Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BVB'den müthiş bir transfer yine : Matthias Ginter.

O değil an itibariyle Beşiktaş'ın forvet hattı bizden iyi gerçekten ;

Demba Ba , Cenk Tosun , Mustafa Pektemek üstüne birde Ömer Şişmanoğlu var.,

Bizim ; Burak Yılmaz , Umut Bulut , Berk İsmail Ünsal.

Seydou Doumbia'yı getirmek farz oldu gibi basalım gerekli ücreti bir yıllık sözleşmesi kalan bu reisi kazandıralım takıma. :) @Barış Çetiner :)

Adamlarda yerli forvet kalitesi hat safhada biz hala yabanıları tartışıyoruz.

Trabzonspor bile kadrosuna yerli oyuncularla doldurdu.

En büyük eksiğimiz kaliteli yedek yerli kaleci alamadık.

Bjk'de tolga var. 10 sene kafaları ağrımaz.

Fenerde ayı volkanın arkasında mert var çok iyi maçlar çıkardı.

Bizde muslera kontenjandan yiyor yedeği eray.

Transfer politikamız berbat.

Bu sene de geç kaldık yerli transferlerine artık adı duyulan yerlileri ufak ufak toplamalıyız. Yoksa bu federasyon daha çok çeker ipimizi.

Seneye gidiyor olması da sizi sevindirmesin yerine koyulacak adam da bellidir.

Biz gecen sene kanatlardan verim alamadık diye kaybettik kardes, o yüzden bu sistemle oynayacagımızı sanmıyorum. Ayrıca Olcan'a o kadar para dökmüsken, Bruma'ya bu kadar umut baglayıp yatırım yapmısken yedek oturtacagımızı hic sanmıyorum. Kanatlar akacak bu sene :tiphat:

Kanatlardan verim alamadık diye başarısız olduğumuz biraz ütopik bir teori zira kanatlı sistem ile oynamadık. Bu bir hoca tercihidir, bence yanlıştır ama kanatsız sistemle başarılı olan milyarlarca takım var.

Ben de öyle düşünüyorum gerçi ama Pirlo haberlerini ve Prandelli'nin ne kadar istediğini de biliyoruz. Başka Pirlo'lu bir sistem bulamadım ben.

Transfer haberi yok mu ?

İflahım kurudu transfer beklemekten. Duyum da mı olmaz arkadaş...

Umarim Pirloyu falan almak gibi bir hata yapmayiz. Pirlo sadece dinamik ve oyunu iyi genisleten bir takimda basarili olur. O dönemde statik bir takim olan Milandaki durumunu da biliyoruz.

Pirlo ve Sneijder ayni takima fazla gibi geliyor bana. Ikisi de yedek kalmak istemeyecek futbolcular. Yabanci siniri da var. Pirlo Selcuk Sneijder mi olacak orta saha? Pirlo kosmaz, Sneijder de butun sezon dunya kupasindaki kadar kosmaz, kosamaz, kossa bile zaten ancak alan kapatip rakibi bozmaya yariyor, ikili mucadelelerde fazla top falan kazanmiyor. Bir Selcuk mu tasiyacak orta sahayi?

Selcuk'u kessen Melo Pirlo Sneijder gene olmaz bence.

Pirlo gelirse şıno gitmiş demektir

Hesap Makinesi

umutun yanındaki kim la :D yamulmuş koşmaktan popodan alıyor nefes :D koray günter diyen olabilir o değil bu arada başka bir fotoğrafta gene bu eleman var ama korayda var :asd:

B_168b2c60d9693c5b168a7f257b07ffd3.jpg

semihle koray hayvan gibi vücut yapmış ulan bir tutsa ikili uzun yıllar bize hem kontenjan açarlar hemde sıkıntı yaşatmazlar stoper bölgesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt