Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Colak

Sinan Gümüs

Aydin Yilmaz

Yigit Gökoglan

Endogan Adili

Nordin Amrabat

Lucas Ontivero

Kanat alternatiflerine baksana abi. 3 gol 3 asist bile yapamaz bunlardan biri. Ne diye para veriyoruz ki bunlara?

Amrabat capsizini 3-4 milyona satip Töre'yi rahatlikla alabilirdik. Kontenjan sorunu olmazdi, yedekten gelecek adam olurdu, biraz forma rekabeti olurdu.

töre'nin alınmasını ben de isterdim ama onun için de diğer oyuncularımızı gömmenin anlamı yok.

mesela amrabat'ı ne kadar da sevmesem de istatistiksel olarak 30 maça çıkmış 1 gol 7 asist yapmış, Gökhan ise 30 maçta 4 gol 7 asist. ki dakika olarak 1.5 katı kadar süre almış.

ha istatistiklere her zaman güvenilmez, doğru ama Gökhan savruk bir oyuncu, oyun içinde kopukluklar yaşıyor 1 maç oynayıp 5 maç yatıyor. Bizim amrabat'a göre artısı Türk oluşu, bir de amrabat'a oranla daha iyi çalım attığından futbolu daha bir göze hoş geliyor. ondan dolayı bence Gökhan için amrabat'ı gömmeye gerek yok

2 pas yapıp 2 gol atan Türkiye 'de 5 milyon euro ediyor bu gerizekalı tüpçü yüzünden takımların kalitesi düşecek yakında şampiyonlar ligine 1 takım zor gider , bakın şampiyonlar ligi takımları gücüne güç katıyor , Kroos,Suarez,Coste,Filipe,Sanchez,Herrera daha transfer dönemi tam başlamadan takımlar kendilerini inanılmaz güçlendirdi bu takımlara karşı Yasin Öztekin 'e 5 milyon verip mi karşı koyacaz ?

amrabat kalırsa eğer ŞL maçlarında yine çok katkı yapar

kapalı defanslara karşı oyununu geliştirebilirse gerçekte iyi topçu

ama kilit savunmalarda çok etkisiz kalıyor

Evet hem lig maçlarında da öne geçtigimizde son 20-30 dakika kullanabiliriz bruma sakatken filan da oynayabilir.

Olcan hariç skora katkı verebilecek kanat oyuncumuz yok -ki tek forvet oynayacaksak bu çok önemli-. bence hücumda zorlanırız şu anki kadroyla. hele ki forvetlerimiz Burak-Umut'sa mutlaka skora katkı yapabilecek en az bir oyuncu daha almalıyız. Sneijder'e bir şey olduğunu düşünmek bile istemiyorum o zaman işler çok karışır hücum konusunda

geçen sene takımın en büyük zaafiyetinin hücumda olduğu belliyken gidip devre arası 5 tane defans aldılar.hadi yazın alırız dedik gidip bir tek olcanı aldılar. Tamam olcan iyidir ve katkı verir ama yetmez. Bruma fazla gol atan biri değil 3-4 gol belki katkı verir. tüm yük Burak ve sneijderin üzerine kalacak. bu ofans hattıyla fbyi geçemeyiz hatta bjkyle başabaş oynarız. mutlaka ofansa skora katkı yapacak biri lazım. skor yükünü çekecek bir sol forvet

Ben olsam Tarık ve Şener için iki kulübede 2.5m + engin'i teklif ederdim. Aralarında fark yok hangisi kabul ederse onu alırdım.

Şener'in maddesini kullanarak almak bursaya ayıp olur hem enginide vermiş oluruz.

Bruma'ya özel şut antremanı yaptırıyorlarsa 5-10 gol arası atar. Çok rahat pozisyona giriyor son vuruşları beceremiyor heyecandan biraz. Onuda prandelli'nin halletmesi lazım

Olcan hariç skora katkı verebilecek kanat oyuncumuz yok -ki tek forvet oynayacaksak bu çok önemli-. bence hücumda zorlanırız şu anki kadroyla. hele ki forvetlerimiz Burak-Umut'sa mutlaka skora katkı yapabilecek en az bir oyuncu daha almalıyız. Sneijder'e bir şey olduğunu düşünmek bile istemiyorum o zaman işler çok karışır hücum konusunda

bu gidişle bruma bu senenin kilit adamı olacak gibi duruyor. Eğer ki iyi bir performans sergilerse kimse tutamaz bizi. Ama beklentileri karşılaşmaz ya da sakatlık vs yaşarsa o zaman sıkıntı yasayabiliriz

Bruma'nin yükünü hafifletecek bir süperstar sart bence. Yoksa tüm sezon Bruma ile gecmez kesinlikle. Sabri'yi kampa davet edip adam gibi santrafor ve sol kanat alsinlar. Bir de Serdar Tasci'yi kiraladik mi tamamdir..

Ben olsam Tarık ve Şener için iki kulübede 2.5m + engin'i teklif ederdim. Aralarında fark yok hangisi kabul ederse onu alırdım.

Şener'in maddesini kullanarak almak bursaya ayıp olur hem enginide vermiş oluruz.

şener avrupaya bağlı

bursa elenirse ancak alabiliriz

yoksa şenol hoca bırakmaz

şener-tarık-ishak iyi topçular

3üyle de temastayız

Bruma'nin yükünü hafifletecek bir süperstar sart bence. Yoksa tüm sezon Bruma ile gecmez kesinlikle. Sabri'yi kampa davet edip adam gibi santrafor ve sol kanat alsinlar. Bir de Serdar Tasci'yi kiraladik mi tamamdir..

tabancalar_th_aFu_GunMonkey.gif

Süperstar transferi olmaz bu sene.Büyük şeyler bekleme bence.

Karamsar olmiyim diyorum ama transferler cok gec kaldi takim toplandi kamp basladu ilk kamp.biticek ortada olcandan baska bisey yok :(

tost makinasi

serdar taşçı 5 para etmez

bruma'nın yükünü hafifletecek süper mi star

olcan ve bruma kanatlardan akar

amrabat brumayı aydın/sinan da olcanı yedekler

kanatlar tamam

defans ve forvet lazım bana göre

Artık varya iş çığırından çıktı bizimkiler sırf Eskişehir mal gibi kalsın diye gitsin Şeneri alsın , inadı bıraktım her yönden Şener daha iyi işte Şener 'in artıları ;

+Fizik olarak Şener Tarık 'tan çok daha iyi.

+İzleyenler bilir defansif olarak Tarık yerlede sürünüyor Şener daha iyi.

+Şener daha etkili ortalar açabiliyor.

++En önemli maddeyi de şimdi söylüyorum bazı arkadaşlar Tarık 'ın daha iyi hücumcu olduğunu söylüyorlar , Tarık 'ın süper lig tarihinde asisti bulunmuyor.

Lavezzi güzel olur, Angel di maria PSGe giderse pek oynamaz büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt