Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper alsınlar adam akılı.

Puyol bilmem ne. Lider, oyun kuran, tercübesi ile yanındaki elemanları yönlendire bilen birisi.

Iyi hucum savunmadan başlar.

Daha Chedjou'yu gönderemeden stoper alalım ?

Aldık stoperi Bruma'nın yerine yerli koyamadığımıza göre Telles'i keseceksin, bir de onun için maliyet çıkacak, İshak isteyeceksin 5 isteyecekler en az ?

Stoper almak için Chedjou'yu satmak, İshak'ı almak, Telles'i harcamak gerekiyor.

Almediayi almak yerine, bence, forvet arkasi, kanat forvet ve forvet oynayabilecek joker, yaratici ve bitirici bir oyuncu transferi daha mantikli.

Almeida, son kontratini yapmaya calisiyor. Seviyesi belli. Ek olarak sakatlik sorunu olan ve devamliliğida olmayan bir oyuncu. Quagliarellayi begenmiyordum. Quagliarellayla Almedia arasinda seviye farki var.

Bruma, Amrabat, Olcan, Sinan ve Hamit. Kanatlarimiz yeterliden daha fazlasi. Bizim Töreyi almayi birakalim, Aydini da göndermemiz lazim.

Orada bizim elimiz güçlü, bizimkilere çekici gelen de odur, diyorlardır kabul edersen şu şartları eyvallah, yoksa senin için +3'ten de kontenjan harcayamayız.

Kiralık bir yabancı da olabilir Prandelli'nin uygun göreceği, aynen dediğin gibi kanat forvet/forvet şeklinde. Ama bonservis vermeyiz, sanmıyorum.

daha eboue dany ontivero elden çıkmadı ki chedjouya sıra gelsin

yabancı transferi için ağstosun ortasına kadar bekleriz

Çeptalk

Daha Chedjou'yu gönderemeden stoper alalım ?

Aldık stoperi Bruma'nın yerine yerli koyamadığımıza göre Telles'i keseceksin, bir de onun için maliyet çıkacak, İshak isteyeceksin 5 isteyecekler en az ?

Stoper almak için Chedjou'yu satmak, İshak'ı almak, Telles'i harcamak gerekiyor.

Isimler değil takım kurgusu önemli benim için.

Orta saha ve hucum hatı yeterli benim için az çok.

Ama asıl sotun son 2 yılda olduğu gibi stoper tandeminde.

Ne semih nede chedjou hucumu güvenli çekilde başlatamadıkları gibi liderlikde yapamıyorlar.

Bir puyol için telles harcanaksa ilk 11den harcansın yeterki takım sorunsuz işlesin.

Stoper ve ya defans hatımız az gol yedi ama yeaa diye gibi sacma yorumlar ile gelmeyin bana lütfen.

Dany bu sezon da kiralanir ve ertesi sezon yerli olarak geri gelir muhtemelen.

Sunu arastirmadan bilmeden yaziyorsunuz inanamiyorum ya.

Kim var 5 senede turk pasaportu alabilen bir yabanci, milli takiminda oynayanlar arasinda? Dany 3 sene daha kiralansa yine de Türk olarak donemez bu takima.

Bu sezon baya zor olacak, Besiktas yabanci sinir avantaji cok iyi kullaniyor, serefsizler.

Bs2OTFBCIAEXnCn.jpg

Sunu arastirmadan bilmeden yaziyorsunuz inanamiyorum ya.

Kim var 5 senede turk pasaportu alabilen bir yabanci, milli takiminda oynayanlar arasinda? Dany 3 sene daha kiralansa yine de Türk olarak donemez bu takima.

Türk vatandasligini Tüpçü vermiyor. Devlet veriyor. Bu futbol ile ilgili bir konu degil. Türkiye 5 sene çalisan yabancilar vatandaslik basvurusu yapabiliyor. Bunun milli takimla , tüpçüyle, tff ile alakasi yok. Herhangi bir is yapan yabanci vatandasliga geçebiliyor.

Yabancı olarak transferde adı geçen oyuncular kimler renktaşlar tam olarak? Forvet olarak Osvaldo, Almeida haberleri geziyordu ortalıkta o haberlerde yavaş yavaş eridi..

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok kaliteli bir santrafor almalıyız.Rakibimiz Kuyt,Sow,Emenike,Webo gibi forvetlere sahip.Bizde ise Burak ve Umut var bu oyuncularda kaliteli olmalarına karşın istikrarsızlar.Bize her vurduğunu sokacak ümit karan gibi net santrafor lazım... Bu sene hataya aha vaha tahammül yok!! 4.yıldızı biz takmalıyız!!

Sinan gümüş videodakinin yarisini yapiyorsa töreden çok katli verir.. İkisi de yetenekli ve bencil ama sinanin calimlar super de para cikti mi 3 kişiden asagi calimlamiyor

Türk vatandasligini Tüpçü vermiyor. Devlet veriyor. Bu futbol ile ilgili bir konu degil. Türkiye 5 sene çalisan yabancilar vatandaslik basvurusu yapabiliyor. Bunun milli takimla , tüpçüyle, tff ile alakasi yok. Herhangi bir is yapan yabanci vatandasliga geçebiliyor.

Federasyonun verdigini filan söyleyen olmadi zaten.

Evet dedigin kural olarak dogru, ancak milli olmamis sporcular bundan faydalanabiliyor, milli olmus hicbir futbolcunun böyle bir hak iddia etmesine gerek yok, cunku bugüne kadar gorulmemis birsey bu.

Federasyonun verdigini filan söyleyen olmadi zaten.

Evet dedigin kural olarak dogru, ancak milli olmamis sporcular bundan faydalanabiliyor, milli olmus hicbir futbolcunun böyle bir hak iddia etmesine gerek yok, cunku bugüne kadar gorulmemis birsey bu.

Biz Dany i milli takimda oynasin diye Türk yapmayacaz. Bizde yabanci kontenjani harcamasin diye yapacaz. Yani Dany nin Türk vatandasligi olursa bizde Türk olarak oynar. Milli takima giremez tabi, çünkü kendi ülkesinde milli zaten. Ama bu bizi ilgilendirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt