Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya Ligi uluslar arası ligler bazındaki itibar seviyesi nedir? Bu bence de komik oldu. Tekrar yazıyorum ofansif anlamda Gs seviyesinin dahi üstünde olabilir ama defansif anlamda Telles geçen sene izlediğim maçlarda çok ama çok acemi.

yine şikayet geldi ve yine buralarda terimi savunuyormuşsunuz.

aynı uyarıyı geçenlerde de yaptık şahsınıza.

terimi sevenleri biz pek sevmeyiz buralarda

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif

gscpyy

Gulucuk atip efendi veya hos gozukmek de bi ayri anlayis, ben kivirmam direk lafi 90 a cakarim, senin bi kac gunluk uye oldugun gunden beri yazdiklarini takip ediyorum, kusura bakma ama 80% sacma, futboldan uzak yorumlar, ha diceksin benim kendi gorusum, evet dogru, saygiliyiz ama hersey mantik cercevesi icinde, birseyi overken diger onemsemedigin hususlari da bi gozden gecirsen fena olmaz ;)

bunu saka olarak soylemiyorum, cidden fenerli taraftarin yazilarina benziyor, (facebook sayfanina da goz atmama gerek yok), herkes soyledigi ve yazdigi ile kendi dusuncelerini ortaya koymus oluyor ve kimin nasil birisi oldugu 3 asaga 5 yukari anlasiliyor..

Söylemleriniz hallice avam gerçekten de. Anlamak istediklerinizle kafanızdaki beni canlandırmanız kadar doğal bir şey yok şüphesiz. Kolay gelsin. Sonuçta alkışlarla yaşamıyorum ;)

yine şikayet geldi ve yine buralarda terimi savunuyormuşsunuz.

aynı uyarıyı geçenlerde de yaptık şahsınıza.

terimi sevenleri biz pek sevmeyiz buralarda

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif

gscpyy

Eastern Promises :)) Forumlarda temel ihtiyaç sevgi değil saygıdır. Yinede fazla filmlere kaptırmayın kendinizi ;)

Bazı arkadaşlar ilgi çekmeye çalışıyor.

Başkalarıyla dalga geçtiğini düşünerek.

Takmamak lazım.

Zaten amacımız o? Kuşların ne işi var aramızda yav?

Yahu olsun Dünya Savaşı çıksa Gs , Febe, Bjk cephesi mi olacak? Hepimiz kardeşiz bu toprakların evladıyız. Saygı varsa başımın üstünde yeri var tüm renkdaşlarımın diğer takımı tutan kardeşlerimin. Bakış açısı önemlidir. Ne kadar çeşitlik o kadar detay yakalanır.

Bu saatten sonra Terim diyen kuştur. Yakında yönetimden ferman çıkar zaten..

bazı görüşmelerde bulundum adminlerle. terimi savunanlar süresiz banlansın dedim. admin recep löker olumlu karşıladı.

haftaya netlik kazanır bu olay.

kurtulurz bunlardan.

Yahu olsun Dünya Savaşı çıksa Gs , Febe, Bjk cehpesi mi olacak? Hepimiz kardeşiz bu toprakların evladıyız. Saygı varsa başımın üstünde yeri var tüm renkdaşlarımın diğer takımı tutan kardeşlerimin. Bakış açısı önemlidir. Ne kadar çeşitlik o kadar detay yakalanır.

O zaman siteyi kapatıp, LGBT platformu kuralım. Maksat renk olsun..

Söylemleriniz hallice avam gerçekten de. Anlamak istediklerinizle kafanızdaki beni canlandırmanız kadar doğal bir şey yok şüphesiz. Kolay gelsin. Sonuçta alkışlarla yaşamıyorum ;)

Neyse sen kendi kendine takil sorun yok, yeterki 'dogru' bakis acisiymis gibi insanlari yonlendirme gibi bir dusuncen olmasin, cunku benim gibileri yutmaz, cahil arkadaslarimiz da var onlar belki senin gibi dusunebilir.. iyi aksamlar..

Brezilya Ligi hem yetenek hem de itibar anlamında STSL'yi 5'le çarpıp 8'e böler :ka21:

Brezilya futbolunun yeteneğini de itibarınıda son Dünya Kupası'nda gördük tüm detaylarıyla. Ağır yerden girdim farkındayım ;) Yetenekli birçok oyuncu var evet ama futbol ligi itibarı konusunda size asla katılmıyorum.

Hocam izledim yani ağır , güçsüz , nereye koşacağını bilmiyor aşırı yontulması lazım...

Gelişse gelişse Almeida olur gibi şuan umarım yanılıyorumdur

Dediğim gibi biraz beklemek gerekir.

Bende iyi olur diyemem sonucta. Öz güveni yerinde ve teme top eğitimi fena sayılmaz.

Gerisi ne olur? Falcı değiliz. Çoduk daha vucudu tam gelişimi bile tamamlamış .

3-5 sene sonra daha net fikir ürete biliriz belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt