Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske Gomis'i transfer etseydik. Burun kiviriyordum, daha iyisini almaliyiz diye. Simdi Almeida falan, yanlis hamleler bunlar. Pato'yu almanin tam zamanidir. Adam hala 24 yasinda.

Bir de Gokhan Tore'nin 4 milyon'a transfer oldugu yaziliyor. Dogruysa ve bu paraya almadiysak gercekten yazik olur. 30 yasindaki Olcan'a bu paranin fazlasini verdik.

cok soyledik gomisin alinmasini burda. gomis gibi bir forvet bedavaya genelde bulunmaz.

gomis belki muthis yetenekli veya super karizma olmayabilir fakat turkiyedeki butun forvetlerden iyidir. ve biz bedava olan bu adami goz gore gore kacirdik.

zaten su an daha iyi bir forvet alacagimizi dusunmuyorum.

Bu töreyide amma şişirdiniz ha bu adam bizim rezil lige gelene kadar gol atamamış malın teki bal yapmıyan arı uzak dursun

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Burak suan turkiyenin en iyi tartismasiz forveti ama murat urhanin dediği gibi bu forvrt hatti bizi tasimaz verem oluruz vallahi

tost makinasi

Bana kalirsa burak en iyi turk forvet lakin turkiyenin en iyi forvetleri ba ve sow'dur. Hatta emenike bile burak'tan iyi.

Bu yuzden @Murat Urhan 'a katiliyorum. Mutlaka bir golcu alinmamlidir.

Besiktas bir 10 numara alabilirse ciddi tehlike bence.. GS-FB cekismesi beklerken EL ALTINDAN BJK'yi sampiyon yapabilirler.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 14 dk.

Hamit Altıntop sağ açıkta da denense de Sağ bek mevkiinde daha etkili olmuş.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 13 dk.

Bruma dün ilk defa antrenman maçının tamamında forma giymiş. Yavaş yavaş toparlayacak.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 11 dk.

Hakan Balta da hiç sol bek mevkiinde oynamamış. Sol stoper de oynuyormuş. Selçuk İnan Mancini'ye göre biraz daha ilerde oynuyormuş.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 10 dk.

Altyapıdan çıkan sol ayaklı stoper Emre Tosun da şu anda Alex Telles'in sol bek mevkiindeki alternatifi olarak görünüyormuş ve gayet iyiymiş

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 4 dk.

Olcan ve Bruma kanatlarda birlikte oynadıkları zaman çok etkili oluyorlarmış. Aynı zamanda maç içinde sıklıkla kanat değiştiriyorlarmış.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 3 dk.

Enteresan bir şekilde Selçuk İnan-Umut Gündoğan ikilisi de çok uyumlu gözükmüşler. Geriden oyunu çok iyi kuruyorlarmış.

Bana kalirsa burak en iyi turk forvet lakin turkiyenin en iyi forvetleri ba ve sow'dur. Hatta emenike bile burak'tan iyi.

Bu yuzden @Murat Urhan 'a katiliyorum. Mutlaka bir golcu alinmamlidir.

Burak sowdanda emenikedende iyidir turkiye sinirlari icerisinde..... hem yerli hem lig icin gayetde yetenekli ba once bu ligde bir oynasin gorelim sonra sanada katilabilirim bu konu hakkinda ;)

tost makinasi

Bir kaç sene sonra ya iflaz ederler, ya sonu FB gibi olur bence.

Bu kadar parayi nereden aldilar (Ba, Töre)?

Fikret Orman eski futbolculara olan borclari fln hallediyormus yavas yavas. Stad yolda, mecburen harcayacaklar. Kerim Frei, Sezer Öztürk, Franco gibi 7-8 adam almak yerine 3-4 tane saglam adam alma yolunu izleyecekler gibi duruyor. Gayet iyi gidiyorlar su ana kadar.

buraga hersey de yetenekli deme kardesim

Yetenek top surememek olarak dusunme renktas demek istedigimi belki yanlis yazdim ligimiz icin yetenekli ve golcu bu ulkede Hüseyin cimsir gibi mustafa sarp gibi adamlar futbol oynuyor veya oynadi burak lig icin yetenekli avrupa icin yeteneksiz demek belki daha dogru olucak

tost makinasi

Ya Sabri dönsün diyorum da.. Peki neden?

Biz devre arasi epey bir defans aldik bosu bosuna.. Defansimiz nekadar kötü olursa olsun belirli bir standarda sahibiz.. Tarik Sener Veysel Sabri dörtlüsünden kim oynarsa oynasin pek fark etmez. Ama bizim yönetim belli ki sag bek alacak.

BENCE;

Adam gibi santrafor ve sol kanat oyuncusuna verilmeli paralar.. Sinan Bolat ve Tasci'yi da aldik mi tamamdir bence.

Bizim sorunumuz kesinlikle ofans bölgesi. Burak-Umut'la sezon bitmez. Olcan-Sneijder-Bruma üclüsü kesinlikle yetmez.

Orta sahada yine iyi kötü tecrübesiyle Hamit, Yekta ve kalirsa Süper Lig seviyesinden Furkan var. Sabri'yi de davet edersek Veysel'i orta sahada kullanabiliriz.

Sol beki Balta, Sabri veya alt yapidan birisi yedekler. 2 yildir sürekli ayni seyleri tartisiyoruz.

@Nuri Aslantas @Onur Yilmaz @Melikşah Aydoğan siz ne düsünüyorsunuz?

Düzelmis Mesajlarda mention'a atilan Üyeler mention almaz galiba, ben mention almadim ama yinede gördüm...:)

Valla ben Tarik/Sener-Semih-Koray-Telles görmek istiyorum defansta. Sag bekte belki de Hamit oynar, ama daha dynamik birsi bence daha iyi olur özelikle Süper Ligt bu Savunma yeter. Sampiyonlar Liginde baska birsey, Chedjou ve Eboue (ikisi kalacak gibi görünüyor) Sampiyonlar Liginde oynaycak galiba. Chedjou gecen Sene Sampiyonalar Liginde 6 tane maca cikmis.

Sabri bence öyle ya da böyle takima dönecek, bu Adam kolay kolay gitmez. Bildigim kadariyla özel bir fitnes program almis ....

Tasci önerisi begendim, Rusya'ya gitmede önce onu cok istemistim...maalsefef cok sakatlaniyor...1 sene satin alma opsiyonu ile kirarlarsak fena olmaz...

Bence bu sene Ligte Koray'a sans vermemiz lazim ama Tasci iyi bir alternatif olur.

Amrabat de takim'da kalacak, +3 icin iyi bir alternatif. Bir Yabanci forvet kesinlike gelmesi lazim...Gönlüm ister ki bu Forvet Doumbia stilinde bir forvet olur, hem Forvet'te hem Kanat'ta oyunabilecek bir oyuncu. Bruma bu sene patalam yaparsa cok cok rahatlariz...

Senerin kontarinda 1 Milyon € serbest kalma maddesi var, fazla para degil. Sener Sabri dan kötü degil, daha genc ve hazir bir oyuncu. Sabri yinede takimda kalacak bence..

-------------------------------------------Muslera------------------------------------

----Sener/Hamit-------------Semih------------Günter/Tasci-------Telles--

-------------------------Melo--------------------------Selcuk-----------------------

--Adin/Gümüs------------------Sneijder------------Bruma/Amrabat/Transfer-

---------------------------------------Burak Yilmaz/Yabanci Transfer

Gümüs'ü cok ovüyorlar, belki sezonun sürprizi o olur. Burak bu sene tek forvet oynarsa en az 30+ atar, atmasi lazim. Böyle bir hücüm hatinda Burakin performansi de artacak bence. Bilal Basacikoglu de fena bir alternatif olmaz, cok hizli bir kanat oyuncusu, gecen sene iyi bir performans göstermisti Hollanda'da. Bilal Basacikoglu - Spielerprofil - Transfermarkt

Bir de bu Endogdan Adili var, ama onun türk pasaportu hala gelmemis...

Bu sezonki oynadigimiz Kopenhag maçi Galatasaray Avrupada oynadigi en güzel maçlardi bana göre.

HERKES'in iyi oynadigi bir maç, Burak çok süperdi ve gerçekten müthis bir forvet gibi oynuyordu.

O maçta nasil oynadiysa bu sezon her maçi öyle oynarsa bence onu elestirmeye hiç gerek kalmayacak

Cikti yine balon transfer habercisi ( trt spor baris yurdu seven )

tost makinasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt