Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden mor forma anlamıyorum cidden neden malzeme veriyoruz sağa sola ben hayatta gidip o rengi almam mor rengi normaldede sevmem füme yapsalardı koyu gri falan

Benimde en çok mor gitti hoşuma, moru alıcam..Zevk meselesi.

Avrupai düşünceler

Galatasaray, Eskişehirspor'un iki yıldızı için gözünü kararttı. Kırmızı-Siyahlılar'a Umut Bulut ile Umut Gündoğan'ın bonservisinin yanı sıra 3 milyon Euro da para önerdi!

diye haberler var..Olursa iyi olur da EsEs bırakmaz

Soyle duzelteyim, iyi bir yedek kaleciydi. :) Sonucta Aykut ve Orkun'un kaleyi ortaklasa korudugu sene sampiyon olmustuk. :) 2007-2008 sezonuydu sanirim.

Evet hatırlıyorum ama o sene sadece mücadeleye dayalı bir futbolumuz vardı.Mesela kadromuzda Barış Özbek Servet Mehmet Topal Emre Güngör Nonda Linderoth gibi oyuncularda vardı.Aykut fena değildi ama kalede sıkıntı vardı zaten o yüzden 1 sene sonra De Sanchisi almıstık.Aykut bizden ayrıldı ama Türkiye den hiç bir takım almadı bize geri geldi.Dediğim gibi görüşüne saygı duyuyorum ama benim için Galatasaray ın 2.kalecisi 1.kalecisine rakip olacak potansiyelde olmalı.Muslera yı kesme olayından bahsetmiyorum ama en azından ligde alt sıralara oynayan takımlara karşı rahatlıkla oynayabilmeli.Sinan Bolat bu yüzden bizde olabilir.

GS-Shirts.jpg

Evet hatırlıyorum ama o sene sadece mücadeleye dayalı bir futbolumuz vardı.Mesela kadromuzda Barış Özbek Servet Mehmet Topal Emre Güngör Nonda Linderoth gibi oyuncularda vardı.Aykut fena değildi ama kalede sıkıntı vardı zaten o yüzden 1 sene sonra De Sanchisi almıstık.Aykut bizden ayrıldı ama Türkiye den hiç bir takım almadı bize geri geldi.Dediğim gibi görüşüne saygı duyuyorum ama benim için Galatasaray ın 2.kalecisi 1.kalecisine rakip olacak potansiyelde olmalı.Muslera yı kesme olayından bahsetmiyorum ama en azından ligde alt sıralara oynayan takımlara karşı rahatlıkla oynayabilmeli.Sinan Bolat bu yüzden bizde olabilir.

Birşey sorabilirmiyim. Sinan Bolat kaç yaşında?

Sinan Bolat olabilir. Aykut gittigi icin zaten bir sey demiyorum. Aykut o yillarda iyiydi. Son yillari kastetmedim zaten. :)

Sinan Bolat'ın geçmişini pek bilmem ama Kayseride gösterdiği performansa bakılırsa Erayı aratmaz bize...

Sinan Bolat'ın geçmişini pek bilmem ama Kayseride gösterdiği performansa bakılırsa Erayı aratmaz bize...

Hayır bu adamın çok bariz hataları olduğu çok açık..Yani üst düzey olmadığı da , bu adam nasıl tecrübelenmiş Liege sürekli forma vermiş.

Eğer biz de Sinan çıkarmak istiyorsa genç kalecilerimize güvenmeliyiz , yoksa hiç haketmeyen Sinanı sırf piyasası var,adı var diye yedeğe alıcaz.

Gençler güvenmeliyiz ama bu gençlerden kastım asla Eray değil..İsmail ve Alperen.

He vermeyeceksek Ufuk niye gitti , son 2 sene gayet iyiydi , Ufuk Sinan'dan kat ve kat iyi bir kaleciydi.

Son 5 yılın en leşh formaları.

Özellikle bu kadar kötü yap desen yapamazlardı.

Sponsor olmayınca da ayrı bir kötü duruyor, beyaz olanı pijama diye bile giymem.

Ba gibi adama bu kadar paramı verilir be. Çamur atma falanla alakası yok.

Ayrıca bonservis var bide

tapa

nesi varmış ba nın da gibi diyorsun

adam zaten chelseade 2.5 kazanıyormuş ya kaça geleceyidi

Çeptalk

Orasını bilmem ba kimki (yabancılarla kıyaslıyorum)

Wes kadar para alsın.

Ba kesinlikle fırsat transferi gibi duruyordu 5bonservis yıllık 2.2 verirler falan diyordum

Adama 7bonservis maç başı olmadan 3.4 falan para

Hadi sneijderide geçtim yeni gelen diegoyla kıyaslayalım yine hata.

Hele Beşiktaş gibi fakir takımın hata lüksü yoktu biz ve fener gibi ama hayırsız olsun

tapa

espri yaptığını zannediyosun dimi senden daha fazla takımımı seviyorum ben ve 3.sınıf takımların bile formalarından kötü şu beyaz forma özensiz ve baştan sağma ben yakıştıramıyorum takımıma fikrimi söylemekte de özgürüm beni bu şekilde eleştiremezsin dersinki şu yönlerden estetik kaliteli vs. felan böyle bir eleştiri yoluna başvurmak senin seviyeni gösterir kimsenin taraftarlığınıda sorgulamaya hakkın yok hepimiz bu renklere gönül veriyoruz

az mesajınla takımı eleştiriyorsan bu muameleye katlanacaksın bunu bir tür geleneksel foruma hoşgeldin giriş sınavı gibi kabul et... aş bunları... :)

forma eleştirine gelecek olursak iki genel marka vardır dünyada... adidas ve nike... bu adamlar benim formalarımı giyeceksin diye boşuna para vermiyor... her takıma ayrı forma tasarlamıyorlar... bizim formanın aynısını dünya üzerinde 20 üst düzey takımda daha görebilirsin... adidas da aynı şekilde... onun için aman bize niye atarlı tutarlı yanarlı dönerli forma yapılmıyor triplerine girmeye gerek yok... nike bunu giyeceksin diyor giyeceksin çünkü onun için malzemeni sağlıyor satıştan kar veriyor ve üzerine para veriyor...

seviye kısmına girmicem sonra çıkamayız işin içinden... :) ama tavsiyem bir forumdaysan insanların yazdıklarını esprili bir gözle okuman... sen de böylece eğlenebilirsin :)

Orasını bilmem ba kimki (yabancılarla kıyaslıyorum)

Wes kadar para alsın.

Ba kesinlikle fırsat transferi gibi duruyordu 5bonservis yıllık 2.2 verirler falan diyordum

Adama 7bonservis maç başı olmadan 3.4 falan para

Hadi sneijderide geçtim yeni gelen diegoyla kıyaslayalım yine hata.

Hele Beşiktaş gibi fakir takımın hata lüksü yoktu biz ve fener gibi ama hayırsız olsun

tapa

adam wesley kadar almıyor ki zaten wesley 4.5 alıyor bizden yıllık , imza parası her sezon başında ödeniyor 3 taksit şeklinde banın bonusları sayıp bunu saymamana anlam veremedim

2.5 + 700 den maçbaşları hariç 3.2 alacak ba

he adam sakat bu kadar para riske edilir mi dersin anlarım da kalitesine göre ideal bir anlaşma bence

diego demişsin diegonun imza parasını zengin fbliler ödemese haklı olabilirdin

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt