Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Tarik semih koray telles

Olcan selcuk melo bruma

Sneijder

Burak

+3; Amrabat,Chedjou ve yabanci forvet

Tarigi devre arasi bedava almayip simdi milyonlar vermek demek, Ünal Aysalin camia içinde büyük tepki görmesi demektir. Devre arasi bedava oldugu halde almayip, simdi büyük paralar vermek kulübümüze hakaret olur artik. Hajrovic hakareti yeter zaten.

BsxfcHYIEAAcXe0.jpg

Bu gece Şener'i beğenmedim , Tarık daha iyi diyen arkadaşları görüyorum da çoğu Tarık'ı övmek için bekliyor..

Önünde iki tane vasat adam oynamasına rağmen bütün maç iyiydi , bir pozisyonda 9 numaraya geçit verdi , orda da ayağı kaydı hafiften. Bindirmeleri pas tercihleri , ortaları mükemmel

Tarık sadece daha gösterişli , şaaşaalı bir oyuncu olduğu için Şener'den iyi olarak lanse edilip , çok yüksek mevlalara alınacak..Yazık olacak.

Şener şuan alınabilecek en iyi sağ bek , Gökhan Gönül'e çok benziyor stili

Tarık'ta gelirse alkışlarız eyvallah ama Hasan Ali vol2 olacak.

Bu gece Şener'i beğenmedim , Tarık daha iyi diyen arkadaşları görüyorum da çoğu Tarık'ı övmek için bekliyor..

Önünde iki tane vasat adam oynamasına rağmen bütün maç iyiydi , bir pozisyonda 9 numaraya geçit verdi , orda da ayağı kaydı hafiften. Bindirmeleri pas tercihleri , ortaları mükemmel

Tarık sadece daha gösterişli , şaaşaalı bir oyuncu olduğu için Şener'den iyi olarak lanse edilip , çok yüksek mevlalara alınacak..Yazık olacak.

Belli olmaz bir bakarsın gökhan gönül olur.

Sag bek ve sol bek oynayabilen Tarik'i tercih ederim sahsen.

Ayrica milli takimda sag acik performansi da gayet iyiydi.

Lukaku'yu bir kez daha izledim yine hayran oldum.Chelsea kiralayıp duruyor.Hazır Costa'yı da almışlar dadanalım kapılarına.1 sene kirala ne olacak.?

Lukaku'yu bir kez daha izledim yine hayran oldum.Chelsea kiralayıp duruyor.Hazır Costa'yı da almışlar dadanalım kapılarına.1 sene kirala ne olacak.?

EPL Sezonun golleri var biraz önce orda gördüm

Bende aynısını düşündüm keşke yöneticilerde düşünseler

Kayseri 2. Yarının ilk 5 maçından sonra kafada bitirdi olayı zaten. Sonuçta bu Sinan a da yansımamasi mümkün değil . Kayseri performansı yanıltıcı olur Sinan i degerlendirmek için.

Kesinlik katılıyorum zaten son maçlara doğru Sinan 'da bi bezginlik vardı performansına çok yansıdır , bence yedek için çok uygun üstelik 25 yaşında daha.

Arsenal de çok iyiydi.Ama şimdi pek iyi değil gibi.Forum ahalisi beğenmese de ben Samaras'ı çok beğeniyorum.Elmander'in yerini doldurur.

Bence bu konuşulan 3 isimde doldurur..

Samaras Sampdoria'ya gitmiş sanırım bende çok istedim.

Nasıl olursa olsun ya Premier Lig'ten gelen her santrafor bu ligde kral oluyor gibi birşey büyüklerde.

Yani Lualua bile alt takımlardan geldi ligde gene yaptı birşeyler . Örnekler mevcut Baros örneği var sayılırsa Kewell var . Darrius Vassel bile sayılır

Hatırlarmısınız bilmem Julius Efosa Aghahowa . Fener'e hattrick yapmıştı Kayserideyken

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UrdZ-tZd30A[/media]

Sadece son cümleye istinaden Hasan Ali bizde banko oynar. İşte yanlış burda ihtiyacımız var 3-5'in hesabını yapıyoruz adam kaçıyor. Salih olayında da böyle oldu say say bitmez.

2,750 'ye Salih denen armutu alacağımıza 1.7 'ye Şener 'i alırdık be bu nasıl transfer yapmak bildiğin gerizekalılık.

Bence bu konuşulan 3 isimde doldurur..

Samaras Sampdoria'ya gitmiş sanırım bende çok istedim.

Nasıl olursa olsun ya Premier Lig'ten gelen her santrafor bu ligde kral oluyor gibi birşey büyüklerde.

Yani Lualua bile alt takımlardan geldi ligde gene yaptı birşeyler . Örnekler mevcut Baros örneği var sayılırsa Kewell var . Darrius Vassel bile sayılır

Hatırlarmısınız bilmem Julius Efosa Aghahowa . Fener'e hattrick yapmıştı Kayserideyken

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UrdZ-tZd30A[/media]

Aghahova'yı bilmezmiyim.? Kayseri de de iyi oynamıştı halbuki.Samaras'ı kaçırdık o zaman.Lukaku'ya hücum:)

Yalnız varya bu Şener Sabriden bile kötü olsa Eskişehir 'in mal gibi kaldığını görmek için şu Tarık 'ı almayalım diyorum , yeni sözleşme imzaladı çok para talep etmiştir mal gibi kalsın bidon es es.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt