Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan mı Töre mi dersen ben 1000 kere olcan derim. Olcan ileri uçta her mevkide oynar. Geçen sene bek oynayabildiğini dahi gördük. Ara pası özelliği var, oyun kurma yeteneği var. Sıkıştığında ver pası takımı rahatlatsın. Selçuk vari yetenekleri olan bir oyuncu. Komple Forvet nasıl hem pivot hem hemde yaratıcı özelliği olan İbrahimovic, Drogba gibi Olcan'da komple orta saha diye özetleyebilirim. Adamda yok yok. Yılın transferidir yazın bir kenara ;)

Olcan antepteyken bize karsi efsane maci vardi t.kupasinda keske ozaman alabilseydik onu,sonraki sezonda yine cikis yakaladi biz devre arasi olcn yerine yigiti almistik.

Gec olsada yollarimiz birlesti,ben cok umutluyum bu sezon ciddi katki verecegini dusunuyorum.

Allah kaza bela vermesin.

Sanirim gecen sene 7-8 kez izledim, bana göre Lamela'a benziyor, hatta Lamela nin 10 numara versiyonu diyebillirz Lanzini icin. Lamela kim oldgunu biliyorsun umarim.

Lamela icin hangi takimlarin savastiğini, A takimda 1 sezon bile oynamadan 19 yasinda Romaya güzel bir bonservisle gittiğini cok iyi biliyorum. 18 yasinda dahi büyük takimlar Lamelayi istiyordu.

Romaya gelmeden önce İnterde istiyordu. Fakat biz Alvarezi tercih ettik. Bu arada ağir olmasi ve dinamik olmamasi, bitiriciliğin zayif olmasi ve savunmasinin olmamasi yüzünden Alvarezi hic istememistim. Buna karsin, Lamelayi cok istemistim. Ben bunlari söylerken, o dönemde Alvarez icin italyan basininda yeni Kaka deniyordu.

Lanziniyi degil, daha iyi olarak görülen Centurionu bile begenmiyorum.

Lamela icin hangi takimlarin savastiğini, A takimda 1 sezon bile oynamadan 19 yasinda Romaya güzel bir bonservisle gittiğini cok iyi biliyorum. 18 yasinda dahi büyük takimlar Lamelayi istiyordu.

Romaya gelmeden önce İnterde istiyordu. Fakat biz Alvarezi tercih ettik. Bu arada ağir olmasi ve dinamik olmamasi, bitiriciliğin zayif olmasi ve savunmasinin olmamasi yüzünden Alvarezi hic istememistim. Buna karsin, Lamelayi cok istemistim. Ben bunlari söylerken, o dönemde Alvarez icin italyan basininda yeni Kaka deniyordu.

Lanziniyi degil, daha iyi olarak görülen Centurionu bile begenmiyorum.

Sen Italya Liginde baya taniyorsun, daha önce attgini yorumlari de gösteriyor bunu...Inter taraftari'sin sanirim? Neden? :redface:

Sanslisin, sizin yeni baskaniz pok gibi para var..Inter seneye Avrupa'ya giderse cok saglam transfer yapacak bence...Bana göre Hernanes'e ödenen para cok fazla, ama Inter yeterli kadar para var zaten simdi...

GoodFellas, Mystic River, eeeeee...Blood Diamond olabilir mesela. Gecenlerde tekrar Catch me if you cani izledim, thriller degil ama vallahi cok güzel bir film :D

Nostaljilerden gitmişsin renkdaş. Tanıdığım en fırlama yönetmen olan Guy Ritchie'den Snatch , Lock stock and two smoking barrels'i tavsiye ederim. Nostaljilerin arasında mutlaka bunlarada bir yer ayır. Keza Olağan Şüpheliler The Usual Suspect.

Tübcü Allah belani versin.Millet Garay'ı,Demba ba'yı 6 milyona alıyor,biz Tarık'ı istiyoruz 6 milyon fiyat çekiyolar.Türk futbolunun katili tübcü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt