Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetkin Etkin'in bahsettiği Tarık Çamdal dışında yurt içinden diğer iki yerli oyuncu sizce kimler olabilir ?

Bence birisi Yasin Öztekin olabilir diye düşünüyorum , 3 Puan'a göre 5 Mn € istemiş Erciyesspor , ancak AMKSpor'a göre 3 Mn € istemiş ve Engin'i çok istiyorlarmış kendileri 2 Mn € + Engin gibi bir teklif ile gelmişler daha da düşebilirmiş.

Dediğim gibi sizce kimler olabilir ve olursa Yasin Öztekin hakkında ki düşünceleriniz neler ?

Tarik Camdal imza icin geliyormus?

.................Onur.......................

Gönül.......Koray......Semih.....Telles

...................Hürriyet.......................

...........Melo.............Snei..........

Cancan..............................Brumbrum

....................Umut.....................

Şakaysa gülmedim. Değilse de çok komikmiş

Sa gününüz aydın olsun. Tarık bitti mi?

Beyler ben bir haber aldım %99 doğru deniliyor.

Tarık bitmiş beyler evet bitmiş..

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-17_12-17-17.webp
    upload_2014-7-17_12-17-17.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 396
Gönül nerden çıktı gençler.. rüyanız hayrolsun..

ayrıca bu gönülü bi ben beğenmiyorum sanırım forumda.. eski gökhan olsa amenna da yok artık, geçen sezona bakarsanız anca sağa sola koşturuyor sabri gibi.. komşunun tavuğunu kaz yapmayın , an itibariyle bi şener diil..

Digitürk, Süper Lig kulüplerine olan 65 milyon TL'lik borcunu ödeyemedi. 18 takımın isyanı üzerine Türkiye Futbol Federasyonu devreye girdi ve yayıncı kuruluşun borcunu ödedi. Artık yayıncı kuruluşun TFF'ye 65 milyon TL borcu var.

Her sezon başında yayıncı kuruluşun 18 takıma ödediği 'yayın geliri'nde bu sezon sorunlar yaşandı... Digirtürk'ün takımlara ödeyeceği 65 milyon TL'de gecikmeler yaşanınca kulüpler de isyan bayrağını çekti.

Transfer yapmakta zorlanan kulüpleri zor durumdan kurtarmak isteyen ve kasasında 115 milyon TL bulunan Türkiye Futbol Federasyonu, Digitürk'ün 65 milyon TL'lik borcunu kendisi ödedi.

Yayın kuruluş da bu parayı taksitler halinde TFF'ye ödeyecek.

KAynak: Hurriyet... Ayrı başlık açılabilir...

Besiktas Gokhan Tore transferinden vazgecti..

Biz niye almiyoruz hala anlamadim. Iste yerli oyuncu alternatifimiz cogalir hem genc. Biraz deli ama olsun..

Digitürk, Süper Lig kulüplerine olan 65 milyon TL'lik borcunu ödeyemedi. 18 takımın isyanı üzerine Türkiye Futbol Federasyonu devreye girdi ve yayıncı kuruluşun borcunu ödedi. Artık yayıncı kuruluşun TFF'ye 65 milyon TL borcu var.

Her sezon başında yayıncı kuruluşun 18 takıma ödediği 'yayın geliri'nde bu sezon sorunlar yaşandı... Digirtürk'ün takımlara ödeyeceği 65 milyon TL'de gecikmeler yaşanınca kulüpler de isyan bayrağını çekti.

Transfer yapmakta zorlanan kulüpleri zor durumdan kurtarmak isteyen ve kasasında 115 milyon TL bulunan Türkiye Futbol Federasyonu, Digitürk'ün 65 milyon TL'lik borcunu kendisi ödedi.

Yayın kuruluş da bu parayı taksitler halinde TFF'ye ödeyecek.

KAynak: Hurriyet... Ayrı başlık açılabilir...

O kaynakla acarsan hemen kilit yer, yasak cunku..

Emir Sarıgül sabrinin belki takıma geri dönebileceği sinyallerini vermiş bu saatten sonra öyle birşey olursa büyük hata olur.Sabriyle prandellinin arası hiç bir zaman iyi olmaz takım içi huzursuzluk çıkarabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt