Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece Şener'i beğenmedim , Tarık daha iyi diyen arkadaşları görüyorum da çoğu Tarık'ı övmek için bekliyor..
Önünde iki tane vasat adam oynamasına rağmen bütün maç iyiydi , bir pozisyonda 9 numaraya geçit verdi , orda da ayağı kaydı hafiften. Bindirmeleri pas tercihleri , ortaları mükemmel
Tarık sadece daha gösterişli , şaaşaalı bir oyuncu olduğu için Şener'den iyi olarak lanse edilip , çok yüksek mevlalara alınacak..Yazık olacak.
Şener şuan alınabilecek en iyi sağ bek , Gökhan Gönül'e çok benziyor stili
Tarık'ta gelirse alkışlarız eyvallah ama Hasan Ali vol2 olacak.
Belli olmaz bir bakarsın gökhan gönül olur.
Bülent Akın dışında fena bir kadro değil aslında.
Lukaku'yu bir kez daha izledim yine hayran oldum.Chelsea kiralayıp duruyor.Hazır Costa'yı da almışlar dadanalım kapılarına.1 sene kirala ne olacak.?
Kayseri 2. Yarının ilk 5 maçından sonra kafada bitirdi olayı zaten. Sonuçta bu Sinan a da yansımamasi mümkün değil . Kayseri performansı yanıltıcı olur Sinan i degerlendirmek için.
EPL Sezonun golleri var biraz önce orda gördüm
Bende aynısını düşündüm keşke yöneticilerde düşünseler
Lig tv 3'te yarım saat önce Everton-Liverpool maçı vardır.2 gol attı.Müthiş bir santrafor.
Adebayor diyordum genç hali Lukaku
Arsenal de çok iyiydi.Ama şimdi pek iyi değil gibi.Forum ahalisi beğenmese de ben Samaras'ı çok beğeniyorum.Elmander'in yerini doldurur.
Bu gece Şener'i beğenmedim , Tarık daha iyi diyen arkadaşları görüyorum da çoğu Tarık'ı övmek için bekliyor..
Önünde iki tane vasat adam oynamasına rağmen bütün maç iyiydi , bir pozisyonda 9 numaraya geçit verdi , orda da ayağı kaydı hafiften. Bindirmeleri pas tercihleri , ortaları mükemmel
Tarık sadece daha gösterişli , şaaşaalı bir oyuncu olduğu için Şener'den iyi olarak lanse edilip , çok yüksek mevlalara alınacak..Yazık olacak.
Şener şuan alınabilecek en iyi sağ bek , Gökhan Gönül'e çok benziyor stili
Tarık'ta gelirse alkışlarız eyvallah ama Hasan Ali vol2 olacak.
Bence bu konuşulan 3 isimde doldurur..
Samaras Sampdoria'ya gitmiş sanırım bende çok istedim.
Nasıl olursa olsun ya Premier Lig'ten gelen her santrafor bu ligde kral oluyor gibi birşey büyüklerde.
Yani Lualua bile alt takımlardan geldi ligde gene yaptı birşeyler . Örnekler mevcut Baros örneği var sayılırsa Kewell var . Darrius Vassel bile sayılır
Hatırlarmısınız bilmem Julius Efosa Aghahowa . Fener'e hattrick yapmıştı Kayserideyken
[media]https://www.youtube.com/watch?v=UrdZ-tZd30A[/media]