Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske Gomis'i transfer etseydik. Burun kiviriyordum, daha iyisini almaliyiz diye. Simdi Almeida falan, yanlis hamleler bunlar. Pato'yu almanin tam zamanidir. Adam hala 24 yasinda.

Bir de Gokhan Tore'nin 4 milyon'a transfer oldugu yaziliyor. Dogruysa ve bu paraya almadiysak gercekten yazik olur. 30 yasindaki Olcan'a bu paranin fazlasini verdik.

Yani Töre' nin Olcan ' dan daha yararlı bi transfer olduğunu mu söylüyosun ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Keske Gomis'i transfer etseydik. Burun kiviriyordum, daha iyisini almaliyiz diye. Simdi Almeida falan, yanlis hamleler bunlar. Pato'yu almanin tam zamanidir. Adam hala 24 yasinda.

Bir de Gokhan Tore'nin 4 milyon'a transfer oldugu yaziliyor. Dogruysa ve bu paraya almadiysak gercekten yazik olur. 30 yasindaki Olcan'a bu paranin fazlasini verdik.

Olcan 28 yasinda.

Bi daha yaziyim.Nazarımız değmesin ama Sinan'ı bu sene iyi izleyin.Kolay kolay yeni gelmiş oyuncuları övmem.

Tore'nin Besiktas oncesi kariyeri Sinan Gumus'un kariyerinden iyi degil. Sinan Gumus gorur bizim isimizi. Ustelik Olcan'i da aldik, unutmayin. Gecen sene performansi Tore'den iyiydi. Olcan antrenmanlarda inanilmaz hirsli gorunuyor. Ben bu kadar beklemiyordum, beni sasirtti, bu sene cok iyi isler yapabilir.

Asıl Gökhan Töre'nin Beşiktaş'tan önceki kariyeri iyi. Chelsea altyapısı sonra Hamburg as takım sonra A Milli Takımda forma en sonda 5.5M'e Rubin Kazan. Sinan'ın bir Stuttgart'ın yedek takımıyla kariyeri var.

Yani Töre' nin Olcan ' dan daha yararlı bi transfer olduğunu mu söylüyosun ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Yararli olur olmaz, kastettigim o degil. Evela Gokhan Tore genc bir oyuncu ve potansiyel olarak cok daha fazlasini yapabilir. Olcan ise maksimumunda bile yetenekleri kisitli biri oldu herdaim. Hangisi daha yararli konusu ise sezon basladiktan sonra cevap bulacaktir. Lakin daha mantikli olan transfer Gokhan Tore olurdu bana gore.

Genclerbirligi'nden Ahmet Calik cok cok iyi olur kanimca. Birkac seneye 6-7 milyon isteyebilir Cavcav.

Bilal Başakçıoğlu'nu izleme fırsatım oldu bi kaç maç.Müthiş olur gelirse.

birhan ı idmanda joker olarak kullanmış prandelli.. helal birhan.. a takıma girer mi acaba?

Yararli olur olmaz, kastettigim o degil. Evela Gokhan Tore genc bir oyuncu ve potansiyel olarak cok daha fazlasini yapabilir. Olcan ise maksimumunda bile yetenekleri kisitli biri oldu herdaim. Hangisi daha yararli konusu ise sezon basladiktan sonra cevap bulacaktir. Lakin daha mantikli olan transfer Gokhan Tore olurdu bana gore.

Ben bu konuda katılmıyorum.. Gökhan' ın yetenekleri göz ardı edilemez evet , özellikle deplasmanda ki Bjk maçında " keşke bizde olsaydı bu eleman " diye hayıflandığımı da hatırlıyorum .. Fakat geçen sezon ki Olcan çapsız Trabzon' u ayakta tutan adamlardan biriydi .. Hatta en önemlisiydi ..

Galatasaray!... O daha vefalı ..!

Genclerbirligi'nden Ahmet Calik cok cok iyi olur kanimca. Birkac seneye 6-7 milyon isteyebilir Cavcav.

Benim de dün içimden geçmişti .. İstatistiklerine de göz atmıştım sanırım 30 maç civarı oynamış .. İzlediğim bi kaç G.birliği maçında tekmeye kafa sokan defans oyuncusu profilini de fazlasıyla veriyordu .. Yaşı da 23 falan sanırsam

Bilal'le ilgileniyorsak iyi transfer olur.

tapatalk

Benim de dün içimden geçmişti .. İstatistiklerine de göz atmıştım sanırım 30 maç civarı oynamış .. İzlediğim bi kaç G.birliği maçında tekmeye kafa sokan defans oyuncusu profilini de fazlasıyla veriyordu .. Yaşı da 23 falan sanırsam

O kadar bile yok, 19-20 yasinda.

Biz haklı olarak belli bölgelere yöneldik forvet-bek-stoper ama orta sahayı unuttuk.

Orta sahaya gerektiğinde sertlik katacak fizikli defansif orta sahamız yok.Elimizdekilerin hepsi teknik oyuncu...

geçen yıl 16 gol 16 asist yapan bir kenar adamını barda vurulan adamla karsılastıranlar var

Gökhan Töre'yi bu fiyata alabiliriz demistim.

Gökhan-Olcan-Bruma bizi epey rahatlatirdi ligde.

Olcan-Sneijder-Bruma üclüsünün bir tane alternatifi bile yok.

BU ARADA;

Sinan Bolat ve sag bek gelecek gibi duruyor..

Stoperde Semih-Koray-Chedjou-Hakan dörtlüsüne güvenecegiz gibi duruyor. Chedjou'ya hicbir teklif yok yani sasirtici degil. Serdar Tasci satin alma opsiyonuyla kiralanmali.

Sol bek alternatifi icin vaktimiz var.

Orta sahada Yekta-Hamit tek alternatifler, Hamit futbola dönemezse yine tüm sezon Yekta tek alternatif olacak

Ofansif bölgede sorunlar var

Forvet gerekli.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5v-gldt9uDU[/media]

Arkadaşlar Bilal hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler buyursunlar efendim ! : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt