , şuan kadroda melo ve veysel dışında o pozisyonda oynayabilecek birisi görünmüyor da

Çeptalk

gökay bey birhan ön libero mevkii oyuncusu sanırım onun için görüşleriniz nelerdir a takım kadrosuna girebilir mi , şuan kadroda melo ve veysel dışında o pozisyonda oynayabilecek birisi görünmüyor da

Çeptalk

pirlo geliyo ya o oynar işte , olmazsa ched var , selcuk var , hamit de orda oynayabilir

pirlo geliyo ya o oynar işte , olmazsa ched var , selcuk var , hamit de orda oynayabilir

olm ben rakip 1. bölgemize yaklaşınca topu ve rakibi kesecek , kale vuruşlarıdan, rakip defanstan gelecek uzun toplara zıplayıp kafa vuracak, defanstan çıkarken topu alıp dönüp oyun kuracak bir ön liberodan bahsediyorum sen selçuk hamit diyon

chedjou gidici , pirlo gelmez

Çeptalk

Çeptalk

Birhan elimizdeki en kaliteli ve potansiyelli 2-3 isimden biri hatta en başında gelir. Şurada kısa bir değerlendirmesi var benim yazdığım

Twitter / gokayakpinar : KISA ANALİZ (1) - Birhan ...

bunun dışında hem ön libero hemde orta sahanın ortasında rahatlıkla oynayabilir. henüz 17 yaşında bir oyuncu. ve son 2 yılda enen ünal ile birlikte u16 ve u17 milli takımın tüm dünyada en çok dikkat çeken isimlerinden. üst düzey tecrübe konusunda eksikleri olsada kalitesi ile rahatlıkla kadroda olabilecek bir isim. ama ön libero değilde sağ veya sol içde (selçuk-yekta yı oynattığımız pozisyonlarda) oynatırsak çok daha katkı verir. dediğim gibi tüm büyük kuluplerinin scout ları tarafındanda takip edilen bir isim. iyi kullanılırsa türkiyenin 2-3 yıl içinde en değişimez isimlerinden olur.

olm ben rakip 1. bölgemize yaklaşınca topu ve rakibi kesecek , kale vuruşlarıdan, rakip defanstan gelecek uzun toplara zıplayıp kafa vuracak, defanstan çıkarken topu alıp dönüp oyun kuracak bir ön liberodan bahsediyorum sen selçuk hamit diyon

chedjou gidici , pirlo gelmez

Çeptalk

ched gitmez olm kim alcak onu , bizde kalır , oynatırız orda

Chedjou:2.Riera vakası olacak gibi. Memlekete Çanakkaleye gidiyorum. giremem artık buraya sıksık. umarım yararlı transferler bu başlıkta konusulur. hayırlı günler :D

selam beyler duyumlarıma göre bugün fenere çılgın bi ceza gelecek. kaynak: avatarım

Avatari guzel sukru kardesim futbolun sadece gol atmak olmadigini anlamak lazim artik.

Umutun hangi skillinden bahsedebiliriz? Bos bos kosmaktan baska bisey yaptigi yok. kosmasi bile handikapli anasini satim. teknigi eksilerde, oyun zekasi 0 topta tutamiyor.

Allah nasip edince oluyor iste. Umuta da futbolculugu nasip etmis.

Kardes adam winger veya orta saha oyuncusu mu da bu skiller önemli?

Neredeyse amatör demedin ona

Galatasarayin bence 5 yabancili sistemde, sadece tek bir yabanciya ihtiyaci var. O da Sneijder, Bruma ve Burakin bölgelerinde oynayabilecek yaratici ve bitirici bir oyuncu. Cerci gibi bir isim. Roma İturbeyi aldi. Llajici satacaklardir. O bile olabilir. Prandelliyle Fiorentinada calisti. Sezon uzun, 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Böyle bir isimde sart.

Aday beklerden sadece Senerin üretkenliği iyi. Diğerlerinde üretkenlik yok. Hepsinin savunmasi zayif. Keske hic birini almasak, Hamitle devam etsek, Hamitte bek icin biraz ağir. Stoper mecburen Korayi ilk11de oynayacağiz. Tasci hep sakat. Tasciyi alsak, yine Koray ilk11 oynar. Ortasahada Tolgay cok iyi bir transfer olur. Telles gibi gelisimi icin sürekli ilk11 oynamasi gereken bir oyuncuyu yedek birakalim, stoper alalim desek, Hummels, Silva bile gelse, İshakla, Tarikla cok pozisyon verir.

Transferden cok seneye Galatasarayin nasil bir oyun plani olacağini merak ediyorum. Bana göre transferden cok daha önemli.

Beklerin hic birini istemesemde, onlardan birisi ve joker bir yabanci olacağini düsünüyorum. Zaten fazla transfere de ihtiyacimiz yok.

Yerli stoper olarak Ugur Demirok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt