Ya Sabri dönsün diyorum da.. Peki neden?
Biz devre arasi epey bir defans aldik bosu bosuna.. Defansimiz nekadar kötü olursa olsun belirli bir standarda sahibiz.. Tarik Sener Veysel Sabri dörtlüsünden kim oynarsa oynasin pek fark etmez. Ama bizim yönetim belli ki sag bek alacak.
BENCE;
Adam gibi santrafor ve sol kanat oyuncusuna verilmeli paralar.. Sinan Bolat ve Tasci'yi da aldik mi tamamdir bence.
Bizim sorunumuz kesinlikle ofans bölgesi. Burak-Umut'la sezon bitmez. Olcan-Sneijder-Bruma üclüsü kesinlikle yetmez.
Orta sahada yine iyi kötü tecrübesiyle Hamit, Yekta ve kalirsa Süper Lig seviyesinden Furkan var. Sabri'yi de davet edersek Veysel'i orta sahada kullanabiliriz.
Sol beki Balta, Sabri veya alt yapidan birisi yedekler. 2 yildir sürekli ayni seyleri tartisiyoruz.
@Nuri Aslantas @Onur Yilmaz @Melikşah Aydoğan siz ne düsünüyorsunuz?
Düzelmis Mesajlarda mention'a atilan Üyeler mention almaz galiba, ben mention almadim ama yinede gördüm...
Valla ben Tarik/Sener-Semih-Koray-Telles görmek istiyorum defansta. Sag bekte belki de Hamit oynar, ama daha dynamik birsi bence daha iyi olur özelikle Süper Ligt bu Savunma yeter. Sampiyonlar Liginde baska birsey, Chedjou ve Eboue (ikisi kalacak gibi görünüyor) Sampiyonlar Liginde oynaycak galiba. Chedjou gecen Sene Sampiyonalar Liginde 6 tane maca cikmis.
Sabri bence öyle ya da böyle takima dönecek, bu Adam kolay kolay gitmez. Bildigim kadariyla özel bir fitnes program almis ....
Tasci önerisi begendim, Rusya'ya gitmede önce onu cok istemistim...maalsefef cok sakatlaniyor...1 sene satin alma opsiyonu ile kirarlarsak fena olmaz...
Bence bu sene Ligte Koray'a sans vermemiz lazim ama Tasci iyi bir alternatif olur.
Amrabat de takim'da kalacak, +3 icin iyi bir alternatif. Bir Yabanci forvet kesinlike gelmesi lazim...Gönlüm ister ki bu Forvet Doumbia stilinde bir forvet olur, hem Forvet'te hem Kanat'ta oyunabilecek bir oyuncu. Bruma bu sene patalam yaparsa cok cok rahatlariz...
Senerin kontarinda 1 Milyon € serbest kalma maddesi var, fazla para degil. Sener Sabri dan kötü degil, daha genc ve hazir bir oyuncu. Sabri yinede takimda kalacak bence..
-------------------------------------------Muslera------------------------------------
----Sener/Hamit-------------Semih------------Günter/Tasci-------Telles--
-------------------------Melo--------------------------Selcuk-----------------------
--Adin/Gümüs------------------Sneijder------------Bruma/Amrabat/Transfer-
---------------------------------------Burak Yilmaz/Yabanci Transfer
Gümüs'ü cok ovüyorlar, belki sezonun sürprizi o olur. Burak bu sene tek forvet oynarsa en az 30+ atar, atmasi lazim. Böyle bir hücüm hatinda Burakin performansi de artacak bence. Bilal Basacikoglu de fena bir alternatif olmaz, cok hizli bir kanat oyuncusu, gecen sene iyi bir performans göstermisti Hollanda'da.
Bilal Basacikoglu - Spielerprofil - Transfermarkt
Bir de bu Endogdan Adili var, ama onun türk pasaportu hala gelmemis...