Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene bakalım kim hırpalcacak bu volkanı drogba sabrı sneijder bu 3lüden sonra kim

defans hattı sağlam beni en çok orta saha melo selçukun yeri zor dolar gibime geliyor

Orta sahaya alternatif yaratmamız şart zaten. 1-2 sene içinde o bölge de verim çok düşecek.

Şimdiden araştırmak lazım. Ben yine Güney Amerika pazarına yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum o mevki için.

Azmış be ya. 2 sene önce ki gibi çekersek efsane olur. :D

13-14 puan falan yaparız o tarz bir grupta.

Porto-bitik-hala adam satıyor

Basel-en önemli adamlarını kaybetti

S.Prag-her türlü geçeriz

Şöyle bir kura çeksek 4+4+6 puan toplarız en az.

Lider çıkarsak Schalke, Leverkusen, Benfica gibi dişimize göre diyebileceğimiz takımlar ile eşleşme şansımız çok yüksek ki yine bir çeyrek final yolu açılır.

1 Çeyrek daha görürsek zaten seneye 2.Torba'dayız.

Haklısın ama 1. torba takımı real fln olunca hiç acımıyor oda güzel birşey aslında.Real olmasa geçen sene çıkamazdık juveyi yendiler işi bitirdik.

Olasılıkları toparlarsam:

Çok iyi:%4(1-2-4 kolay)

İyi:%28(2-4 kolay)

Orta:%37.5(2 veya 4 kolay)

Orta-kötü:%22(1-2 zor)

Kötü:%12.5 (1-4 zor)

Çok kötü:%6 (1-2-4 hepsi zor)

Gençleştirme işine devam etmeliyiz.

Töre+Tarık şimdi alınmalı.

Sene sonu için de devre arasından Tolga Ciğerci kadroya katılmalı bence.

Semih Kaya, Tarık Çamdal, Telles, Bruma, Töre, Tolga, Koray, Emre gibi oyunculara sahip olmak ileride daha rahat yıldız oyuncu transferi yapmak demek çünkü uzun vadeli iskelet kurduğunda 1 tane 25 Milyon Euro'luk transfer yaparsın biter dönem.

Bu adamların en yaşlısı henüz 23 yaşında

Töre'nin bizimle adı geçerken bir anda mafya olayı patladı, o kadar korkuyorlar ki Galatasaray 5+3'e uygun bir kadro kurup başarılı olacak diye.

Ersan Çelik de demişti geçenlerde, Galatasaray yerli transferi yapmasın diye neler dönüyor, medyayı nasıl kullanıyorlar... gibilerinden.

Tarık olayında da var kesin tahmin ettiğimiz birşeyler.

Töre'nin bizimle adı geçerken bir anda mafya olayı patladı, o kadar korkuyorlar ki Galatasaray 5+3'e uygun bir kadro kurup başarılı olacak diye.

Ersan Çelik de demişti geçenlerde, Galatasaray yerli transferi yapmasın diye neler dönüyor, medyayı nasıl kullanıyorlar... gibilerinden.

Tarık olayında da var kesin tahmin ettiğimiz birşeyler.

Biz Töre yi alalım Melo ile birbirine silah çektiler diye haber yaparlar.

Gençleştirme işine devam etmeliyiz.

Töre+Tarık şimdi alınmalı.

Sene sonu için de devre arasından Tolga Ciğerci kadroya katılmalı bence.

Semih Kaya, Tarık Çamdal, Telles, Bruma, Töre, Tolga, Koray, Emre gibi oyunculara sahip olmak ileride daha rahat yıldız oyuncu transferi yapmak demek çünkü uzun vadeli iskelet kurduğunda 1 tane 25 Milyon Euro'luk transfer yaparsın biter dönem.

Bu adamların en yaşlısı henüz 23 yaşında

Koray'i almak için Dortmunda bir kaç sene sonra belirli bir miktar para ödemek zorundayiz mi?

2 gün içerisinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyormuş renktaş.. Sporx özel haber olarak verdi

Sent from my iPad using Tapatalk

Yedek kaleci olarak çok iyi olur.Berbat yedek kaleci konusunda çok başarılıyız.Mehmet Bölükbaşı Aykut Erçetin Ufuk Ceylan Eray İscan birbirlerini hiç aratmıyorlar.Sinan Bolat şu aşamada çok doğru bir transfer.

Hocam şuralı buralı diye gelmeyin bana isimle gelin rica ediyorum. Alınabilitesi ve kalitesi mümkünse yüksek olsun ve gol yükümüzü büyük oranda çeksin.

error :D

aklima adam akilli kimse gelmiyor.

en iyi secenekler doumbia ve adebayor gibi ama onlar da güney amerikali degiller iste :D

adebayor tam aradigimiz adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt