- 15 Aralık 2011
- 18.692
- 7.396
- 1.513
3 milyon euro+engin =Tarık
Uygundur bence 5+3 varken.
Uygundur bence 5+3 varken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@GSfutbolakademi
TRANSFER - Geçtiğimiz iki yılı kiralık olarak geçiren oyuncularımızdan Serkan GÖKSU (@SerkanGoksu20) Altınordu SK ne transfer oldu.
bu çocuğu takip edin. ceyhun a milyonlar verirken onun kıymetini bilmediler.
gökay bey birhan ön libero mevkii oyuncusu sanırım onun için görüşleriniz nelerdir a takım kadrosuna girebilir mi , şuan kadroda melo ve veysel dışında o pozisyonda oynayabilecek birisi görünmüyor da
Çeptalk
pirlo geliyo ya o oynar işte , olmazsa ched var , selcuk var , hamit de orda oynayabilir
gökay bey birhan ön libero mevkii oyuncusu sanırım onun için görüşleriniz nelerdir a takım kadrosuna girebilir mi , şuan kadroda melo ve veysel dışında o pozisyonda oynayabilecek birisi görünmüyor da
Çeptalk
olm ben rakip 1. bölgemize yaklaşınca topu ve rakibi kesecek , kale vuruşlarıdan, rakip defanstan gelecek uzun toplara zıplayıp kafa vuracak, defanstan çıkarken topu alıp dönüp oyun kuracak bir ön liberodan bahsediyorum sen selçuk hamit diyon
chedjou gidici , pirlo gelmez
Çeptalk
Avatari guzel sukru kardesim futbolun sadece gol atmak olmadigini anlamak lazim artik.
Umutun hangi skillinden bahsedebiliriz? Bos bos kosmaktan baska bisey yaptigi yok. kosmasi bile handikapli anasini satim. teknigi eksilerde, oyun zekasi 0 topta tutamiyor.
Allah nasip edince oluyor iste. Umuta da futbolculugu nasip etmis.
Galatasarayin bence 5 yabancili sistemde, sadece tek bir yabanciya ihtiyaci var. O da Sneijder, Bruma ve Burakin bölgelerinde oynayabilecek yaratici ve bitirici bir oyuncu. Cerci gibi bir isim. Roma İturbeyi aldi. Llajici satacaklardir. O bile olabilir. Prandelliyle Fiorentinada calisti. Sezon uzun, 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Böyle bir isimde sart.
Aday beklerden sadece Senerin üretkenliği iyi. Diğerlerinde üretkenlik yok. Hepsinin savunmasi zayif. Keske hic birini almasak, Hamitle devam etsek, Hamitte bek icin biraz ağir. Stoper mecburen Korayi ilk11de oynayacağiz. Tasci hep sakat. Tasciyi alsak, yine Koray ilk11 oynar. Ortasahada Tolgay cok iyi bir transfer olur. Telles gibi gelisimi icin sürekli ilk11 oynamasi gereken bir oyuncuyu yedek birakalim, stoper alalim desek, Hummels, Silva bile gelse, İshakla, Tarikla cok pozisyon verir.
Transferden cok seneye Galatasarayin nasil bir oyun plani olacağini merak ediyorum. Bana göre transferden cok daha önemli.
Beklerin hic birini istemesemde, onlardan birisi ve joker bir yabanci olacağini düsünüyorum. Zaten fazla transfere de ihtiyacimiz yok.
Burak - Doumbia
Bruma - Sneijder - Olcan
Melo
Telles - Semih - Serdar Tasci - Tarık
Onur